is esmes tai visos cia teisybe sneka, tik kitais zodziais ir aplamai man patinka diskusijos, kazkaip as cia pykimosi neizvelgiu
visos kazkaip pradeda velti, vienos geriau, kitos blogiau, bet visos su laiku tobuleja.
as manau, kad kritika cia visos priima ir jos laukia, tik kad ta kritika turetu buti pateikiama kartu su pagrindimu. pagyrimu cia irgi visos laukia, ir pelnytu
man tik pavyzdziui uzkliuna daznai formuojamas velimo stereotipas - kad viskas turi buti be siuliu, kad veltini derinti su veltiniu, kad suvelti absoliuciai viska reikia iki visisko kietumo, kai tuo tarpu visam kitam veltiniskam pasauly, kiek teko susidurti, vyrauja tokia ivairove, kad visko ir neaprepsi. zinoma, yra sveika suvelimo lygis, bet toliau jau jis gali varijuoti, priklausomai nuo daikto paskirties, pvz vienaip turi buti suveltas paveikslas ar tiesiog estetines paskirties meno objektas, kitaip paltas, kilimas, pirstines ar kitas funkcinis daiktas. o vat man pvz juokinga, kai cia forume juokiasi is kokio meninio daiktelio, kad tu ziurek, ten vilnos siuleliai matosi, veltinis nekietas kaip akmuo
taigi to meninio objekto ir visas grozis galbut tame - toje teksturoje, kurioje autorius sukure.
cia siaip pamastymai, tiesiog kazkaip norisi, kad ir pas mus tas veltinis formuotusi nevienakryptis, kad butu kuo ivairesnis, kad butu derinama su kuo ivairesnem technikom, medziagom, kad butu kuo daugiau ivairesniu teksturu - ne tik lygaus veltinio, bet ir su atsokusiom garbanelem, gaurais, kabanciais siulais, susiuvineto, skyleto ir visokio kitokio
o del skalbimo - as, kaip ir magic, turiu pleda, kuris buvo skalbiamas daug kartu skalbimo masinoje vilnos rezimu ir absoliuciai nepakito. ir sesers tase skalbta pora kartu skalbimo masinoje vilnos rezimu, paformuota - ir vel tokia pati, nieko jai nenutiko