Įkraunama...
Įkraunama...

Uriage kosmetika

mene domina sita kosmetika? smile.gif kur isigyti vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2008 02 23, 17:28)
mene domina sita kosmetika? smile.gif kur isigyti vilniuje?

vaistinese biggrin.gif
Atsakyti
ir kaip kums sita kosmetika?be recepto poarduodama? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bozkakoszka20 @ 2008 02 23, 18:01)
ir kaip kums sita kosmetika?be recepto poarduodama? smile.gif

be recepto biggrin.gif
Atsakyti
o kokiose vaistinese galima jos isigyti, didesnese euro?
Atsakyti
Man labai patinka sios firmos savaiminio idegio purskiamasis vanduo thumbup.gif daugiau tos firmos nieko neesu naudojusi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(egluziukas @ 2008 02 23, 22:15)
Man labai patinka sios firmos savaiminio idegio purskiamasis vanduo thumbup.gif daugiau tos firmos nieko neesu naudojusi unsure.gif

Aha, as irgi turiu thumbup.gif Dar labai patinka kunui pienelis kremas SUPLEANCE, labai gerai isigeria. Po duso ar vonios thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GiedrUla @ 2005 02 24, 16:45)
pieneli kunui - labai man patinka,irgi jautriai odai.Kremu veidui nenaudoju,beje,irgi chirurgo rekomendacijos smile.gif ka dar.....aliejuka turiu,nes kuno oda labai issausejusi - patinka.Daugiau lyg ir nieko.

Sveikute 4u.gif
Gali duoti kokiu nors patarimu apie odos prieziura, ka tau tas gydytojas patare smile.gif
kodel kremu nenaudoji? as irgi turiu problemu su oda, ji lyg ir linkusi sauseti, bet buna ir spuogeliu ir inkstyriuku.. Gal tau gydytojas dave kokiu patarimu naudingu kaip tinkamai priziureti oda. Gal ir man padetu, nes kartais atrodo, jog as per daug visko ant veido tepu doh.gif
Aciu labai uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
man nepakeiciamas prasiklis Hyseac - gerai nuplauna makiaza, labai taupiai nudojasi ir saikingai pakvepintas
Atsakyti
man labai patinka ir tinka "uriage emoliente extreme", jis yr abe parabenų ir kvapiųjų medžiagų ( jei neklystu), galima tepti ir akių zoną. Man jį rekomendavo viena dermatologė ir esu patenkinta. thumbup.gif šiaip ši kosmetika gera.
Atsakyti
sudomino mane tas savaiminio idegio purskiklis rolleyes.gif
sakykit, kaip ilgai islieka spalva? ir ar tolygiai blunka? 4u.gif
Atsakyti
As irgi laabai noriu to savaiminio idegio wub.gif tik baisu kad nebutu toks pat rezultatas kaip po Dove ar Johnson & Johnson, visgi kaina nemaza ax.gif
Atsakyti