Agnuže, tikrai labai vykusi rankinė. Jau kaip jūs toli pažengusios
vėlime .
QUOTE(rim@ @ 2007 07 26, 10:01)
Aš jau 1,5m. po persikraustymo , o knygų neišpakavau
Su tais kraustymais, tai tragedija. As nuo jau pavargau ir tikiuosi greit neteks niekur kraustytis
Ir istikruju puse daugtu pametu
Siaip as ir esu ne is tu kurios pagiria, bet labai patiko MINESOTOS katinelis ir AGNUZES tasyte. Va as tokios labai noreciau sau
Ir noreciau pasakyti, kad man labai patinka VILKES darbai. Man jie siluma skleidzia.
Dar kart ačiū visoms Aš pati irgi patenkinta šia rankine dar ir dėl to, kad spalvos idealiai tinka jos šeimininkei
Liaudis sako, kad trys kraustymaisi prilygsta gaisrui Mes iki naujų metų tikimės dar vieną patirti ir tada jau ilgam nusėsti
Man Minesotos darbai tokie kruopštūs visad atrodo, idealiai išbaigti, o Vilkės - išjausti, išgyventi, nes pati Vilkė man tokia jausminga atrodo
Liaudis sako, kad trys kraustymaisi prilygsta gaisrui Mes iki naujų metų tikimės dar vieną patirti ir tada jau ilgam nusėsti
Man Minesotos darbai tokie kruopštūs visad atrodo, idealiai išbaigti, o Vilkės - išjausti, išgyventi, nes pati Vilkė man tokia jausminga atrodo
Per persikraustymus vilną reikia šalia savęs laikyti. Vėlimas mažina stresą, ypač kai rezultatas tenkina . Žinau iš patirties, nes per metus krausčiausi jau 2 kartus, persikraustymas yra didelis stresas.
larina, Agnuze, labai aciu, net susinepatoginau
o as turbut trenkta, bet man persikraustymai visai patinka, nes gera proga viska pertvarkyti, perziureti, padaryti chaosa ir vel viska surinkti, nusodinti tvarkingai kazkaip mane tas ikvepia. kaip ir visokie remontai, kuriu kiti pakesti negali
o as turbut trenkta, bet man persikraustymai visai patinka, nes gera proga viska pertvarkyti, perziureti, padaryti chaosa ir vel viska surinkti, nusodinti tvarkingai kazkaip mane tas ikvepia. kaip ir visokie remontai, kuriu kiti pakesti negali
Jumi, man taip pat labai graži tavo rankinė
Abi rankinės labai gražios
Pradžioj pamaniau, kad Agnužės rankinės rankena tokia, o ten šalis pasirodo
Pradžioj pamaniau, kad Agnužės rankinės rankena tokia, o ten šalis pasirodo
na jau suknele aukstasis pilotazas
O cia tai kokie nuostadus darbiukai! maz cia jaunoji uzsake?!