Įkraunama...
Įkraunama...

„Baltai“ Kaune, Šilainiuose

man taip pat butu idomu,as ir zadu pradet cia sportuot ax.gif
Atsakyti
Tai kad niekas nesikeičia ten labai. Aš lankiau iki gegužės, nuo rugsėjo vėl pradėsiu. Visai patinka man ten, tik kad merginų artėjant pavasariui daug susirenka ir vietos mažoka aerobikos salėje ax.gif
Atsakyti
Gal nelabai užpyksit, kad rašau čia, bet buvo toks užsidegimas sportuot, o realybė tapo visai kitokia schmoll.gif Todėl parduodu aerobikos abonementą Į sporto klubą Baltai Kaune. Parduodu už pusę kainos - 1 kartas 5lt. Turiu dvi korteles vienoje likę 6 kartai (30lt) ir kita 8 kartai (40)lt. Ant kortelės galiojimas parašytas iki 2010-09-07, bet galios 2 savaitėm ilgiau iki 2010-09-21, nes vasarą buvo 2 savaites uždaryta remontui ir galiojimą visiems pratęsė.
Atsakyti
QUOTE(tura @ 2010 08 20, 09:16)
Gal nelabai užpyksit, kad rašau čia, bet buvo toks užsidegimas sportuot, o realybė tapo visai kitokia schmoll.gif Todėl parduodu aerobikos abonementą Į sporto klubą Baltai Kaune. Parduodu už pusę kainos - 1 kartas 5lt. Turiu dvi korteles vienoje likę 6 kartai (30lt) ir kita 8 kartai (40)lt. Ant kortelės galiojimas parašytas iki 2010-09-07, bet galios 2 savaitėm ilgiau iki 2010-09-21, nes vasarą buvo 2 savaites uždaryta remontui ir galiojimą visiems pratęsė.

o ten kartais ne vardines korteles?
Atsakyti
Sveikutes
Noreciau pradeti lankyti treniruotes baltu sporto klube tik vienai kazkaip nejauku sad.gif gal kads noretu i draugija?smile.gif
Atsakyti
as neuzilgo zadu pradeti eiti smile.gif
Atsakyti
as lankau, varau viena, bet man patinka. tai galim pazindintis ir eit kartu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2010 10 03, 23:02)
as lankau, varau viena, bet man patinka. tai galim pazindintis ir eit kartu smile.gif

einat i tik i sale ar ir i grupinius uzsiemimus?
Atsakyti
Labukas

niu, išsiruošiau ir aš pagaliau į Baltus...po 2 metų pertraukos... žinokit baisoka, kad nespėsiu su visom, kad grybą pjausiu... tai eisiu pas Astą pradžią padaryt, anksčiau ji labai "neužvarydavo" ...uj uj blush2.gif blush2.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Noreciau paklausti kuri yra lankiusi sporto kluba BALTAI Kaune?
Gal galite parasyti daugiau apie ji, nes noriu eiti i aerobika , gal kuri lanke aerobika? blush2.gif
Atsakyti
Labukas, ką tik per Lietuvos ryto televizijos žinias išgirdau, kad šiandien Baltuose buvo incidentas http://www.delfi.lt/...a.d?id=53753161 kelias dienas neveiks. Konkrečiai per TV sakė, kad dvi dienas neveiks. Kaip gaila... nu aišku, reik sulaukti, kas per medžiaga ten buvo, o tyrimai užtrunka.
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Numirusi temele kazkaip, as siandien po pirmos treniruotes "Baltuose" thumbup.gif patenkinta esu begalo smile.gif tik toks klausimelis iskilo, ten lyg sauna/pirtis yra? ar ji veikia savaitgaliais? kazini kur mazdaug ji yra rolleyes.gif
Atsakyti