Įkraunama...
Įkraunama...

Uriage kosmetika

QUOTE(Tiffany @ 2008 11 05, 01:58)
turiu sita prausikli - puikiai tinka mano sausai kuno odai, plauku ir veido juo neplaunu

na as ji noriu pirkti veidui, nes sunkiausiai randu savo sausai veido odai. o pieneliai ilgainiui pabosta, su prausikliais daug patogiau smile.gif bet truputi keista, kad sis prausiklis tinka ir kunui, ir veidui ir net plaukams g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mufasa @ 2008 11 05, 01:13)
na as ji noriu pirkti veidui, nes sunkiausiai randu savo sausai veido odai. o pieneliai ilgainiui pabosta, su prausikliais daug patogiau smile.gif bet truputi keista, kad sis prausiklis tinka ir kunui, ir veidui ir net plaukams g.gif

tai jei nori gero produkto, nebutinai is uriage ir nebutinai putojanti - siulau Bioderma Sensibio H2O - vandenelis, kuriuo gali nusivalyti makiaza, net akiu, nedirgina, be kvapu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 05 lapkričio 2008 - 08:32
QUOTE(Tiffany @ 2008 11 05, 11:02)
tai jei nori gero produkto, nebutinai is uriage ir nebutinai putojanti - siulau Bioderma Sensibio H2O - vandenelis, kuriuo gali nusivalyti makiaza, net akiu, nedirgina, be kvapu

aciuks.gif pirmiausia pabandysiu prausikli, jei netiks veidui, sunaudosiu kunui, vis ne i siuksliu deze smile.gif
Atsakyti
ku ku 4u.gif gaivinu temele clap.gif
Ryt keliauju pirkti hyseac AHA kremuko, bus matyt ar tiks mano odai.. g.gif
Labai ilgai naudojau biodermos AKN, bet va kaip tik pribaigiau šiandien, reikia kažką naują išbandyti, manau uriage taipogi turėtų tikti. Naudoju šios firmos prausiklį ir valomąjį vandenuką, tai labai džiaugiuosi.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 11 18, 15:37)
ku ku  4u.gif  gaivinu temele  clap.gif
Ryt keliauju pirkti  hyseac AHA kremuko, bus matyt ar tiks mano odai..  g.gif
Labai ilgai naudojau  biodermos AKN, bet va kaip tik pribaigiau šiandien, reikia kažką naują išbandyti, manau uriage taipogi turėtų tikti. Naudoju šios firmos prausiklį ir valomąjį vandenuką, tai labai džiaugiuosi..  thumbup.gif

O man šis kremukas išsausino odą, nors tepiau tik kartelį.
Iškart oda iššerpetojo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 11 18, 19:58)
O man šis kremukas išsausino odą, nors tepiau tik kartelį.
Iškart oda iššerpetojo  verysad.gif

O tavo oda iš sausesnių gal ? unsure.gif vajei, dabar bijosiu pirkti... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 11 18, 21:20)
O tavo oda  iš sausesnių gal ?  unsure.gif  vajei, dabar bijosiu pirkti...  unsure.gif

sausai odai jo negalima naudot - tik misriai/riebiai probleminei odai.
kai as ji turejau ir naudojau - man ziauriai issausino oda, nepadejo joks drekinamasis kremas, kol nenusilupau doh.gif
o butent po biodermos akn - taip nebuvo (bioderma aukstesnes kokybes nei uriage)
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 11 18, 20:20)
O tavo oda  iš sausesnių gal ?  unsure.gif  vajei, dabar bijosiu pirkti...  unsure.gif

Mano oda riebi T zonoje, o žandukai normalūs. Gaunasi mišri smile.gif
Ir išsausino tai ne žandukus, o grynai palei nosytę ir kaktą unsure.gif
Gal čia tik mano kaprizinga oda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Panelė Rožė @ 2008 11 19, 14:26)
Mano oda riebi T zonoje, o žandukai normalūs. Gaunasi mišri  smile.gif
Ir išsausino tai ne žandukus, o grynai palei nosytę ir kaktą  unsure.gif
Gal čia tik mano kaprizinga oda  g.gif

ne kaprizinga, tiesiog netinkama priemone
Atsakyti
Man iš Uriage labai patinka pienelis veidui (Roseliane serija) ir kremas rankoms 4u.gif
Atsakyti
Nusipirkau šiandien emulsiją su hidrolipidais rolleyes.gif Tikiuosi, nebus per riebus g.gif Mano veido oda greit ima blizgėti, tačiau nusiprausus net ir paprastu vandeniu labai traukia odą jau nebe tik žiemą, bet ir vasarą. Be to, esu didelė jautruolė visokioms priemonėms unsure.gif
Atsakyti
nežinau geresnio vazelino lūpoms už uriage thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
kažkas, net klausė ar kartais nepasididinau lūpų lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gilumine: 18 balandžio 2009 - 18:41