Vilke, nuostabus šalis
man labai pradėjo morkinė spalva patikt
QUOTE(pulina @ 2007 08 02, 09:41)
aga man irgi patinka
labai jaukus zvaigzdetas salis, Jumi
o del spalvu, tai speju cia kazkaip kosmosas ar kas veikia nes uzeina visuotinai tam tikru spalvu bangos. kaip ir su ta ruda - staigiai visiem ruda pradejo patikti pas mane net garderobe jos daug atsirado o dabar ta ruda ziuriu oranzineja pas daug ka kiba rudenelis jau traukia visus
o del spalvu, tai speju cia kazkaip kosmosas ar kas veikia nes uzeina visuotinai tam tikru spalvu bangos. kaip ir su ta ruda - staigiai visiem ruda pradejo patikti pas mane net garderobe jos daug atsirado o dabar ta ruda ziuriu oranzineja pas daug ka kiba rudenelis jau traukia visus
na as nuo orandzines spalvos pradejau jau greit du metai su ja gyvenu (pati nieko tos spalvos neturiu ) bet velti labai patinka.
O ruda spalva vis kas nors ka nors uzsisako ,ziuriu ir man ji visai patikti pradejo
O ruda spalva vis kas nors ka nors uzsisako ,ziuriu ir man ji visai patikti pradejo
Jumi, šalis labai gražus, kaip ir kiti tavo darbeliai paraše (vakar peržiūrėjau)
Labai originaliai nufotkinti šaliai
Sveikos veltiniautojos,
norėčiau paklausti, kaip reikia įverti paprastus stiklinius karoliukus į veltą karoliuką Gal klausimas ir vaikiškas, bet man neaišku....
norėčiau paklausti, kaip reikia įverti paprastus stiklinius karoliukus į veltą karoliuką Gal klausimas ir vaikiškas, bet man neaišku....
QUOTE(Guvilė @ 2007 08 02, 17:25)
Prisiūti kaip sagą - su adata ir siūlu.
QUOTE(pulina @ 2007 08 02, 17:51)
Jumi, šalis labai gražus, kaip ir kiti tavo darbeliai paraše (vakar peržiūrėjau)
aciu
QUOTE(*Mari* @ 2007 08 02, 18:14)
pamirsai dar pamineti vadybininka
ot emei ir isdavei
QUOTE(Jumi @ 2007 08 02, 19:17)
ot emei ir isdavei
tik paminejau, kad tik nieks nenuviliotu
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 30, 14:50)
Noriu parodyti darbelius ir aš , labiausiai man patinka velti adatėlėmis smulkius žaisliukus, ypač meškučius :
O Dievulėliau kokie mieli žaisliukai . taip ir norisi prisiglaust