Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

is kur gauti remeliu tai programai FastStone Image Viewer blush2.gif
Atsakyti
Parsisiunciau magic photo bet ten galima tik 30 nuotraukyciu pasidarysti gal kas zino is kur gauti nulausta programa?
Papildyta:
Tik db perskaiciau taisykles tikiuosi nenubaus anes uz sita prasyma blush2.gif
Atsakyti
Kas galėtų patarti, kur ir kaip lengviausiai galima pasidaryti koliažą iš kelių nuotraukų? g.gif

Pageidautina internete, kad nereiktų siųstis visokių nulaužtų programų, nes mūsų tinklai tokių nepraleidžia schmoll.gif
Atsakyti
patogiausia su picasa rolleyes.gif
Atsakyti
O Picasa tai internete? g.gif

jei taip, kokiu adresu?
Atsakyti
ne, tai programa
http://picasa.google.com/
o jei reikia būtinai internete - ieškoti pabandykite per google mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 06 rugsėjo 2008 - 19:08
O is kur ja atsisiusti? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2008 08 26, 14:00)
user posted image

stai paspausk ir galesi perziuret..cia tik pavyzdelis, siandien padariau... biggrin.gif

as irgi toki pasidariau.norejau paklaust,o kaip ji ikelt i foruma,kad galetu kiti paziuret blush2.gif .nu man kazkaip nesigauna ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katcia @ 2008 08 26, 14:08)
jei turi torentus tai sicia gali parsisiust pilna.. http://www.mininova....photo slideshow

O kaip čia parsisiust blush2.gif nes ir aš norėčiau ,kad galima būtų daugiau nuotrauku patalpint. Ką ir kur spaust blush2.gif esu žalia blush2.gif dėkui iš anksto jei paaiškinsit 4u.gif
Atsakyti
Na paaiškinkite man, kvailei, kaip gi susimažinti nuotraukas.. Pas mane iš fotiko gaunasi virš 3MB, o juk tokių niekus neįkelsi........... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Pas save kompe radau NERO HOME, bet nemoku ja naudotis.
Kokia yra patui paprasčiausia ir lengviausia programėlė.
Bandžiau nete per Image shack, bet labai nekokybiška. Noriu programėlės į kompą.
Padėkite kas nors, nes kiek čia skaičiau, nieko nesupratau unsure.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Atsisiunciau PIKASA programele, bet kaip su ja mazinti............ g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
gal kas žino iš kur galima gauti nemokama slide show programyte ? bet kad ji ne tik į kompaktą bet ir kompe padaryta filmuką saugotu , aš turiu labai fainutė bet arba man su kompu kas ar čia su ja bet kompe išsaugot negaliu verysad.gif

tik nesulykit movie maker aš pakęst jos negaliu schmoll.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti