Laba,
Gal kas galettu pagelbeti?
Man reikia paprastu paprasciausios programeles su kuria butu galima ant nuotraukos uzrasyti,uzdeti koki paveiksliuka,remeli ir pan.
Kur man tokia programele rasti ir is kur parsisiusti?
Aciu
Aciu, bandysim
mes naudojam NERO programele taisyt nuotraukom bet ji ten daro viska ko tik jums reikia ne tik koreguoja nuotraukas
Sveikos
gal kuri zino is kur galima gaut rakta kad photoshopas butu ne demo versija?
gal kuri zino is kur galima gaut rakta kad photoshopas butu ne demo versija?
naudojuosi GIMP . man perprast ja buvo lengva galima uzdet remelius uzrasiuka ivairiu teptuku sukurt drobe lesi ir t.t.
QUOTE(Jurgiukste @ 2007 11 21, 15:48)
persisiunciau Photo frame show programa,gal kas zinok kaip nulauzti ja,kad nebutu trial? HELP
kokia to Photo frame versija? Paziureciau gal turiu pas save arba jeigu naudojiesi torrentu siuntimo programa, galiu ideti torrenta ir atsisiusi
Ir tau, EDEVA, galiu padeti, jei nori, rasyk man
Labai gera programa Photofilter
Turiu tokį klausimą. Na, ne visai problemišką, bet, kadangi kantrybė senka, jis žada suproblemiškėt
Gal galit patart, kaip sumažinti nuotrauką, kad ji būtų konkrečiai, tarkim, 300x300 pikselių? Bandau per MS Office Picture Manager, bet niekaip nepavyksta Gerai pamenu, kad kažkada mokėjau, bet dabar vėl reikia, ir nei per kur... Padėėėkit kas noooors
Gal galit patart, kaip sumažinti nuotrauką, kad ji būtų konkrečiai, tarkim, 300x300 pikselių? Bandau per MS Office Picture Manager, bet niekaip nepavyksta Gerai pamenu, kad kažkada mokėjau, bet dabar vėl reikia, ir nei per kur... Padėėėkit kas noooors
QUOTE(Ochra @ 2007 11 30, 11:33)
Turiu tokį klausimą. Na, ne visai problemišką, bet, kadangi kantrybė senka, jis žada suproblemiškėt
atsidarai ta nuotrauka su tuo Manageriu, darai PICTURE> RESIZE ir ten desiniame sone pasirenki kad mazinsi pikseliais ir nurodai tuo norimus 300 simtus...
Na gaunasi 300 ant 249, bet manau Jums tiks
gal zinote kokia programele,kad butu galima ir kalendorius pasidaryti?