Įkraunama...
Įkraunama...

Uriage kosmetika

QUOTE(emmute @ 2005 08 23, 14:26)
gal kas naudojot Uriage Roseliane kremuką raustančiai odai? rolleyes.gif  būtų idomu išgirst atsiliepimus  blush2.gif

As bandziau, man labai tiko ir patiko, nors oda laabai jautri rolleyes.gif ir kosmetpologe gyre ta krema, ir jo poveiki mnao odai. thumbup.gif Tik vasara buvau padariusi petrauka ir nusipirkusi kita kremuka su SPF. Vnz, super, URIAGE pirksiu ir vel. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu ta prausikli Cu_Zn. Nieko ypatingo. Kokia buvau, tokia likau. Spuoguota...
Atsakyti
Labukas, pasidalinkit įspūdžiais, kas bandėt gal,

ROSELIANE SOIN DE TEINT MASKUOJAMASIS KREMAS-PUDRA, JAUTRIAI, LINKUSIAI RAUDONUOTI ODAI
4u.gif

Atsakyti
QUOTE(xlr @ 2005 09 21, 16:49)
Turiu ta prausikli Cu_Zn. Nieko ypatingo. Kokia buvau, tokia likau. Spuoguota...

O man tas prausiklis kartu su kremu Cu Zn labai padejo smile.gif . Cia man mano kosmetologe patare. Spuogai pagaliau dingo ir oda nuraminau. Vienas minusas - labai sausina (kremas ypac) unsure.gif , bet naudoju dar drekinomoji krema
Atsakyti
bet dingo cinko prausiklis ir kremas is prekybos...ar cia man tik taip pasirode...help....nebezinau ka daryt, su veido oda nebesusitvarkau.Gal kas zinot kur nusipirkt?
Atsakyti
Man irgi labai idomu kur galima isigyti CU-ZN serijos priemoniu?Ir kokios ju kainos? Lbai labai aciu smile.gif
Atsakyti
Gal kuri turėjote Uriage maskuojamą žalią pieštuką? kokie atsiliepimai? 4u.gif
Atsakyti
Esu naudojusi Roseliane serijos pieneli ir kremuka. Nieko ypatingo negaliu pasakyti, bet blogo irgi nieko biggrin.gif
Atsakyti
Mano ziniomis, tai Uriage tiekejai subankrutavo, ar kazkas panasaus, nera kam tiekti prekiu..
Atsakyti
Tikrai, ieškojau kremo paraudusiai odai, tai Euro vaistinėje, pasakė, kad firma Uriage bankrutuoja. verysad.gif Dabar nežinau, kokį kremą pirkti
Atsakyti
is sios firmos gaminiu naudojau tik Uriage saltinio ax.gif vandeni,nezinau kuo ,bet man labiau patiko Avene saltinio purskiamasis vanduo
Atsakyti
http://www.parapharmanet.com/
radau kaip inetu uzsisakyt, dabar turetu jau ateit smile.gif
Papildyta:
beje, kainos gaunasi gal 5 litais didesnes nei buvo Lietuvoje smile.gif
Atsakyti