Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

QUOTE(Mona187 @ 2007 12 17, 01:02)
Versija lyg ir aiški. Corel Paint Shop Pro Photo XI (devinta, kiek supratau). Taigi, paspaudžiu aš ant šios programos ir štai ką man išmeta:

user posted image

user posted image

Tai aš turiu spausti Buy now ar Enter Key? Bet to Key tai visvien aš nežinau schmoll.gif

Turiu abi sios programos versija. Ir abu atitarnave po 30d. Bet neieskojau rakto. Siulau ps parsisiusti.
Atsakyti
QUOTE(Fraise @ 2008 01 05, 18:19)
Turiu abi sios programos versija. Ir abu atitarnave po 30d. Bet neieskojau rakto. Siulau ps parsisiusti.

gal zinote,kaip skelbimuose sumazinti nuotraukas,man talpina laabai dideles.ačiu
Atsakyti
Tikruose, ar cia keliant?
Jei cia tai tarkim per http://imageshack.us/ Jei kitur, tai per betkuria nuotrauku redagavimo programa smile.gif
Atsakyti
O yra kokia redagavimo programa su kuria gali ir foto pasendint? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RIKIS @ 2008 01 08, 15:12)
O yra kokia redagavimo programa su kuria gali ir foto pasendint? smile.gif

Aš su corel'iu sendinu.
Atsakyti
galima issamiau butent kaip?
Atsakyti
Kaip galima pasidaryt nuotraukytes pasui,pakeist fona,sumazint,tarkim vienoj nuotraukoj 9 mazytes
Atsakyti
Gal žinote, su kokia programa būtų galima padaryti kad nuotrauka būtų nespalvota, o viena detalė spalvota? smile.gif
Atsakyti
gal kas mokat kaip reikia dirbti su GIMP programa????? parsisiunčiau,labai panaši į photoshop programą,tik kad čia lkietuviška smile.gif
Atsakyti
gal kas galite patarti kaip ant normalios foto ikelti mazyte foto tos didziosios kampe... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 01 19, 18:20)
Gal žinote, su kokia programa būtų galima padaryti kad nuotrauka būtų nespalvota, o viena detalė spalvota?  smile.gif

su gimp programa, photo pos pro

QUOTE(Antarė @ 2008 01 22, 10:42)
gal kas galite patarti kaip ant normalios foto ikelti mazyte foto tos didziosios kampe... g.gif

as su photomix tai darau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 01 22, 22:08)
su gimp programa, photo pos pro

Dėkoju. Reiks išbandyti 4u.gif
Atsakyti