Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

QUOTE(Lera @ 2008 09 13, 20:46)
gal kas žino iš kur galima gauti nemokama slide show programyte ? bet kad ji ne tik į kompaktą bet ir kompe padaryta filmuką saugotu , aš turiu labai fainutė bet arba man su kompu kas ar čia su ja bet kompe išsaugot negaliu  verysad.gif

tik nesulykit movie maker aš pakęst jos negaliu  schmoll.gif  ačiū  4u.gif

http://www.dvd-photo-slideshow.com/ si programa ir i diska raso ir kompe issaugo.pati turiu
Atsakyti
QUOTE(diana. @ 2008 09 14, 09:37)
http://www.dvd-photo-slideshow.com/  si programa ir i diska raso ir kompe issaugo.pati turiu

bet ji mokama unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 09 14, 14:26)
bet ji mokama  unsure.gif

blink.gif ne.as atsisiunciau ir nieko nemokejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diana.: 15 rugsėjo 2008 - 20:14
QUOTE(diana. @ 2008 09 15, 21:13)
blink.gif ne.as atsisiunciau ir nieko nemokejau mirksiukas.gif

o aš atsiunčiau rašo tik bandomoji versija blink.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 09 15, 21:53)
o aš atsiunčiau rašo tik bandomoji versija  blink.gif  verysad.gif

na taip bandomoji,su ja gali pasidaryt 36 foto,isirasyt i diska arba issaugot diske
Atsakyti
QUOTE(diana. @ 2008 09 16, 13:51)
na taip bandomoji,su ja gali pasidaryt 36 foto,isirasyt i diska arba issaugot diske

nee man taip netinka man reikia pastoviai rolleyes.gif

gal kas žino iš kur gauti pilna versija ArcSoft DVD Slide Show kiek ieškojau niekur parsiųst nerandu visur tik mokamos versijos doh.gif nors kažkada ja buvau iš kažkur atsiuntus nemokamai be jokių kreku , visam laikui blink.gif bet iš kur????
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 09 16, 17:04)
nee man taip netinka man reikia pastoviai  rolleyes.gif

gal kas žino iš kur gauti pilna versija ArcSoft DVD Slide Show  kiek ieškojau niekur parsiųst nerandu visur tik mokamos versijos  doh.gif  nors kažkada ja buvau iš kažkur atsiuntus nemokamai be jokių kreku  , visam laikui blink.gif  bet iš kur????

ne,nu mes nesusišnekam doh.gif .šią programą parsisiuntus,ji niekur nedingsta.daryk kiek nori,bet kadangi tai bandomoji versija,galima daryt albumą tik su 36 foto.albumą išsisaugai ar įsirašai ir darai sau naują vėl iš 36 foto

o jei nori gauti pilną manau teks mokėti pinigėliai. mirksiukas.gif kažin ar yra namokama g.gif
Atsakyti
apie windows movie maker- ar tik man ar ir kiti pastebejo, kad sumontuotos foto su sia programa praranda ryskuma g.gif ar as kazka ne taip nusistaciusi? tiesiog specialiai sulyginau ir pamaciau skirtuma
Atsakyti
QUOTE(diana. @ 2008 09 17, 09:16)
ne,nu mes nesusišnekam doh.gif .šią programą parsisiuntus,ji niekur nedingsta.daryk kiek nori,bet kadangi tai bandomoji versija,galima daryt albumą tik su 36 foto.albumą išsisaugai ar įsirašai ir darai sau naują vėl iš 36 foto

o jei nori gauti pilną manau teks mokėti pinigėliai. mirksiukas.gif kažin ar yra namokama g.gif

man neinaka su 36 foto todėl ir sakau kad man ši programa netinka ieškau kitos . labiausiai ieškau ArcSoft DVD Slide Show senesnes versijos smile.gif
jei kas galit padėkit rolleyes.gif
Atsakyti
o man niekaip neina gimp programos parsisiųst, nesuprantu ką netaip darau doh.gif
gal kas padėtų blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sanel* @ 2008 09 19, 19:30)
o man niekaip neina gimp programos parsisiųst, nesuprantu ką netaip darau doh.gif
gal kas padėtų blush2.gif  4u.gif

ne tau vienai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 09 19, 19:47)
ne tau vienai  lotuliukas.gif

bet anksčiau buvau parsisiuntus ir visai lengvai unsure.gif nesuprantu doh.gif
Atsakyti