Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

Prigriebk photoscape,prirašysi kiek norėsi bigsmile.gif
Atsakyti
nu aš niekur neradau kaip rėmelius uždėt photoscape g.gif
Atsakyti
QUOTE(lilium @ 2008 08 22, 10:41)
nu aš niekur neradau kaip rėmelius uždėt photoscape  g.gif

Editor,home ir photo+frame.Pakankamai pasirinkimo pradžiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2008 08 22, 13:08)
Editor,home ir photo+frame.Pakankamai pasirinkimo pradžiai mirksiukas.gif

ačiū 4u.gif o kaip suprast tą pradžiai? ax.gif dar kur yra užslėpta? thumbup.gif
Atsakyti
Ta prasme,kad yra rėmelių nemažai.Bet norit įvairesnių gal galima parsisiūsti,bet nežinau pati nebandžiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 07 20, 15:06)
merginos, reikia jusus pagalbos  blush2.gif , gal kas galite pasakyti kur galeciau pasiskaityti kaip dirbti su Picasa2 ir IrfanView programelemis. elementariausius dalykus kazkaip moku, o kad daugiau kazka tai ne  verysad.gif . buciu labai dekinga  4u.gif  4u.gif  4u.gif

help.gif
na nejaugi niekas negali patarti? g.gif
tai gal kas gali pasakyti, kokia programa galima viena foto ant kitos uzdet? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 08 23, 19:11)
help.gif 
na nejaugi niekas negali patarti?  g.gif
tai gal kas gali pasakyti, kokia programa galima viena foto ant kitos uzdet? 4u.gif

Galima su daug kuo - corel'iu, photoscape ir t.t.
P.S mano paminėtosios lengvesnės programos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lik @ 2008 08 23, 22:35)
Galima su daug kuo - corel'iu, photoscape ir t.t.
P.S mano paminėtosios lengvesnės programos 4u.gif

aciu 4u.gif , gal galit pasakyt kaip, konkreciau zingsniais su photoscape tai galeciau padaryti? lygtai visa perziurejau, bet ... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2008 08 23, 22:27)
aciu  4u.gif , gal galit pasakyt kaip, konkreciau zingsniais su photoscape tai galeciau padaryti? lygtai visa perziurejau, bet ... schmoll.gif

nu mergaites skaitukit tema nuo pradziu yra pilna pamokeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 08 25, 11:19)
nu mergaites skaitukit tema nuo pradziu yra pilna pamokeliu mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(PAŪLLA @ 2008 07 24, 22:17)
Sveikos ir as pasidalinsiu su jumis kokias programas naudoju.  smile.gif
1etapui: sukoreguoti nuotraukai,truputi pasalinti defektus,prideti efektu naudoju PICASA.
2etapui: uzmesti uzrasiuka,remeli ir koki papuosima naudoju PHOTOSCAPE.
3etapui:jeigu noriu ko nors sudetingesnio panaudoju GIMP.

ir vuolia!  thumbup.gif  tada gaunu itin grazia nuotraukele  wub.gif
Papildyta:

jeigu ka nors norite suzinoti is PHOTOSCAPE galite man parasyti i az arba tiesiog i sia tema,atsakysiu.
jau senai ja naudoju ir esu gana daug su ja pazengusi,visur isnarsiusi  mirksiukas.gif  4u.gif
Papildyta:

Sveika,
PICASA butu lengvesne bet ten tik efekta uzdesi,nei uzrasiuko,nei remelio.
o PHOTOSCAPE tai jau uzdesi ir ta ir ta ir dar kokiu "pribumbasu"  lotuliukas.gif
taigi siulau siustis abi programytes  mirksiukas.gif
P.S. photoscape programoje yra labai geras dalykas nuotrauku sendinimas. atsiprasau jeigu tai jau buvo pamineta ankstesniuosiuose temos puslapiuose ,bet jeigu nebuvo ir kazkam idomu kaip tai padaryti rasykit (; jeigu norit dar pavyzdeliu galiu imest supasendintomnuotraukytem. jos atrodo kaip apdegintos,apibraizytos  wub.gif

kaip tik šią programą žiūrinėju ir nerandu fonų, kur galima įdėti mano mažės veidelį tarkim gėlytės fone? g.gif
Atsakyti
Na,nerandu kur būtų galima dėti nuotrauką ant nuotraukos naudojant photoscape mastau.gif
Atsakyti