Sveikos! Gal ne i tema, tačiau neradau forume , gal kas žino kaip naudotis programą pvz. nero vision 4, kur galima padaryti kad nuotraukas ruodytu kaip slaid show su efektais ir muzika? turiu bet nemoku naudotis ,o instrukcijos nerandu prienama kalba, arba kokias dar programas galima naudoti šiam tikslui???
QUOTE(Allexa @ 2007 10 18, 10:48)
Sveikos! Gal ne i tema, tačiau neradau forume , gal kas žino kaip naudotis programą pvz. nero vision 4, kur galima padaryti kad nuotraukas ruodytu kaip slaid show su efektais ir muzika? turiu bet nemoku naudotis ,o instrukcijos nerandu prienama kalba, arba kokias dar programas galima naudoti šiam tikslui???
Va va ir aš ieškau tokios programos kuri rodytu nuotraukas su efektais ir muzika kad galima butu ir kažkokius žodžius įrašyti ir kad galima butu įrašyt į kompaktus .
Labai reikia , nes noriu sutvarkyti visa nuotraukų archyvą .
Aš tai naudoju paprasčiausią Windows Movie Maker, kuris iškart kompe buvo.
ACDSee Pro 2 nuotraukų žiurėjimo programa slaidshow ir galima į diskus rašyt ir dar visokių kitų galimybių.
proshow gold
windows movie maker
windows movie maker
QUOTE(Gratis @ 2007 11 01, 00:56)
Aš tai naudoju paprasčiausią Windows Movie Maker, kuris iškart kompe buvo.
Su šituo aš filmuotus vaizdelius klijuoju , bet truputi pabade norisi kažko naujo .
QUOTE(ycikas555 @ 2007 11 02, 12:31)
ACDSee Pro 2 nuotraukų žiurėjimo programa slaidshow ir galima į diskus rašyt ir dar visokių kitų galimybių.
Atsisiunčiau rusiškai , bet vistiek dar nieko nesuprantu. O kokiu pamokelių niekur nėra ?
aš vis bandau Gimp parsisiųsti ir suinstaliuoti. Bet jau antrą sykį bandau ir nesigauna darau viską kaip parašyta šitam puslapyje, bet kai instaliuoja ir bandau paleisti programą jis vis neranda begalės .dll failų
QUOTE(laurinute @ 2007 11 02, 18:45)
Dar šita atsisiunčiau .
Tai kuri dabar geresne Proshow gold ar ACDSee Pro 2 ?
QUOTE(laurinute @ 2007 11 02, 17:45)
sveikutes,
atsisiunciau sita programele, sudejau albumiuka ir muzikele grazia uzdejau, ale kai padarau save as man kazkaip keistai uzseivina ir paskui to failo neatidaro . Gal as kazka ne taip darau?
Padekit kas galit, aciu
Sveikutes, gal zinot kaip naudotis photoshop'u, ar internete galkur yra parasyta nerandu