QUOTE(linada @ 2007 09 16, 16:18)
nelabai gaunasi man tos paprastos
be auliuko. zinau kad nuo kirpimo priklauso, bet kazkaip nepataikau. o siaip idomu, divos esu maciusi - visai kitaip nei mano, o ir uups - tavo, vat irgi kitokios gaunasi, nors sablonas itariu, panasus. vat kazkaip nepagaunu kampo ir tiek....narvuoja
: ir matyt as kulno vietoj sablona per dideli darau-kazkokie susigaranksciave jie man. ir vis nukerpu per daug
ai zodziu noriu ir as i kursus.... kad ta paslapti pasakytu
baisiai tingiu 100 tapkiu velti, kol pati dvirati israsiu
o del fotkinimo - visada fotkinu su makro rezimu dienos sviesoje-blicas sviesas iskraipo. apie fotografija as nenutuokiu ne beskeliuko. jei fotikas fotkina - tai ir valio-cia ir baigiasi mano fotografija.
Papildyta:
ir isvis tapkes moku tik savo koju dydzio velti, per mazos, nelabai ir per dideles nelabai....... o jau kokiu vaikisku tai isvis neisivaizduoju.
nu sugadinsiu as ta savo kalna vilnos ir baigsiu tuos bajerius
Visa paslaptis tame, kad ishkirpti shablona reikia trikampiu, paziurek tapkiu temoj,- kazkur yra paveiksliukas is kazkokios vokishkos knygos...ir ne per giliai, paskui beveliant galima pakirpt kiek giliau, jei truksta.
Man ant savo kojos irgi geriausia velt...ir ant nuosavo vaiko...jis pasedi kojyte atkishes kol paformuoju
Nors kai labai pasistengiu, pavyksta ir kitus dydzius 'pagaut'
QUOTE(akvilyte @ 2007 09 16, 16:47)
wow
kaip noreciau tokiu
gal man swape pasitaikysi