Įkraunama...
Įkraunama...

Uriage kosmetika

tikrai verta - gera sproduktas, o dabar dar pasirode Uriage Hyseac drekinamasis kremukas, kuris atstato odeles dregme po kitu kremu ar gydymo - manau sitas derinukas butu idealus

as dar biodermos AKN turiu.. Tiffany, gal jus galt patart kuo jie skiriasi? man kazkaip pasirode kad uriage su AHA man greiciau spuogus paveike nei Biodermos, kazkaip per pora dienu veidas apsitvarke, o su nuo Biodermos AKN tokio poveikio nepastebejau ir jis lyg ir labiau sausina.. doh.gif

isvis susipainiojau
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2008 09 10, 21:53)
as dar biodermos AKN turiu.. Tiffany, gal jus galt patart kuo jie skiriasi? man kazkaip pasirode kad uriage su AHA man greiciau spuogus paveike nei Biodermos, kazkaip per pora dienu veidas apsitvarke, o su nuo Biodermos AKN tokio poveikio nepastebejau ir jis lyg ir labiau sausina.. doh.gif

isvis susipainiojau

gaila neturiu abieju sudeties, nes paciai idomu pasidare g.gif
siaip abudu turi AHA, tik bioderma turi 20 proc esteriu, salicilio r, 3 proc cinko
kai naudojau Uriage - ypatingo poveikio nepastebejau, tik ziauriai nusausino oda doh.gif Nors tuiu pazystamu, kurie naudoja ir dziaugiasi Uriage. O man biodermos AKN (kuriai vel zemai lenkiuos wub.gif ) - labai gerai sutvarko oda, tik reikia laiko. Bet prie AKN as naudoju Sebium ir AI - ir esu patenkinta rezultatu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 11 rugsėjo 2008 - 08:39
Merginos,matau giriat krema pigmentinems demems balint,man tik idomu juo tepates visa veida ar tik problemines vietas?
Man uriage hyseac linija labai patinka,visko neisbandzius bet pastoviai naudoju prausikli,tonika ir krema su aha thumbup.gif
Atsakyti
Nupirkau Uriage terminį vandenį. Kol kas lyg tai visai thumbup.gif Su laiku reikės ir kitas priemones pabandyt ax.gif
Atsakyti
Čia pasiskaičiau ir nusprendžiau nusipirkti Cu-Zn kremą veidui ir kūnui. Tai mn jis superinis. Labai padėjo net nuo dermatito, turbūt. Tepu su juo ir ryte ir vakare, tas riebumas greitai susigeria ir veidas tikrai nebūna riebus. Šiandien grįžau iš odos gydytojos, tai ir ji rekomendavo uriage produktus, nes sakė, kad jie ir gydo. dar reikia nusipirkti makiažo valiklį-pienelį. Tikiuosi tušą nuvalys. ax.gif
Atsakyti
Man irgi vis užkliūna akys už šios produkcijos paskutiniu metu ax.gif Galvoju kokį kremą įsigyti veidui. Tik mano oda labai jautri, šiek tiek linkus sausėti, norisi kremo hipoalerginio g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2008 09 30, 13:23)
Man irgi vis užkliūna akys už šios produkcijos paskutiniu metu  ax.gif  Galvoju kokį kremą įsigyti veidui. Tik mano oda labai jautri, šiek tiek linkus sausėti, norisi kremo hipoalerginio  g.gif

Uriage tokie ir yra kaip nori. Jie bekvapiai. Hipoalerginiai. Idealūs sausai, atopiškai odai. Pvz, hidrolipidų emulsiją man rekomendavo gydytoja kaip labai jautriai odai.
Atsakyti
Tai šaunu, būtinai įsigysiu ax.gif
Atsakyti
Neseniai įsigyjau Uriage vandenuka, ar jis turi būti toks sūrus ? g.gif ir kažkokio keistoko "ligoninės" kvapo... rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jumag @ 2008 09 10, 15:24)
....apie savaimini vis geru atsiliepimu girdziu...reiks pabandyti....as tai labai dziaugiuosi terminiu vandeniu 4u.gif ....toks malonus...tai karts nuo karto pasipurskiu ir dienos metu.... ax.gif vasaros metu tai nepakeiciamas thumbup.gif ...o siaip labai neblogas uriage kremas nuo pigmentiniu demiu....vienintelis, kuris jas isbalino 4u.gif

gal nuotrauką galima, nes vaistinėj tokio nemačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 10 08, 15:29)
gal nuotrauką galima, nes vaistinėj tokio nemačiau  blush2.gif

va sitas - Depiderm

http://www.orivas.lt....php/pageid/215
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 10 08, 16:13)

ačiū, reiks pažiūrėt, bet tokio lyg nemačiau išvis mastau.gif
Atsakyti