noriu parodyti ir as darbeli
pirmieji batukai bus ir antri butinai, nes die per siauri suneliui
na ir karoliukai
Buttuke - batukų spalvos labai dera (man ruda+mėlyna-labai gražus derinys), tik atrodo,kad truputuką trūksta vėlimo jiems, pradės labai pūkuotis, o ir netvirti bus, skystoki. Antrus daryk šiek tiek didesnius ir daugiau pavelk, pamatysi-pavyks tikrai geriau. Sėkmės tau
kokie simpatiški tiapukai
QUOTE(ievuschka @ 2007 09 04, 23:31)
Buttuke - batukų spalvos labai dera (man ruda+mėlyna-labai gražus derinys), tik atrodo,kad truputuką trūksta vėlimo jiems, pradės labai pūkuotis, o ir netvirti bus, skystoki. Antrus daryk šiek tiek didesnius ir daugiau pavelk, pamatysi-pavyks tikrai geriau. Sėkmės tau
Oi man irgi ruda su mėlyna laaabai gražus derinys
DOSETH švarkas nerealus
sestadienis lyg nesuplanuotas, tai gal ir gerai, ale reiks vyro dar klaust
Buttuke, man irgi spalvu derinys patiko, svarbiausia, kad dar ir zalsvas akcentas - tai linksmiau tapkiukai atrodo o del nesuvelimo tai jau pasake merginos
Buttuke, man irgi spalvu derinys patiko, svarbiausia, kad dar ir zalsvas akcentas - tai linksmiau tapkiukai atrodo o del nesuvelimo tai jau pasake merginos
Labai grazus slepeciu derinys, is tiesu, tik ju pavirsius turi buti toks, kaip bumbuliuko, taigi jas dar pavelus, manau, kad tektu atiduoti baby born lelei
Labai aciu visom uz komentarus
na kitus pasistengsiu ilgiau pavelt, kad tik mazius gerai miegotu
dar batuku minusiukas. ant galo pasidare tokie kieti guzai, cia per vilnos sujungima, gal kazkaip kitaip imanoma ar tiesiog geriau ivelsiu ir nebeliks ju?
na kitus pasistengsiu ilgiau pavelt, kad tik mazius gerai miegotu
dar batuku minusiukas. ant galo pasidare tokie kieti guzai, cia per vilnos sujungima, gal kazkaip kitaip imanoma ar tiesiog geriau ivelsiu ir nebeliks ju?
Kažkaip niekas nesiorganizuoja
Na ir dar serija darbų
Dukrytė ne princesė, kuklutis švarkelis
Papildyta:
Mano pačios pelerinka, gerai slepianti iškilimus
Papildyta:
Vienai moterytei
Na ir dar serija darbų
Dukrytė ne princesė, kuklutis švarkelis
Papildyta:
Mano pačios pelerinka, gerai slepianti iškilimus
Papildyta:
Vienai moterytei
DOSETH eina sau kaip grazu dukrytes svarkelis o tas , kur ,,vienai moterytei,, superinis
o ar daug vilnos sunaudoji tokiem dideliem darbam?
o ar daug vilnos sunaudoji tokiem dideliem darbam?
Doseth, berods šią princesę mačiau pasipuošusia tuo pačiu švarkeliu Klaipėdos šventėj ? Atrodė pasakiškai . Negalėjau akių atitraukti kelias minutes .