QUOTE(DOSETH @ 2007 08 15, 12:20)
Vat tai klok įdomu sužinot trūkumus
Beje parodos "Žiemos vaivorykštė "darbai man kelia šypsnį.
Ir aplamai žiūriu čia negalima ką nors peikti ar išreikšti savo nuomonę, iškart barnis ir nepasitenkinimas.
Beje parodos "Žiemos vaivorykštė "darbai man kelia šypsnį.
Ir aplamai žiūriu čia negalima ką nors peikti ar išreikšti savo nuomonę, iškart barnis ir nepasitenkinimas.
pasakysiu tiesiai sviesiai, man patinka kritika, tiesa, mieliau skaityti kritika kitu atzvilgiu, nei savo, ale man paciai sveikiau butu rasti kuo daugiau mano darbu kritikos, gal net nepagrystos, tada galeciau diskutuot, gincytis, buciau priversta galvoti ir daug dirbti... na kazhkas tokio)
man ne visai prie sirdies mandagus sito forumo saldumas, as suprantu, kad taip reikia pakelti upa bitutems, bet... kartais mandagumas uzgozia objektyvuma, as irgi kartais pagiriu be rimto pagrindo, bet jei darbas visai nepatinka - stengiuos bent patyleti, o gal nereiketu tylet, gi jei zmogui pasakytum- "negalima taip derint spalvu" ar "sitas gaminys panasus i fluorascencine kosmine meduza" gal autorius kita karta nebedarytu panasiu klaidu, issipleciau cia, zodziu, kritika - varomoji tobulejimo jega
apie keliu techniku derinima viska pasake Vilke, pasake labai teisingai.
gal tik galeciau pridurti, kad man (man, nepersu savo nuomones niekam)originalus, konceptualus gal net keliomis technikomis atliktas gaminys, na tebunie jis net ne auksciausios kokybes, yra daug mielesnis, anei nuvalkiotas , daznai neskoningas, ale labai jau musu akiai iprastas ir finansishkai labai apsimokantis veltinio gaminys. o situ pilna.
cia buvo irgi tylus ir nereiksmingas, taipogi flegmatiskai prisnudes ir be pykcio naujokes g00tes balsas. peace
Papildyta:
QUOTE(Jumi @ 2007 08 15, 22:40)
dar pasitreniruosiu ant savo vestuviniu krepseliu ir suvelsiu)
kokie vestuviniai krepseliai, kur?