Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

QUOTE(Pentarda @ 2008 10 23, 15:20)
...
Man reik tokios programeles, kad ant nuotrauku uzrasus galeciau rasyti rolleyes.gif  ir aisku domintu nemokama paprastute greitai perkandama programele  blush2.gif
...

MS Paint.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 10 23, 21:17)

mmm...nelabai suprantu kaip su ja galima uzrasus ant foto uzrasyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 10 23, 22:30)
mmm...nelabai suprantu kaip su ja galima uzrasus ant foto uzrasyt g.gif

atsidarai su ja paveikslėlį, spaudi „A“ raidę iš įrankių juostos, su pele paveikslėlyje apsibrauki plotą, į kurį rašysi ir rašai smile.gif
Atsakyti
o kaip ta gimp2 programa isinstaliuoti...?
Atsakyti
QUOTE(Tinar @ 2008 10 23, 23:51)
o kaip ta gimp2 programa isinstaliuoti...?

Taip pat kaip ir kitas programas - per add/remove programs

O, jeigu ten jo nėra, tai tiesiog ištrink failus, matyt, portable versiją kokią nors turi.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2008 10 24, 00:20)
atsidarai su ja paveikslėlį, spaudi „A“ raidę iš įrankių juostos, su pele paveikslėlyje apsibrauki plotą, į kurį rašysi ir rašai smile.gif

...be rysio unsure.gif ....
gal ir labai aukstai sokanti virs savo kerteles esu g.gif bet nei srifto nei ko.. ar galit pasiulyti ka nors autestiskesnio ir nemokamo?? g.gif

labai lauksiu pasiulymu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2008 10 24, 00:29)
gal  ir labai aukstai sokanti virs savo kerteles esu g.gif bet nei srifto nei ko.. ar galit pasiulyti ka nors autestiskesnio ir nemokamo?? g.gif

PhothoScape 4u.gif
Atsakyti
gal  ir labai aukstai sokanti virs savo kerteles esu g.gif bet nei srifto nei ko..

Viskas ten yra.

ar galit pasiulyti ka nors autestiskesnio ir nemokamo?? g.gif

Jeigu tu elementaraus Paint'o neįkerti, tai ką gali su kažkuo kitu daryti ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 24 spalio 2008 - 10:20
gal  ir labai aukstai sokanti virs savo kerteles esu g.gif bet nei srifto nei ko.. ar galit pasiulyti ka nors autestiskesnio ir nemokamo?? g.gif

yra gi ir šriftas ir dar kelios smulkmenos smile.gif

Kitas variantas - paint.net , ten paprasta programa, tik galimybių daugiau žymiai smile.gif
Atsakyti
Pentarda
pamėgink watermark aš su ja jai tik reikia užrašo rašau smile.gif
Atsakyti
sveiki, gal kas nors žinote kokią programą pakoreguoti nuotraukų ryškumą? ax.gif kažkaip žiūriu daug nuotraukų gaunasi tokios neryškios, sakau gal yra kokia programa... ax.gif Būčiau be galo dėkinga... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Turiu klausimėlį iš kur būtų galima parsisiūsti nemokamą pilną versiją Corel paint shop pro ? Dėkui bigsmile.gif
Atsakyti