temos suskirstytos - nuorodose ir literaturoj apie veltini tikrai pilna nuorodu su pradziamoksliu. o ir temose prie saliu yra pavyzduku, pasikuisk truputi, nes belieka tik sukramtyti
Doseth švarkas man labai luxiškas . Super gražus, originalus. spalvų derinys irgi puikiai parinktas .
Mane sužavėjo Doseth rūbas.
mane labiau zavetu jei tai butu mannn, kai ne man, tai stengiuosi net neziureti ton pusen tipo ai, nu ir kas cia tokio
o man labiau rupetu kaip tokie dalykai nesiojasi, jei velta be siuliu-ar patogu. ir siaip tai jo, gyvai maga paciupineti.
Doseth-raistukus daryk-belekokiai talijai prisitaikysi po to arba uztrauktukus, keliose vietose po begeli-ant kurio tiks ta diena, ant to ir segsi
o man labiau rupetu kaip tokie dalykai nesiojasi, jei velta be siuliu-ar patogu. ir siaip tai jo, gyvai maga paciupineti.
Doseth-raistukus daryk-belekokiai talijai prisitaikysi po to arba uztrauktukus, keliose vietose po begeli-ant kurio tiks ta diena, ant to ir segsi
Esu be galo laiminga, gavusi tai ko norėjau Už mėnesiuko galėsiu dar koreguoti.
Dėl šiupynių Penktadienį vykstu į Vilnių. Galėtume susibėgti tik neorganizuokit žiauriai vakare. Pačios žinot kiek kalbų įvyksta mums susirinkus ir tai nespėji su kiekviena pabendrauti.
Spuogynas iš arčiau
Ir dėkui visoms už nuomones, nesvarbu kokios jos bebūtų
Dėl šiupynių Penktadienį vykstu į Vilnių. Galėtume susibėgti tik neorganizuokit žiauriai vakare. Pačios žinot kiek kalbų įvyksta mums susirinkus ir tai nespėji su kiekviena pabendrauti.
Spuogynas iš arčiau
is arciau atrodo dar idomiau, vos monitoriaus nepakrapsciau
o del penktadienio, tai as pati nebent diena galeciau, nes pavakarys ir vakaras rimtai suplanuoti
o del penktadienio, tai as pati nebent diena galeciau, nes pavakarys ir vakaras rimtai suplanuoti
QUOTE(DOSETH @ 2007 09 03, 17:26)
Pagaliau pagimdžiau metus išnešiotą vaisių. 2 paras duobkasio darbo, neapsieita be kraujo ... na bet svajonė išsipildė
Taip kaip nesu šiuo metu idealios figūros, drabužiokas ant manekeno
Taip kaip nesu šiuo metu idealios figūros, drabužiokas ant manekeno
tfu, Doseth, kad tave kur ciut neshokau su nauju sveikint....dar puoliau ieshkot, kas cia per svajone,- ar berniukas, at merguche
nu bet drabuzhiokas tai nerealus, nera nei ka pasakyt pachiupinet irgi megciau...
QUOTE(DOSETH @ 2007 09 04, 12:45)
Esu be galo laiminga, gavusi tai ko norėjau Už mėnesiuko galėsiu dar koreguoti.
Spuogynas iš arčiau
Spuogynas iš arčiau
galiu tik iki pietu
technika svarkelio man aiski reiks kada pabandyti Jums leidus
spavos veza siulau i susitikima nesivezti
Galima ir šeštadieni. Po pietų kaip?
jau visos pasake ka buvo galima pasakyt
(tikrai gaila , kad neman )
(tikrai gaila , kad neman )