Uups - tapkiukai tiesiog superiniai Tokie dailučiai, o ir spalva
Aš niekaip neprisiruošiu tapkiukų nuvelt.Va,kai Diva tokį nuostabų visos eigos fotoreportažą įkėlė, taip ūpą pakėlė, tai iki šiol kažkur viduj kirba mintelė :rolleyes Iki Kalėdų gal pavyks
Dėkui už pagyras vėžliukui
ievushka, tikrai paskiski dalykai jau tas angeliukas, tarsi zemuogelem apsipyles ir paslapxiu dezute..
uups tapkiukai idealios formos atrodo as ir mastau, kada as tas tapkes nusivelsiu, gal irgi kazkada iki kaledu dar ir vaikui reiktu gal, bo dabar visus batus po namus tampo gal tada tapkes veltas tampytu
ir aciu visom uz gerus zodziu mano kilimukui tik..abejoju, kad nukirpta vilna sudejus i skalbianke jau toki kilimuka ir gautumet jau greiciau neaiskios formos sukibusi gniuzula. aisku, is tokio gniuzulo gal pagalve butu galima iskart sumeistravot
uups tapkiukai idealios formos atrodo as ir mastau, kada as tas tapkes nusivelsiu, gal irgi kazkada iki kaledu dar ir vaikui reiktu gal, bo dabar visus batus po namus tampo gal tada tapkes veltas tampytu
ir aciu visom uz gerus zodziu mano kilimukui tik..abejoju, kad nukirpta vilna sudejus i skalbianke jau toki kilimuka ir gautumet jau greiciau neaiskios formos sukibusi gniuzula. aisku, is tokio gniuzulo gal pagalve butu galima iskart sumeistravot
aciu, tapkiu cia jau 4 pora sia savaite, tai 'atmushiau ranka'
siaip tai ash ketinu isbandyt toki dalyka,- sugrusti visas vilnos atraizheles, nukirptas nuo suveltu dalyku, visus mazhus spalvu likucius, prastai nesiveliancias sluoksnas, imest kiek karshinio kad sukabintu, viska sukraut i pagalves (ar antklodeles) uzvalkala, perdygsniuot keliose vietose, gal kiek pavelt rankom ir mest i skalbykle...kasnors turetu gautis ..koks 'pashikniukas' kedei, ar kilimelis
QUOTE(Vilke @ 2007 09 15, 19:41)
siaip tai ash ketinu isbandyt toki dalyka,- sugrusti visas vilnos atraizheles, nukirptas nuo suveltu dalyku, visus mazhus spalvu likucius, prastai nesiveliancias sluoksnas, imest kiek karshinio kad sukabintu, viska sukraut i pagalves (ar antklodeles) uzvalkala, perdygsniuot keliose vietose, gal kiek pavelt rankom ir mest i skalbykle...kasnors turetu gautis ..koks 'pashikniukas' kedei, ar kilimelis
QUOTE(uups @ 2007 09 15, 19:30)
uzsimaniau ir ash pasigirt ale kruva darbeliu fotosesijos laukia, tik viena nufotografuota turiu
krūtos šliopkės
Ant man stalo irgi su žirniukais tapcės nebaigtos stovi, tik vaikiškos ir kitų spalvų Nepabaigiu niekaip
Darbai pasipylę visų taip akį ir širdį džiugina ir mano įkvėpimą po truputį judina, bet neišsijudina tas įkvėpimas. Kūrybinė krizė šiuo metu juoda Ir ne tik kūrybinė, panašu, tai ir nesivelia Bet praeis, kur jos dėsis tos krizės
Darbai pasipylę visų taip akį ir širdį džiugina ir mano įkvėpimą po truputį judina, bet neišsijudina tas įkvėpimas. Kūrybinė krizė šiuo metu juoda Ir ne tik kūrybinė, panašu, tai ir nesivelia Bet praeis, kur jos dėsis tos krizės
Sveikos darbstuoles
Labai jau grazus visu jusu darbeliai, as irgi tokia liga ;velimu; uzsikreciau
Taigi vakar bandziau velti slapiu budu, ant staltieseles bambukines, kaip pirma
kart susivele neblogai, tik viena beda gavosi retas ir skyletas siek tiek, pirmas blynas
Patarkit ar galima prie to pacio davelt, kad gautus storesnis ir tankesnis.
Labai jau grazus visu jusu darbeliai, as irgi tokia liga ;velimu; uzsikreciau
Taigi vakar bandziau velti slapiu budu, ant staltieseles bambukines, kaip pirma
kart susivele neblogai, tik viena beda gavosi retas ir skyletas siek tiek, pirmas blynas
Patarkit ar galima prie to pacio davelt, kad gautus storesnis ir tankesnis.
Vilke!!!Oj kaip grazu!! Laaabai grazus kilimukas.. as irgi toki isimyleciau...
Ievuschka- kaip visad negaliu atsigrozeti Tavo darbukais.. Taip graziai, tvarkingai, su meile padaryti, kad oj...
Uups- tikrai kad simta metu tavo dabu nematem. Labai faini tepukai..
lygna- jei kelios skyles ir dar nesuvelta galutinai- galima dziovint ir palopyt pridejus dar vilnos adatelem ir paskui "damust" slapiai. Bet jei jau suvelta pilnai- vargu ar ka padarysi, o jei ir padarysi- matysis brokas.
Ievuschka- kaip visad negaliu atsigrozeti Tavo darbukais.. Taip graziai, tvarkingai, su meile padaryti, kad oj...
Uups- tikrai kad simta metu tavo dabu nematem. Labai faini tepukai..
lygna- jei kelios skyles ir dar nesuvelta galutinai- galima dziovint ir palopyt pridejus dar vilnos adatelem ir paskui "damust" slapiai. Bet jei jau suvelta pilnai- vargu ar ka padarysi, o jei ir padarysi- matysis brokas.
vilke, ievuscka - butinai nuvelkit tapkes, man begalo smalsu kokios butu "vilkiskos" ir kokios "ievuschiskos" kaip ir "jumiskos" be abejones tad nelaukit kaledu-nes ir be vaikuciu jusu yra kas tapkiu paziurejimui laukia
uups - o kur dar pirmos, antros ir treciosios sios savaites tapkes, a ?
as veliu dekora tapkem - uzsikreciau, tik nepatinka manuju forma, niekaip grazu kulnu negaliu padaryti.
suplanavau kad vaikis miegos 3 valandas, tikiuosis laikysis mano plano
sveikos sugrizusios :
as veliu dekora tapkem - uzsikreciau, tik nepatinka manuju forma, niekaip grazu kulnu negaliu padaryti.
suplanavau kad vaikis miegos 3 valandas, tikiuosis laikysis mano plano
sveikos sugrizusios :
QUOTE(linada @ 2007 09 16, 12:00)
Nu parodyciau visas, bet nemoku nufotkint Shviesios dar pavyksta, bet tamsesnes,-
bukit zmones, pasidalinkit kaip fotografuojat veltini??? Dienos shviesoj? Dirbtinej? Lauke? ypac smulkius dalykelius...siandien kankinausi su 2 segem, bet taip ir nesugebejau gaut padorios nuotraukos arba mano muiline shudo verta
o del kulno,- kurios tau nepavyksta?,- ar aulinukes, ar 'maryjane's'? Ba pastarosioms, man rodos svarbiausia yra kaip jas nuo shablono nukerpi
Zirniai zirneliai, matau, kad paciai teks i kursus eit
QUOTE(Katinytis @ 2007 09 16, 14:10)
Zirniai zirneliai, matau, kad paciai teks i kursus eit
susikabinsim uzh parankiu ir eisim, man rodos
ant zhirneliu bishkiuka kablys
o gal zinot nu as suveliau kelis rutuliukus kurie bus auskarams ir turiu ir tuos kabliukus tik nezinau kaip juos uzkabintant rutuliuko