sveikutes... apie veltini suziinojau neseniai,ir uzsikabinau...man patinka visokie rankdarbiai.ir stai mano pirmasis blynas
http://public.fotki....tvaizd0031.html
anna - nesimato tavo auskariukų nepasididina foto.
pasididina ... pasididina
Bet as pries jusu darbelius ant savo darbu ir parasyciau ,, vilnos mezgaliukai ''
NOREJAU KAZKA ATSAKYTI APIE PIRMUS BLYNUS ; BET ZIURIU JUS JAU TOLIAU PRISPAUDINEJA
pas mane ne meskiukai buvo pirmi , o pikaciukai nes sunus ramybes nedave
pasididina ... pasididina
Bet as pries jusu darbelius ant savo darbu ir parasyciau ,, vilnos mezgaliukai ''
NOREJAU KAZKA ATSAKYTI APIE PIRMUS BLYNUS ; BET ZIURIU JUS JAU TOLIAU PRISPAUDINEJA
pas mane ne meskiukai buvo pirmi , o pikaciukai nes sunus ramybes nedave
ievushka, siltas meskutis
Mažajai princesei iš Maskvos
Kažin ar patiks užsakiusiajai
Kažin ar patiks užsakiusiajai
QUOTE(DOSETH @ 2007 08 23, 16:33)
Neįsivaizduoju kaip toks grožis gali kam nors nepatikti
DOSETH-super paltukas (gal tik patogumo prasme-vaikams nelabai tinkamas toks platus gobtuvas,krenta nuo galvos, o ir vėjai pro ausis pučia, bet man asmeniškai-labai patinka ) Ypač puošniai atrodo skylėti pakraštėliai
QUOTE(ievuschka @ 2007 08 23, 17:14)
DOSETH-super paltukas (gal tik patogumo prasme-vaikams nelabai tinkamas toks platus gobtuvas,krenta nuo galvos, o ir vėjai pro ausis pučia, bet man asmeniškai-labai patinka ) Ypač puošniai atrodo skylėti pakraštėliai
Mano akiai gobtuvas per platus, bet padryti jau nieko negaliu O mergytė kuriai skirtas, kaip čia pasakius, nepaparastų tėvų vaikas. Paltukas tiks tetrui, pobūviui, ar šiaip pasipauikuoti.....
Eh lekiu atspausdinti naudojimo instrukciją ir priduoti paltuką
Ačiū visom už gerus žodžius, pasilermuosim vėliau
Super paltukas
Doseth, saunus paltukas mergaite atrodys kaip feja ir aisku, kad tokio paltuko siaip ir nedetu tik karaliskai mergytei i karaliskus isejimus
Paltukas labai grazus,tikrai ir as tokio noreciau Tik kaip ir Mari sako prie tokio darbelio....Pavydziu baltu pavydu mazajai princesei