Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

QUOTE(Kalinka @ 2008 10 01, 12:01)
jei kam reik DVD programikes instrukcijos turiu beveik LT kalba  bigsmile.gif

man lb reikia , prašyčiau pasidalint 4u.gif
Atsakyti
Veido bedom lb paprasta ir gera programa photo editor 1.0 versija mirksiukas.gif o dar remeliam, ir kitiem efektams: rukas,ugnis-ams portable photo effects smile.gif photo crop editor sudetingesne,bet ismokus lb paprasta programa iskirpus idet foto i kitoki savo fona,lb graziai galima padaryti rolleyes.gif Gal pravers drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(forfuna @ 2008 10 13, 22:07)
Veido bedom lb paprasta ir gera programa photo editor 1.0 versija mirksiukas.gif o dar remeliam, ir kitiem efektams: rukas,ugnis-ams portable photo effects smile.gif photo crop editor sudetingesne,bet ismokus lb paprasta programa iskirpus idet foto i kitoki savo fona,lb graziai galima padaryti rolleyes.gif Gal pravers drinks_cheers.gif

kur gaut portable photo effects ? ji mukama? g.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Gal kas turit DVD PHOTO SLIDESHOW PROFESSIONAL ir galetu man patart kaip issaugot sukurta "filmuka",nu man issisaugo PDM formatu,o kai noriu paziuret per kompa tai vercia visa programa.Nu nesamone kazkokia. verysad.gif
Atsakyti
nemokama,per google susiradau,tai ten tikrai yra,db tingiu ieskot nuorodos 4u.gif susitvarkai ir gali tureti pilna versija mirksiukas.gif siaip visai nieko tokia...
Atsakyti
QUOTE(Kalinka @ 2008 10 01, 12:01)
nu ka pakepiau pirma blyna su DVD photo slide show...

O kaip padaryt, kad kiekvienos nuotraukos užsklanda keistųsi blush2.gif , man tik pirmoji atsidaro kaip nustatyta, o kitos keičiasi paprastai ax.gif
Atsakyti
Sveikos , man labai reikalingas nuotrauku redagavimas ir neseniai suzinojau , kad
yra tokia programa Adobe Photoshop Elemens . Gal kas nors girdejote?Bijau kad ji mokoma, bet suzinojau kad tai viena is geriausiu nuotrauku redagavimo programu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sogettene: 19 spalio 2008 - 17:46
QUOTE(forfuna @ 2008 10 19, 14:00)
nemokama,per google susiradau,tai ten tikrai yra,db tingiu ieskot nuorodos 4u.gif susitvarkai ir gali tureti pilna versija mirksiukas.gif siaip visai nieko tokia...

ane o tu netingėk ir surask tokia nuorodą jei jau buvai radus nes aš per visus šaltinius n dienų ieškojau ir neradau .
Atsakyti
laba diena. skaitinejau internete apie nuotrauku redagavimo programas ir radau kad jus gal turite programele magic photo editor iskrekinta. nes parsisiunciau ir baigesi galiojimo laikas. man si programele labai patiko. is anksto aciu. liksiu visa gyvenima skolinga. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 02 04, 21:59)
magic photo turiu nukrekinta,tik man atsiunte atskirai ir kreka ir programa,reikejo programele ikelt i kreka ir viskas nusikrekino thumbup.gif veikianti neribotai smile.gif jai neiseina parasyk atsiusiu kaip nors mirksiukas.gif

laba diena. skaitinejau internete apie nuotrauku redagavimo programas ir radau kad jus gal turite programele magic photo editor iskrekinta. nes parsisiunciau ir baigesi galiojimo laikas. man si programele labai patiko. is anksto aciu. liksiu visa gyvenima skolinga.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Atejau i si forumiuko prispausta problemeles blush2.gif

Labai atsiprasau, bet tikrai neturiu galimybes visu psl skaityti blush2.gif

...visdelto...gal pagelbesit ax.gif

Man reik tokios programeles, kad ant nuotrauku uzrasus galeciau rasyti rolleyes.gif ir aisku domintu nemokama paprastute greitai perkandama programele blush2.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 10 12, 12:32)
man lb reikia , prašyčiau pasidalint  4u.gif

el pasta parasyk i az mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Night @ 2008 10 10, 16:07)
Ačiū  4u.gif
Jau išmokau, bet dabar blogai, kad ten nėr kaip teksto užrašyt ir rėmelio uždėt  lotuliukas.gif

Oi per dieną prirašysiu į kompą krūvą programų  doh.gif

tai kad galima ax.gif teksta tikai, kairej pusej pazek kur T raidele, o remuku ribotai, bet kazka issirinkt galima
Atsakyti