As naudoju jau trecia buteliuka uriage savaiminio idegio purskiklio.ir esu labai patenkinta.daug buvau visokiu isbandziusi, tai galiu pasakyti kad jis man super.esu sviesios odos bet spalva gaunasi grazi,nedirbtine.kvapas labai malonus.nealergizuoja odos,nes nuo kitu savaimino idegio priemoniu man veida paberdavo.buteliuko ilgam uztenka.tai galiu drasiai sakyti kad kaina atitinka kokybe.
Vakar su nuolaida nusipirkau URIAGE Hyseac valomaji geli

QUOTE(egluciukas @ 2008 09 08, 10:10)
nuolaida Eurovaistinej?
man jis nepakeiciamas, nes labai gerai putoja, mazai reikia ir ilgai naudoju

QUOTE(Tiffany @ 2008 09 08, 10:28)
nuolaida Eurovaistinej?

Taip

Šiandien neatsispyriau nuolaidai ir paėmiau URIAGE vandenuka (normaliai- mišriai) odai valyti
Jau išbandžiau veido prausiklį , pirmas įspūdis labai geras

QUOTE(egluciukas @ 2008 09 09, 21:12)
Šiandien neatsispyriau nuolaidai ir paėmiau URIAGE vandenuka (normaliai- mišriai) odai valyti

O gal zinote kiek Eurovaistineje Uriage savaiminio idegio losjonas su nuolaida?

QUOTE(Apvalute @ 2008 09 09, 20:56)
Oi tikrai šito nepastebėjau

o gal kas bande ta uriage hyseac AHA krema veidui? megineli turejau, tai visai patiko, siek tiek patvarke veida, bet nezinau ar verta ji pirkt...

QUOTE(iewootia @ 2008 09 10, 11:29)
o gal kas bande ta uriage hyseac AHA krema veidui? megineli turejau, tai visai patiko, siek tiek patvarke veida, bet nezinau ar verta ji pirkt... 

tikrai verta - gera sproduktas, o dabar dar pasirode Uriage Hyseac drekinamasis kremukas, kuris atstato odeles dregme po kitu kremu ar gydymo - manau sitas derinukas butu idealus
Papildyta:
QUOTE(egluciukas @ 2008 09 09, 20:12)

puikiai nuvalo net atsparu tusa

....apie savaimini vis geru atsiliepimu girdziu...reiks pabandyti....as tai labai dziaugiuosi terminiu vandeniu
....toks malonus...tai karts nuo karto pasipurskiu ir dienos metu....
vasaros metu tai nepakeiciamas
...o siaip labai neblogas uriage kremas nuo pigmentiniu demiu....vienintelis, kuris jas isbalino

QUOTE(Apvalute @ 2008 09 09, 20:56)
51.99Lt. Tepuosi trecia diena is eiles bet idegis vos vos iziurimas, tikejausi intensyvesnes spalvos..

QUOTE(FoxLady @ 2008 09 10, 19:10)
51.99Lt. Tepuosi trecia diena is eiles bet idegis vos vos iziurimas, tikejausi intensyvesnes spalvos.. 

tai man jis turetu tikti, nes is prigimties melyna esu

Papildyta:
QUOTE(Jumag @ 2008 09 10, 16:24)
....apie savaimini vis geru atsiliepimu girdziu...reiks pabandyti....as tai labai dziaugiuosi terminiu vandeniu
....toks malonus...tai karts nuo karto pasipurskiu ir dienos metu....
vasaros metu tai nepakeiciamas
...o siaip labai neblogas uriage kremas nuo pigmentiniu demiu....vienintelis, kuris jas isbalino :4u:

visiskai pritariu