Įkraunama...
Įkraunama...

Uriage kosmetika

Ašara: man KOSMETOLOGE sarmoj kad parinko viena karta produktu......tai taip oda sugadinau,kad baisu. o kai paskui pati susirinkau rinkinuka tos pacios kosmetikos,viskas buvo ok.
Atsakyti
Aš tai žinau vieną puikią Kaune, ja pasitikiu. Ji vaikšto su baltu chalatu, tai tokia prie rimtesnių savo darbą išmanančių. Visai neseniai norėjau pirkt Lumene kremą, ruošiausi juo kaklą tepliot, toks nepigus 50lt., pati išsirinkau Tai ji sudėtį paskaitė, sako lipnus bus, pakraipė galvą, kad atseit nieko gero, o aš vistiek nusipirkau. Kaip kaklui tai bus gerai, bet akurat, lipnumas yra.
Atsakyti
o man akropolio sarmoj cia buvo,irgi su baltu chalatuku vaikstinejo....smile.gif bet ,pasirodo ne kokia ji kosmetike
Atsakyti
GiedrUla, o ka dar is sitos firmos be prausiklio turi? kokie atsiliepimai?
Atsakyti
pieneli kunui - labai man patinka,irgi jautriai odai.Kremu veidui nenaudoju,beje,irgi chirurgo rekomendacijos smile.gif ka dar.....aliejuka turiu,nes kuno oda labai issausejusi - patinka.Daugiau lyg ir nieko.
Atsakyti
as tai jau seniai naudoju hidrolipidu krema ir makiazo valikli, dar va neseniai nusipirkau paakiu krema...tai valiklis ir paakiu kremas man labai patinka! smile.gif sitie kremai tokie svelnus ir kvapai neerzina, nes nestiprus(siaip jie raso isvis bekvapiai smile.gif ) o va tik to hidrolipidu kremo kvapas neaiskus(kaip alaus..nelabai koks)
ai dar pirku tokia didele bonke losjono labai sausai odai(kunui)..labai riebus..nekokio kvapo..bet kas turi problemu del issausejusios odos- neblogai padeda.

..tai tokios tokeles mirksiukas.gif
Atsakyti
Vaikui prausti naudoju Uriage creme lavante prausikli thumbup.gif dalykas ir kunui ir galvai plauti (negrauzia akiu), pati naudojau vario ir cinko emulsija sausai ir jautriai odai irgi labai thumbup.gif kremukas, tik kaina truputi kanda ax.gif
Atsakyti
As tai netikiu pasakomis, apie visagale kosmetika, bet, zinokit, tik URIAGE man padejo atsikratyti tokiu pleiskanojanciu-serpetojanciu odos lopineliu ant smakriuko. Naudojau veido prausikli, CU-ZN krema (visokiu spuogelius dziovina, jau metai, kaip turiu ta viena tubele, nes jo ten po lasiuka ant spuogelio uzdedi), ir pakaitom naudojau tai viena, tai kita krema veidui (kainu skirtumas tarp ju apie 20 lt. tai as vis pakaitaliojau). Ypatingai man tiko ir patiko URIAGE. Tik dabar jau nusibodo cry.gif , nes naudoju ja nuo PELENES-2003 (berods) parodos, per kuria ja ir atradau. Bet tikrai kol kas nenusivyliau mirksiukas.gif Tiesa, mano mama po to parodos (kartu buvome) isbande ta raudonaja serija (skirta odai, kur kapiliarai arti odos, raustanciai odai ir pan.), bet ji efekto nesulauke cry.gif
Atsakyti
maciau ta kosmetika lyg ir vaistineje...

turiu drekinamojo vandens purskiamo, siaip tikrai patiko, veiksmingas, nes turiu sausejancia oda, ir dar su inkstiriukais,

gal kas tokiai odai naudojote sios firmos produktus? ka galite parekomenduoti?
Atsakyti
Štai ką tik paržygiavau iš parduotuvės, specialiai ir į Sarmą užsukau, apžiūrėjau kainas ir kremų sudėtį. Visuose URIAGE kremuose , pieneliuose yra parafino, tik paakių kreme izoparafinas. Neklausiau pardavėjos kuom tie parafinai skiriasi vienas nuo kito, vargu ar ji būtų atsakiusi, bet tikrai nepirksiu kremo su parafinu.
Atsakyti
QUOTE(Ašara @ 2005 03 02, 13:24)
Štai ką tik paržygiavau iš parduotuvės, specialiai ir į Sarmą užsukau, apžiūrėjau kainas ir kremų sudėtį.  Visuose  URIAGE kremuose , pieneliuose yra parafino, tik paakių kreme izoparafinas. Neklausiau pardavėjos kuom tie parafinai skiriasi vienas nuo kito, vargu ar ji būtų atsakiusi, bet tikrai nepirksiu kremo su parafinu.

Vat man labai įdomu KODĖL? blush2.gif
Atsakyti
Todėl , kad parafinas yra naftos produktas . Ne kartą ir ne du skaičiau, kad odai jis netinka. Štai po ranka turiu dar vieną žolininkės Eugenijos Šimkūnaitės knygą" Gyvenimo receptai", kurioje irgi tas pats rašoma. Pabandysiu rast tą vietą ir vėl parašysiu. Suprantu, kad moterys, kuriom tinka ši kosmetika sakys-koks skirtumas, su parafinu ar be, bet mums tinka ir patinka.
Atsakyti