Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko reakcija i masazus

Sveikos mamos,

musu dukrytei del padidejusio raumenu tonuso paskyre masazus. Nuo pirmadienio mes pradejome juos lankyti. Buvau sokiruota vaiko reakcijos doh.gif Pirmadieni - visa masazo laika (apie 10 min) vaikas praklyke , pamanem, kad gal nezinoma vieta, nezinomi pojuciai ... g.gif Antradieni - vos paguldziau ant stalo, net nenurengiau - jau klykia. Treciadieni - uzteko tik pro duris inesti .... blink.gif Ketvirtadieni, padarem pertrauka ... Bet vaziavom pas savo gydytoja - tai vel riksmai, net kedutej nesedi. Ir nakti nerami pasidare .... O ziureti, kaip vaikas klykia tau i akis ziuredamas, tai velgi labai sunku ...

Siandiden mums vel reikia i masazus traukti ... Nebezinau, gal nebevesti ? g.gif Bijau, kad po to dar blogiau nebutu, kad visko bijoti prades ... O dar ir nervamsnegerai... schmoll.gif
Patarkit, ka jus darytumet mano vietoje verysad.gif
Atsakyti
laba,mes irgi einam i masazus tai mano dukryte visada issisiepus iki ausu,masaziste tik kalbina,jei labai patinka thumbup.gif o jusu vietoje jei yra galimybe as pabandyciau i namus pasikviesti masaziste,gal vaikiukui ligonine nepatinka g.gif manau namuose butu visai kitaip ,nes jei visai nustosit masazuotis,tai gali but ir blogiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksis @ 2007 07 20, 11:17)

Siandiden mums vel reikia i masazus traukti ... Nebezinau, gal nebevesti ?  g.gif  Bijau, kad po to dar blogiau nebutu, kad visko bijoti prades ... O dar ir nervamsnegerai...  schmoll.gif 
Patarkit, ka jus darytumet mano vietoje  verysad.gif

Važuokit ir paprašikit masažistes, kad nors pora judesiu pamokitu, kad galetume namuose patis daryt.
Atsakyti
Mano pupai irgi nepatikdavo,tai net nutraukem tuos masazus,nes istisai praklykdavo.
Atsakyti
QUOTE(Auksis @ 2007 07 20, 11:17)
Sveikos mamos,

musu dukrytei del padidejusio raumenu tonuso paskyre masazus.  Nuo pirmadienio mes pradejome juos lankyti. Buvau sokiruota vaiko reakcijos  doh.gif  Pirmadieni - visa masazo laika (apie 10 min) vaikas praklyke , pamanem, kad gal nezinoma vieta, nezinomi pojuciai ...  g.gif  Antradieni - vos paguldziau ant stalo, net nenurengiau - jau klykia. Treciadieni - uzteko tik pro duris inesti ....  blink.gif  Ketvirtadieni, padarem pertrauka ... Bet vaziavom pas savo gydytoja - tai vel riksmai, net kedutej nesedi. Ir nakti nerami pasidare .... O ziureti, kaip vaikas klykia tau i akis ziuredamas, tai velgi labai sunku ...

Siandiden mums vel reikia i masazus traukti ... Nebezinau, gal nebevesti ?  g.gif  Bijau, kad po to dar blogiau nebutu, kad visko bijoti prades ... O dar ir nervamsnegerai...  schmoll.gif 
Patarkit, ka jus darytumet mano vietoje  verysad.gif

Ir mums prirašė masažus. Aš lygiai taip pat bijau. Gal į namus masažistę kviestis?
Atsakyti
Sveikos mamytes,
galiu pasidalinti savo patirtimi. Kai israse masazus nunesiau savo saulute, tai ji ten reke nerealiai. O masaziste sake, kad atseit vaikas prie patuzginimu neprates. Aciu Dievui, kad uzteko proto vaika pas kita masaziste nuvesti. Tikra palaima. As jai papasakojau kaip mums masazus dare, tai ji atsake, kad vaikas jokiu budu neturi verkti, nes tuomet is masazu nera jokios naudos. Masazas turi vaikuti atpalaidoti ir pats geriausias dalykas, kai vaikas po masazo uzmiega. Taip kad pas ta masaziste masazavomes 2 menesius. Vaikutis buvo ramutelis su placia sypsena. Manau, kad reikia skubiai ieskotis kitos masazistes.
Atsakyti
keiskit masaziste !
Atsakyti
kad turbut ne tik masaziste gali buti kalta, gal tiesiog mazulis prie nuogo saves svetimo zmogaus neprisileidzia? g.gif mes irgi tokia beda turejom- masaziste buvo tikra vista, vaikas rekia, net melynas, sakau- gal uzteks siandienai? , o ji- nu man priklauso viska padaryt... iseidavom melyni ir klykiantys is kabineto, dar pusvalandi ramindavomes koridoriuj... paskui, kai jau isiminiau kaip ir kas daroma, pradejau daryt masaziukus namie ir viskas thumbup.gif
pabandykit pakeist masaziste, nes masazuojamas leliukas tikrai turi atsipalaiduoti, kitaip tie masazai tik pakenkti gali, o ne padeti, o jei vistiek sauks- geriau darykit namie.
sekmes 4u.gif
Atsakyti
Musų mažajai masažai labai patiko, atsipalaiduodavo, šypsojosi, guguodavo su kitais leliukais. Žymiai ramesnė, daugiau miegodavo.
Bet ir masažistė man labai patiko, ji kalbino dukrytę, bendravo, rodė ką namie daryti.
Tik va kai masažai baigėsi, visas ramumas išnyko -grįžom į įprastines vėžes bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivai @ 2007 07 21, 12:59)
Musų mažajai masažai labai patiko, atsipalaiduodavo, šypsojosi, guguodavo su kitais leliukais. Žymiai ramesnė, daugiau miegodavo.
Bet ir masažistė man labai patiko, ji kalbino dukrytę, bendravo, rodė ką namie daryti.
Tik va kai masažai baigėsi, visas ramumas išnyko -grįžom į įprastines vėžes bigsmile.gif

va matai kaip daug nuo masazistes priklauso...
Atsakyti
labux na nezinau mes nuo pirmadienio pradesim masazus tai kazkaip ir nejauku pasidare paskaicius kai dizdiaja dukryte masazavo tai jokiu problemu neturejom o dabar neaisku kaip bus nes mazoji labai bijo nepazistamu veidu o jei masaziste nepatiks
Atsakyti
Musu dukrytei patiko masazai, verkdavo tik kai pecius masazuodavo, nes ten anot masazistes labai pertempti raumenys ir jai skauda. Bet paskui ja ant kamuoliuko mankstindavo taui visas asaras uzmirsdavo, juokdavosi ir krykstaudavo is laimes smile.gif
Atsakyti