Įkraunama...
Įkraunama...

Uriage kosmetika

QUOTE(normajean @ 2010 06 08, 12:50)
Jau baigiu sunaudoti. Man tiko ir patiko poveikis. Tik reiktų naudoti rudeniop, kai saulės nebebus tiek daug. Aš nuo praeito rudens ir naudojau.

Naudojau, super, dabar laukiu nuolaidos kada vel pirksiu, nes pvz biodermos kremuka analogiska pirkau tai nepalyginsi
Atsakyti
QUOTE(normajean @ 2010 06 08, 12:50)
Jau baigiu sunaudoti. Man tiko ir patiko poveikis. Tik reiktų naudoti rudeniop, kai saulės nebebus tiek daug. Aš nuo praeito rudens ir naudojau.

Kokiai cia jis odai? g.gif
Atsakyti
naudojau prausikli ir krema riebiai/misriai odai nuo spuogu, tokie zali buteliukai, tai man nepatiko. nuo kremo tik dar padaugedavo spuogu, o prausiklis ziauriai issausino veida, po to kol atstaciau, kad normali butu... prausiklis labai agresyvus, labai lengvai galit oda susigadint. man kazkaip sios priemones nepatiko:/
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 11 16, 00:47)
naudojau prausikli ir krema riebiai/misriai odai nuo spuogu, tokie zali buteliukai, tai man nepatiko. nuo kremo tik dar padaugedavo spuogu, o prausiklis ziauriai issausino veida, po to kol atstaciau, kad normali butu... prausiklis labai agresyvus, labai lengvai galit oda susigadint. man kazkaip sios priemones nepatiko:/

okoks tavo odos tipas?
Atsakyti
riebi ir spuoguota, blizga, na misri, tokiai odai atseit ir skirtos sios priemones, bet realiai jas naudoti galima tik jei odos bukle visiskai tragiska, vien spuogai ir pan, nes aha rugstys lb sausina veida ir jei nera didelio reikalo geriau naudot ne tokias agresyvias priemones smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bad_cat @ 2010 11 16, 01:47)

O man žiauriai patiko tiek prausiklis, tiek kremas smile.gif na tik kaina galėtų būti mažesnė blush2.gif
Atsakyti
gal kuri naudojote URIAGE isolift krema veidui 30 ml kaina nemaza 71,30 lt ar veiksminga sjis, parasyat nuo rauksliu su aha rugstimi , domintu atsiliepimas apei si kremuka ar palygina rauksles ty jo veiksmingumas ar apsimoka pirkti? wink.gif
Atsakyti
Mamytes! atgaivinkime sia tema! 4u.gif As irgi planuoju isigyti uriage kremuka cu zn 4u.gif norejau pasiteirauti gal siuo metu vyksta kurnors kokios akcijos butent siai firmai.. Kiek ieskojau tai neuzmaciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2012 02 08, 20:16)
Mamytes! atgaivinkime sia tema! 4u.gif As irgi planuoju isigyti uriage kremuka cu zn  4u.gif norejau pasiteirauti gal siuo metu vyksta kurnors kokios akcijos butent siai firmai.. Kiek ieskojau tai neuzmaciau... g.gif

Jei neklystu Eurovaistineje kiekviena savaitgali -15% nuolaida visai kosmetikai.
Atsakyti
QUOTE(Pikciurna_ @ 2012 02 09, 11:23)
Jei neklystu Eurovaistineje kiekviena savaitgali -15% nuolaida visai kosmetikai.

Ooo kaip aciu 4u.gif o savaitgalis prasideda nuo penktadienio ar nuo sestadienio? biggrin.gif Nes jau verkiant kaip reikia kremuko ax.gif visi likuciai baigesi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2012 02 09, 13:13)
Ooo kaip aciu 4u.gif o savaitgalis prasideda nuo penktadienio ar nuo sestadienio? biggrin.gif Nes jau verkiant kaip reikia kremuko ax.gif visi likuciai baigesi biggrin.gif

Bijau pameluoti, bet turbut jog nuo sestadienio smile.gif Cia Jums eurovaistineje tiksliai informacija galetu suteikti 4u.gif
Atsakyti
Na man irgi atrodytu jog nuosestadienio, tai siandien ir rytoj dar kaip nors pakentesiu ax.gif
O sakykit tas purskiamas idegio kremas labai sviesus? nes esu truputuka idegus (soliariumas) ir neesu visiskai perbalus tai galvoju gal man nieko nesimatys g.gif Jei net jo ant delnu nesimato nenusiplovus ranku kaip kazkuri cia rase... biggrin.gif cool.gif
Atsakyti