Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

Sveikos! Gal ne i tema, tačiau neradau forume blush2.gif , gal kas žino kaip naudotis programą pvz. nero vision 4, kur galima padaryti kad nuotraukas ruodytu kaip slaid show su efektais ir muzika? turiu bet nemoku naudotis blush2.gif ,o instrukcijos nerandu prienama kalba, arba kokias dar programas galima naudoti šiam tikslui???
Atsakyti
QUOTE(Allexa @ 2007 10 18, 10:48)
Sveikos! Gal ne i tema, tačiau neradau forume blush2.gif , gal kas žino kaip naudotis programą pvz. nero vision 4, kur galima padaryti kad nuotraukas ruodytu kaip slaid show su efektais ir muzika? turiu bet nemoku naudotis blush2.gif ,o instrukcijos nerandu prienama kalba, arba kokias dar programas galima naudoti šiam tikslui???

Va va ir aš ieškau tokios programos kuri rodytu nuotraukas su efektais ir muzika kad galima butu ir kažkokius žodžius įrašyti ir kad galima butu įrašyt į kompaktus .
Labai reikia , nes noriu sutvarkyti visa nuotraukų archyvą .
Atsakyti
Aš tai naudoju paprasčiausią Windows Movie Maker, kuris iškart kompe buvo.
Atsakyti
ACDSee Pro 2 nuotraukų žiurėjimo programa thumbup.gif slaidshow ir galima į diskus rašyt ir dar visokių kitų galimybių. 4u.gif
Atsakyti
proshow gold thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
windows movie maker
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 11 01, 00:56)
Aš tai naudoju paprasčiausią Windows Movie Maker, kuris iškart kompe buvo.

Su šituo aš filmuotus vaizdelius klijuoju thumbup.gif , bet truputi pabade norisi kažko naujo .
QUOTE(ycikas555 @ 2007 11 02, 12:31)
ACDSee Pro 2 nuotraukų žiurėjimo programa  thumbup.gif  slaidshow ir galima į diskus rašyt ir dar visokių kitų galimybių.  4u.gif

Atsisiunčiau rusiškai , bet vistiek dar nieko nesuprantu. O kokiu pamokelių niekur nėra ?
Atsakyti
QUOTE(iingri @ 2007 11 02, 19:45)
Atsisiunčiau rusiškai , bet vistiek dar nieko nesuprantu.  O kokiu pamokelių niekur nėra ?

Vyyytukai ! Prie darboooo !(čia ycikui555, kad pamokintų).
Atsakyti
aš vis bandau Gimp parsisiųsti ir suinstaliuoti. Bet jau antrą sykį bandau ir nesigauna verysad.gif darau viską kaip parašyta šitam puslapyje, bet kai instaliuoja ir bandau paleisti programą jis vis neranda begalės .dll failų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2007 11 02, 18:45)
proshow gold  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Dar šita atsisiunčiau thumbup.gif .
Tai kuri dabar geresne Proshow gold ar ACDSee Pro 2 ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iingri: 02 lapkričio 2007 - 20:38
QUOTE(laurinute @ 2007 11 02, 17:45)
proshow gold  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

sveikutes,

atsisiunciau sita programele, sudejau albumiuka ir muzikele grazia uzdejau, ale kai padarau save as man kazkaip keistai uzseivina ir paskui to failo neatidaro sad.gif . Gal as kazka ne taip darau? g.gif

Padekit kas galit, aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal zinot kaip naudotis photoshop'u, ar internete galkur yra parasyta nerandu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lukox: 12 lapkričio 2007 - 13:59
Paskaityk ČIA , dar pirma tema perversk . Daug geru pamokų thumbup.gif
Atsakyti