linada, tai pas Tave dar vienodos, aš savo vėliau nufotkinsiu, kokios išėjo Labai mielos taviškės, rudeninės tokios jaukios
O tuos pūkus aš skutimosi peiliuku nuskutu, Doseth kažkada pamokė ir kažkurioj knygoj mačiau Tai jau kai pabaigoj veliu, negailiu ir karšto/šalto vandens, po to stipriai apsipūkuoja, bet nudepiliuoji ir viskas
as apie dekora kalbejau-vienur obuoliukai su juodukais, kitur be, teks pabaksnoti
oi, nu tikrai, teks padepiliuoti, bet tada nebus efektas kaip eziuku skustu ?
QUOTE(linada @ 2007 09 18, 08:07)
as apie dekora kalbejau-vienur obuoliukai su juodukais, kitur be, teks pabaksnoti
Einu nufotkint savo apskustąsias
ui grazi ta baltoji kokia, o tapkes kodel netinkamos nesioti.... dar damusk, pavelk ir bus tinkamos, nebent per mazos. as tas obuolines nuo 39 iki 37 daveliau tingejau sablona mazesni darytis :
QUOTE(Agnužė @ 2007 09 18, 10:00)
Tom tapkėm per dideles ir nevienodas skyles iškirpau, gal dar reiks taisyt, jei kada įkvėpimas pagaus. Kažkaip rankos atbulai prisiūtos paskutiniu metu. Bet ne tik vėlime - vakar įvažiavau į sodo bendrijos vartų stulpą užsižiopsojus Bet tik bakstelėjau, ačiū Dievui
Jei būtų pavasaris, tai sakyčiau, kad įsimylėjai . Per dideles skyles nesunku pataisyti, visi darbeliai labai mieli
Linada, tapcės obuolinės labai fainos ir nereikia to identiško vienodumo.
Linada - puikios šlepsės Man dar fainiau,kad obuoliukai nevienodi
Agnuže - jau sraigė kokia faina Žiemai matyt ruošiasi, pakeitė savo apdarą į baltą Ir kiti darbeliai labai mieli, ypač raudonoji sagė
Agnuže - jau sraigė kokia faina Žiemai matyt ruošiasi, pakeitė savo apdarą į baltą Ir kiti darbeliai labai mieli, ypač raudonoji sagė
Labai viskas grazu , linados foto siek tiek prilygsta manosioms
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.