Vienai moterytei
[/quote]
oi koks cia grozis
o kiek toks grazis kainuotu ????????????
aha aciu, kaip tik siandiena gimtadienis, bulkas kepu :
jo, kai visa diena tik su vaiku, tai ziuri i vaika, o svajoji apie vilna, dekupaza ar dar koki biesa. mane irgi velna ir kiti malonumai atpalaiduoja labai. papramogauju, taip sakant.
jo, kai visa diena tik su vaiku, tai ziuri i vaika, o svajoji apie vilna, dekupaza ar dar koki biesa. mane irgi velna ir kiti malonumai atpalaiduoja labai. papramogauju, taip sakant.
QUOTE(linada @ 2007 09 06, 13:11)
aurelia o ko nesirodei cia idek ir dizaineres - pasmalsavimui :ax
vilke-kada tu speji reikia progama saudytis-baisiai grazios foto gaunasi
as tapkes vienas sugadinau, ikirpau per daug ir kulno beveik nebeliko-nepatogu...mastau su sniuriukais padaryti, bet vistiek ne tas. gaila darbo o be kulniuku - kaip slepkes man nepatinka, nes nera labai storos ir jauciu smukcios nuo koju. zodziu neturejau problemu-nusiveliau tapkes su broku
vilke-kada tu speji reikia progama saudytis-baisiai grazios foto gaunasi
as tapkes vienas sugadinau, ikirpau per daug ir kulno beveik nebeliko-nepatogu...mastau su sniuriukais padaryti, bet vistiek ne tas. gaila darbo o be kulniuku - kaip slepkes man nepatinka, nes nera labai storos ir jauciu smukcios nuo koju. zodziu neturejau problemu-nusiveliau tapkes su broku
o man kaip tik fainiau be užkulnių . Įsispiri ir bėgi . Pabandyk pavaikščiot ir tau patiks
Papildyta:
QUOTE(Aurelia @ 2007 09 05, 23:31)
Regina, nu fantastika Jau tos "vienos moterytes" ne tas zodis Noreciau but as ta viena ..... moteryte .... sestadieni as ruosiuosi, nezinau, kaip kitos
Vilke, dek salius
na mano tema turbut radot visos, tai darbus as ten ir dedu, dizainere leido deti ir jos uzsakymus, bet as dar stabdau, tiesiog bijau norinciu tokiu paciu, nes jos uzsakymu nenoriu stampuoti, o ideju geru ji turi Beje, gavo Laura Dailideniene pakvietima dalyvauti vel Mados infekcijoj net be atrankos
Vilke, dek salius
na mano tema turbut radot visos, tai darbus as ten ir dedu, dizainere leido deti ir jos uzsakymus, bet as dar stabdau, tiesiog bijau norinciu tokiu paciu, nes jos uzsakymu nenoriu stampuoti, o ideju geru ji turi Beje, gavo Laura Dailideniene pakvietima dalyvauti vel Mados infekcijoj net be atrankos
Šaunuole tu . Smagu tikriausiai dirbti su dizainere . Ir maada pasidomi ir idėjom gali pasidalinti .
QUOTE(*Mari* @ 2007 09 08, 08:29)
maciau gyvai Doseth svarkeli - simta kartu grazesne spalva, faktura nereali, tiesiog akyse zaidzia tie akmenukai fantastika ir rankines maciau viena uz kita grazesnes, bet svarbiausia, kad jos tobulos tiek menine, tiek velimo prasme pasikroviau ikvepimo, belieka eit velt...
tai va va, pasiseke tau iki Vilniaus nebevaziavo, pasisotino turbut tavo pagyromis Manau, kad i Vilniu Doseth atvaziuos jau su leliuku ant ranku
QUOTE(*Mari* @ 2007 09 08, 16:25)
prisiimu kaltę pasigrobus Reginą )))))))
laikas lekia, tobulėjam, todėl per susitikimą turėtumėm pasigirti gražiais darbeliais
laikas lekia, tobulėjam, todėl per susitikimą turėtumėm pasigirti gražiais darbeliais
tada reiktu is anksto pradet ji planuoti, gal po Doseth gimdymo? Ka manot?
QUOTE(*Mari* @ 2007 09 08, 17:25)
prisiimu kaltę pasigrobus Reginą )))))))
drakoniuke viena pagrobe,kitoms ne nerode
QUOTE(linada @ 2007 09 06, 10:11)
ash tau patarima turiu,- uzhsiuk rankomis kiek reikia, ir visa ta reikala uzhmaskuok grazhia juostele,- ir papuoshi, ir pataisysi
mazdaug taip:
ir sveikinimai su praejusia shvente
Doseth grazu
Viilke
Mano nedaveltieji kaip visad
Viilke
Mano nedaveltieji kaip visad
Katinyti, o tu kaip visada nuostabi jau kaip man tavo teksturos patinka
ir kas ten matosi rudas su auksiniais taskeliais? kur antroj foto nebesimato?
o del meetu, tai kazkaip cia susnekejot, kad man tai asmeniskai visai nemaloniai nuskambejo ar bent jau taip suinterpretavau - kad turim susitikt ir girtis grand darbais o tai kaip tada jaustis pradedantiems, bet norintiems susitikti ir pasiplepeti taigi niekas neateis. man tai kazkaip smagiau gal pasiplepet, kas ka nori, tas ta parodyt, o ne tai, kad susitikima daryt del darbu jei kazko nesupratau, tai sorry
ir kas ten matosi rudas su auksiniais taskeliais? kur antroj foto nebesimato?
o del meetu, tai kazkaip cia susnekejot, kad man tai asmeniskai visai nemaloniai nuskambejo ar bent jau taip suinterpretavau - kad turim susitikt ir girtis grand darbais o tai kaip tada jaustis pradedantiems, bet norintiems susitikti ir pasiplepeti taigi niekas neateis. man tai kazkaip smagiau gal pasiplepet, kas ka nori, tas ta parodyt, o ne tai, kad susitikima daryt del darbu jei kazko nesupratau, tai sorry
QUOTE(Vilke @ 2007 09 09, 10:58)
nesupratai