Įkraunama...
Įkraunama...

Uriage kosmetika

As naudoju jau trecia buteliuka uriage savaiminio idegio purskiklio.ir esu labai patenkinta.daug buvau visokiu isbandziusi, tai galiu pasakyti kad jis man super.esu sviesios odos bet spalva gaunasi grazi,nedirbtine.kvapas labai malonus.nealergizuoja odos,nes nuo kitu savaimino idegio priemoniu man veida paberdavo.buteliuko ilgam uztenka.tai galiu drasiai sakyti kad kaina atitinka kokybe.
Atsakyti
Vakar su nuolaida nusipirkau URIAGE Hyseac valomaji geli 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 09 08, 10:10)
Vakar su nuolaida nusipirkau URIAGE Hyseac valomaji geli  4u.gif

nuolaida Eurovaistinej?
man jis nepakeiciamas, nes labai gerai putoja, mazai reikia ir ilgai naudoju thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 09 08, 10:28)
nuolaida Eurovaistinej?
man jis nepakeiciamas, nes labai gerai putoja, mazai reikia ir ilgai naudoju  thumbup.gif

Taip mirksiukas.gif Eurovaistinėje. Tiesa pasakius perku jį pirmą kartą, visad naudodavau Avene prausikili, bet jau taip norėjau išbandyti kažką naują smile.gif O gal naudojate kažką dar iš šios serijos ? Labai domina tonikas , arba veido kremukas..
Atsakyti
Šiandien neatsispyriau nuolaidai ir paėmiau URIAGE vandenuka (normaliai- mišriai) odai valyti 4u.gif Jau išbandžiau veido prausiklį , pirmas įspūdis labai geras smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egluciukas @ 2008 09 09, 21:12)
Šiandien neatsispyriau nuolaidai ir paėmiau URIAGE vandenuka (normaliai- mišriai) odai valyti  4u.gif  Jau išbandžiau veido prausiklį , pirmas įspūdis labai geras  smile.gif  thumbup.gif

O gal zinote kiek Eurovaistineje Uriage savaiminio idegio losjonas su nuolaida? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 09 09, 20:56)
O gal zinote kiek Eurovaistineje Uriage savaiminio idegio losjonas su nuolaida? ax.gif

Oi tikrai šito nepastebėjau 4u.gif nes dairiausi tik probleminei odai skirtų priemonių 4u.gif
Atsakyti
o gal kas bande ta uriage hyseac AHA krema veidui? megineli turejau, tai visai patiko, siek tiek patvarke veida, bet nezinau ar verta ji pirkt... g.gif
Atsakyti
QUOTE(iewootia @ 2008 09 10, 11:29)
o gal kas bande ta uriage hyseac AHA krema veidui? megineli turejau, tai visai patiko, siek tiek patvarke veida, bet nezinau ar verta ji pirkt...  g.gif

tikrai verta - gera sproduktas, o dabar dar pasirode Uriage Hyseac drekinamasis kremukas, kuris atstato odeles dregme po kitu kremu ar gydymo - manau sitas derinukas butu idealus
Papildyta:
QUOTE(egluciukas @ 2008 09 09, 20:12)
Šiandien neatsispyriau nuolaidai ir paėmiau URIAGE vandenuka (normaliai- mišriai) odai valyti  4u.gif  Jau išbandžiau veido prausiklį , pirmas įspūdis labai geras  smile.gif  thumbup.gif

puikiai nuvalo net atsparu tusa bigsmile.gif
Atsakyti
....apie savaimini vis geru atsiliepimu girdziu...reiks pabandyti....as tai labai dziaugiuosi terminiu vandeniu 4u.gif ....toks malonus...tai karts nuo karto pasipurskiu ir dienos metu.... ax.gif vasaros metu tai nepakeiciamas thumbup.gif ...o siaip labai neblogas uriage kremas nuo pigmentiniu demiu....vienintelis, kuris jas isbalino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apvalute @ 2008 09 09, 20:56)

51.99Lt. Tepuosi trecia diena is eiles bet idegis vos vos iziurimas, tikejausi intensyvesnes spalvos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 09 10, 19:10)
51.99Lt. Tepuosi trecia diena is eiles bet idegis vos vos iziurimas, tikejausi intensyvesnes spalvos.. unsure.gif

tai man jis turetu tikti, nes is prigimties melyna esu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jumag @ 2008 09 10, 16:24)
....apie savaimini vis geru atsiliepimu girdziu...reiks pabandyti....as tai labai dziaugiuosi terminiu vandeniu 4u.gif ....toks malonus...tai karts nuo karto pasipurskiu ir dienos metu.... ax.gif vasaros metu tai nepakeiciamas thumbup.gif ...o siaip labai neblogas uriage kremas nuo pigmentiniu demiu....vienintelis, kuris jas isbalino :4u:

visiskai pritariu 4u.gif
Atsakyti