QUOTE(DOSETH @ 2007 08 21, 22:50)
ievuschka PatikooooooooTik kad jis idealuuuuus :Dnorėtūs prie ko prisikabinti, bet va nematau prie ko.
Nenoriu aš nei prie vienos prisikabinti, ale kad taip išeina
Tikiuosi supratai,kad pokštavau
O dėl prisikabinimo-tai visai smagūs tie tavo prisikabinimai, ir ginčai,kuriuos jie išprovokuoja
Tuomet ir temelė pagyvėja, nes ypač per vasarą baigia iškept nuo karščio
QUOTE(rim@ @ 2007 08 21, 22:59)
Bijau sprigto
Tiesiog nuo meškiukų tikriausiai visos pradėjom. O tu su savo darbeliais vis mus stebindavai. Šį kartą prie kompo neaikčiojau iš susižavėjimo, meškutis kaip ir daugelis kitų. Noriu TAVIŠKIŲ veltinukų (
žiogelis, sraigiukai, angeliukai...)
pasmerkta žavėti
OI, Rimut, teisi tu, oi teisi
Nuo meškio ir aš per vienus kursus pradėjau. Bet daugiau nebuvau nė vieno padarius.O štai šitą užsakė viena mamytė-paprastą mielą mažą meškutį, kokį ir bandžiau padaryti. Dar net nežinau, ar jai patiks
Užsakymai visada pakoreguoja veltinuko išvaizdą, stilių, detales, dekorą. BUs dar, bus dar visokių veltinukų
Dabar aš truputį atitolau nuo vėlimo: vasara, orai ir mano mažoji vaikščiotoja-smalsautoja gerokai pakoregavo mano laisvalaikį, tiksliau-rimtai jį sumažino
Tai nesinori velti priebėgom-va, atseit turiu pusvalandį, likusį nuo maisto gaminimoir buitinių rūpesčių ,kol mažoji dar miega, tai galėčiau ką nors pradėti, bet aš taip negaliu-tik nusiteikiu, išsidėlioju ir jau reikia bėgt, sauskelnes keist, gert paduot ar sudaužytą stiklainį susiurbt
Kol apsikuopiu virtuvėj-pažyra knygos iš lentynų, bėgu gelbėt ir t.t., ir pan. Taip ir nepradedu arba jau vėlai vakare kokią koją meškiui nuveliu, kitą vakarą-ranką, trečią-pora ausyčių ir taip savaitėlę,kol meškis pagaliau gimsta
Na, bet nieko, aš kaupiuosi, mintis renku, rankas trinu-ateis ir mano valanda.Jau tada kaip pulsiu prie vilnos