Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

QUOTE(*kitty @ 2008 07 16, 11:55)
nusprendziau ir as sitos programos paieskot, ir radau per googla. irasiau free photoscape download ir ant kazkurio uzejau. atsiunte. reikes patyrineti  ax.gif
gal dar galetumet pamokint kaip ten tuos daiktus ptraukt?

Tai vat ir as nemoku patraukt schmoll.gif noriu pagalbos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(elvina44 @ 2008 07 16, 12:05)
Tai vat ir as nemoku patraukt schmoll.gif  noriu pagalbos verysad.gif

radau kaip galima uztusuoti. apacioj paspast reikia Region ir tada mole. ir pazymeti ant daikto.
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 07 16, 12:19)
radau kaip galima uztusuoti. apacioj paspast reikia Region ir tada mole. ir pazymeti ant daikto.

Nea, as netaip turiu omeny, ten is vis kada noriu kazka patraukt tik su pelyte patraukdavau ir visas tos nuotraukos sonas traukesi kiek as norejau, o cianais as nerandu tokios funkcijos...
cia man nesugauna, tai kada tusoju gaunasi pilkai, o tai kaip tada atrodys nuotrauka... nezinau, arba as nemoku visiskai g.gif
Atsakyti
Gavosi pagaliau. Irinkau nuotrauka is kurios noriu kai ka apkarpyt, paspaudziau Crop. su pele uzejau ant nuotraukos ir ja pazymejau tiek kiek noriu ja matyt, o nereikalinga neitraukiau i ta staciakampi, po to paspaudziau Save the crooped area ir issaugojau kur noriu. Ir viskas cziki, jokiu tusavimu thumbup.gif va to man ir reikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elvina44 @ 2008 07 16, 12:58)
Gavosi pagaliau. Irinkau nuotrauka is kurios noriu kai ka apkarpyt, paspaudziau Crop. su pele uzejau ant nuotraukos ir ja pazymejau tiek kiek noriu ja matyt, o nereikalinga neitraukiau i ta staciakampi, po to paspaudziau Save the crooped area ir issaugojau kur noriu. Ir viskas cziki, jokiu tusavimu thumbup.gif  va to man ir reikejo smile.gif

taip apkarpyti galimair su windows photo galery. galvojau kad yra cia kas "sustriau" biggrin.gif
Atsakyti
mamytes gal kuri patarsit kokia pragramele lengva parsisiusti,kad butu daug remeliu.perskaiciau beveik viska,ir kelias programas parsisiunciau betnieko as ten nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gudytejol @ 2008 07 17, 17:30)
mamytes gal kuri patarsit kokia pragramele lengva parsisiusti,kad butu daug remeliu.perskaiciau beveik viska,ir kelias programas parsisiunciau betnieko as ten nesuprantu  doh.gif

yra keletas PhotoScape remeliu. apacioje kur parasyta home, dar zemiau per viduri parasyta No frame, reikia ten paspausti ta rodyklyte ir atsidarys remeliai. dar radau kur gali prideti ir kita nuotrauka ar pvz sirdute kokia: prie home paspausti Object ir tada ta pirma paveiksliuka, tada pasirinkti galima tarkim heart. galima ta daikta padidinti, sumzinti, sukioti visaip.
Atsakyti
merginos, reikia jusus pagalbos blush2.gif , gal kas galite pasakyti kur galeciau pasiskaityti kaip dirbti su Picasa2 ir IrfanView programelemis. elementariausius dalykus kazkaip moku, o kad daugiau kazka tai ne verysad.gif . buciu labai dekinga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O dabar mums nieko neišeina unsure.gif nes mūsų windowsai yra Vista ir neleidžia instaliuotis nei vienos programos kiek bandėm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2008 07 22, 15:11)
O dabar mums nieko neišeina  unsure.gif nes mūsų windowsai yra Vista ir neleidžia instaliuotis  nei vienos programos kiek bandėm  doh.gif

pas mane irgi vista ir viskas veikia. ir photoscape, ir picasa. cia turbut ne del to... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 07 22, 15:27)
pas mane irgi vista ir viskas veikia. ir photoscape, ir picasa. cia turbut ne del to... schmoll.gif

o gal šių nebandėm g.gif einu žiūrėt cool.gif o kuri iš jų geresnė, suprantamesnė būtų? ir gal nuorodikę galima iš kur parsisiųsti blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 22 liepos 2008 - 15:02
QUOTE(fishke @ 2008 07 22, 16:01)
o gal šių nebandėm  g.gif einu žiūrėt  cool.gif o kuri iš jų geresnė, suprantamesnė būtų? ir gal nuorodikę galima iš kur parsisiųsti  blush2.gif  mirksiukas.gif

picasa2 parsisiunciau is googlo, leituviskai net lotuliukas.gif http://picasa.google.com/ ten desneje puseje tereikia paspausti kad atsiustu. dar turiu Amazing Photo Editor, sita parsisiunciau is linkomanijos, ir labiau man patinka.
Atsakyti