Įkraunama...
Įkraunama...

„Baltai“ Kaune, Šilainiuose

QUOTE(cresta @ 2009 09 20, 20:43)
Pilnai sutinku  drinks_cheers.gif  Dėl Astos, tai irgi iš pradžių nepatiko man pas ją, o paskui, matyt, įsivažiavo ji, ir dabar tai viskas čiki  4u.gif  O pas Jūratę ir aš privengiu eiti, nes, pamenu, vieną kartą kai nuejau, tai jau per vidurį treniruotes galvojau galą gausiu  doh.gif

na as irgi pamenu kai pirma kart nuejau pas jurate, tai dabar jos treniruosiu privengiu, blush2.gif bet yra buve ir taip, nuejau pas Nijole, o pasirodo jos susikeitusios, ir atejo Jurate doh.gif na bet istveriau fitness4.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sigitela: 20 rugsėjo 2009 - 21:24
as tai einu dabar vel lankau. aseinu mazdaug 18-19val, kartais 17.
tai butu idomu suzinotkas eina, kad nuejus papliurpalint rubinej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2009 09 23, 22:56)

as einu panasiu laiku ax.gif
Atsakyti
Vakar buvau nuo 19 val. aerobikoje. Tai merginų buvo nedaug, ir vietų aikštelėje pakankamai. Per vasarą žiūriu aikštelę susitvarkė, tvarkingai subraižė linijas, o tai statydavo visi bilekaip.
Atsakyti
QUOTE(Gerbera @ 2009 09 23, 22:56)

Aš irgi panašiu laiku einu 4u.gif
Atsakyti
As tai kaip gaunas einu, kartais 5, kartais sesta, panu ivairiai buna, viena kart 5h tryse buvom, o va treciadieni 6h buvau, tai kazaip daugokai buvo g.gif
Man tai visai nieko pas jurate, nera kad nemegciau kazkurios, pas nijole nelabai pataikau, nes anksciau stengiuos nuzingsniuot;}
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Norejau pasiteirauti apie si sporto kluba smile.gif
Noretumem eiti su drauge lankyti aerobikos, bet norim pasiteiraut kaip ten aplinka, mes moksleives, kokio amziaus moterys ten sportuoja? smile.gif
Ir ar labai svarbi sportine apranga? Na ar uztenka paprastu keduku maikes ir kelnyciu? smile.gif
Ir dar, kuo skiriasi tos treniruotes, i kurias geriausia eiti? smile.gif Ir ar i aerobika eina tik paneles? blush2.gif Ir ar aerobika subalansuota butent kuno linijoms grazint? smile.gif

Ir ar pirma kart ateiti pasiruosus sportuot, ar uzsirasyt ir t.t.? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo M@žiukė: 28 rugsėjo 2009 - 16:39
maziuke pabandysiu tau atsakyti.

galite drasiai eiti, nes sportuoja labai ivairaus amziaus moterys, aisku tik moterys.
apsirenkite paprasatai kaip jums patinka, niekam ten neidomu, svarbu jum patogu.

eikit i astos i vaivos treniruotes jos ner tokios sudetingos kaip jurates ar nijoles. nes pradzioj gali buti sunkoka kol nelabai mokat zingsneliu.
nueikit pirma karta siek tiek anksciau ir pasiruose sportui, parodys viska adminsitratore ir vsio.
Atsakyti
labai dekui uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
Ech, kaupiuosi jau trečia savaitė lankyt pradėt doh.gif Lankiau Amazon Gym, patiko labai, tik kad parkavimo nėra verysad.gif Tai nusprendžiau ieškot kitos vietos, kad patogiau būtų. KAdangi baltai visai šalia, galvoju čia pabandyt. Bet kad visoms draugėms nepakeliui, tai vienai sunku prisiverst nueit biggrin.gif
SAkykit, vakarais po darbo nesusirenka ten milijonas merginų kad stumdytis tektų? unsure.gif
Atsakyti
O as sivakar jau straksejau ten! Pamaciau savaitgali sviezias savo atostogu nuotraukas ir puoliau sporto kluba rinktis smile.gif Bandysiu per kelis pereit. Sivakar nulekiau i baltus, dar ir kolege nusitempiau. Abiem labai patiko smile.gif Tik kad visai kitam miesto gale nei darbas, o namai isvis toli.. verysad.gif

Cinside, mes emem vienam kartui (20 Lt), gal daugoka, bet gerai pirmam kartui apsiziuret ir nusprest - tinka ar ne..
Tiesa, mes su kolege sporto apranga veziojames nuo vasaros pradzios, o va tik siandien pagaliau nuejom, tai tikiuos, kad tamsta tures daugiau ryzto.. smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, gal yra lankanciu Pilates treniruotes Baltuose? Pasidalinkit savo ispudziais 4u.gif
Atsakyti