Mano oda mišri, atsiranda spuogeliu, inkstiru. Nusipirkau prausikli zaliam buteliuke, bet man labai sausina oda, net ir tose vietose kur oda rieboka (nosis, smakras) pradeda po prausimo pleiskanoti, oda traukia to niekad nebuvo nei naudojant bioderma sebium prausikli nei actipur putas:(Gaila:(
Laba diena
gal kas bandė ir galėtų pasakyti (dabar eurovaistinėj akcijos, gundausi, bet nebandžiusi šios produkcijos
) ar tiktų mano sausai, į spuogelius linkusiai odai Uriage prausiklis ir terminis vanduo? būčiau dėkinga už pagalbą

gal kas bandė ir galėtų pasakyti (dabar eurovaistinėj akcijos, gundausi, bet nebandžiusi šios produkcijos

Uzmigusi temuke kokia
gal atsilieps kuri nors mergina apie zaliosios linijos kauke-sveitikli arba apie Uriage gomaza?

uriage kaukyte zalios linijos turiu
labai patinka , derinu su neostratos linija tai odele tikrai pagrazejus net sulaukiu pagyrimu

nu ku. Kažkuri norėjo atsiliepimo apie Uriage miceliarinį vandenį. Pirkau normaliai/mišriai jautriai odai. Skirto sausai odai sudėtis kita, man nepatiko. Ir apskritai, esu skaičius, kad priemonės skirtos sausai odai kemša poras.
tai va naudojau nuvalyt makiažą jau keletą kartų. Akių makiažą, t.y tušą valo sunkiai. Su pieneliu man labiau patinka. Veido makiažą nuvalo gerai, aišku ne su vienu vatos diskeliu, man jų reik iki 4 (priklauso nuo to, ką tepiau). Ir vis dėl to aš jų nuvalau su terminiu vandeniu supurkštu vatos diskeliu. Nemaloniai traukia likęs Uriage valomasis vanduo. Nedirgina, yra šioks toks švelnus kvapas. Vienas didelis minusas, labai traukia odą, nusivalius oda padengta tokia blizgančia plėvele kaip būna po molio kaukės. Todėl ir nuvalau likučius, atsigaunu iškart
Nežinau, ar bus kartotinas. Bet nėr ką pirkt
tai va naudojau nuvalyt makiažą jau keletą kartų. Akių makiažą, t.y tušą valo sunkiai. Su pieneliu man labiau patinka. Veido makiažą nuvalo gerai, aišku ne su vienu vatos diskeliu, man jų reik iki 4 (priklauso nuo to, ką tepiau). Ir vis dėl to aš jų nuvalau su terminiu vandeniu supurkštu vatos diskeliu. Nemaloniai traukia likęs Uriage valomasis vanduo. Nedirgina, yra šioks toks švelnus kvapas. Vienas didelis minusas, labai traukia odą, nusivalius oda padengta tokia blizgančia plėvele kaip būna po molio kaukės. Todėl ir nuvalau likučius, atsigaunu iškart

Nežinau, ar bus kartotinas. Bet nėr ką pirkt

naudoju krema su rugstimi, jis man padeda naujas duobutes likviduoti.
sveikos. kazin ar man si kosmetika padetu,nes turiu oda su kapiliarais ir inkstirais? aciu uz atsakymus :) mano oda misri
sveikos,galbut perkat kur nors uzsienio internetineje parduotuveje uriage pigiau?

Sveikos
gal žinote kur galima rasti šią priemonę pigiau uriage depiderm. Galiu siųstis ir iš užsienio, bet aišku, reiktų ilgiau laukti, tad Lietuvoje esančioms parduotuvėms būtų pirmenybė..

Išbandžiau šį valomąjį losjoną makiažui valyti, galiu pagirti, kad skaniai, bet neįkyriai kvepia, makiažą (akių ir veido) nuvalė gerai ir švariai, patiko konsistensija, losjonas nei tirštas nei skystas

O gal kas bande ir krema Roseliane? ar neriebus, nekemsa poru?