Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

QUOTE(cuname @ 2008 06 18, 22:52)
Bliamba kaip gaila verysad.gif o buvo tokios fainos mazyles foto verysad.gif

Nenusiminkit... Dar prifotkinsit... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2008 06 18, 22:52)
Bliamba kaip gaila verysad.gif o buvo tokios fainos mazyles foto verysad.gif

oi kaip gaila foto įsivaizduoju. 4u.gif
bet prieš tai reikėjo perskaityt ką toj lentelėj užrašo, o ne aklai spausti yes 4u.gif unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(kristis @ 2008 06 13, 16:06)
Photo collage dar zinau, user posted image

o kaip ją persisiust ilgesniam laikui.gal kas vaistukus turi. aš radau tik bandymui, nemokamai 30 d verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zbara @ 2008 06 23, 10:46)
oi kaip gaila foto įsivaizduoju.  4u.gif
bet prieš tai reikėjo perskaityt ką toj lentelėj užrašo, o ne aklai spausti yes  4u.gif  unsure.gif
Papildyta:

o kaip ją persisiust ilgesniam laikui.gal kas vaistukus turi. aš radau tik bandymui, nemokamai 30 d  verysad.gif

man irgi idomu apie ilgesni laika ax.gif nes 30 dienu tai doh.gif vos spesi isijaust ir jau baba schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka @ 2008 06 23, 14:38)
man irgi idomu apie ilgesni laika  ax.gif  nes 30 dienu tai  doh.gif vos spesi isijaust ir jau baba schmoll.gif

Supermama.lt forume netoleruojamas nelegalios programinės įrangos/licenzijų kodų platinimas.
Naudodami nelegalią programinę įrangą nusižengiate LR įstatymams.
Temos ir komentarai, kuriuose platinama nelegali programinė įranga, pažeidžiamos autorinės teisės, dalijamasi programų apsaugos kodų įlaužimo priemonėmis bus ištrinti, o dalyviams skiriamos nuobaudos.

nesilaikote taisykliu merginos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristis @ 2008 06 23, 15:33)
nesilaikote taisykliu  merginos  doh.gif

bigsmile.gif tai negi čia mes nesilaikom g.gif
Atsakyti
gun_bandana.gif kristi angel_sadangel.gif listen.gif friends.gif fool.gif cia visas forumas pilnas nelegalios yrangos nuorodu!tai gal vaikstai per foruma ir visiems primudineji??? scare.gif tiesiog nekreipk demesio! ok.gif ?ir neerzink zmoniu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalinka @ 2008 06 05, 09:24)
kiek man zinoma kokybes pagerint kaip ir nera kaip  g.gif bet jei kas zino kitaip- butu ir man reikalinga  4u.gif

yra įmanoma kažkiek išgelbėti prastos kokybės nuotraukėles su Fotošopo plug'inais (pvž. noise corrector - nuims "triukšmą" nuo foto, veidai šiek tiek išryškės). Tų plug'inu yra begalė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietaus lašai @ 2008 06 18, 00:17)
http://www.picnik.com/  wink.gif

Aš dažniausiai naudoju GIMP`ą, Photoshopą...

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
O Aš dažniausiai gražinu nuotraukas online tokios svetainėse kaip www.picnik.com www.flauntr.com , o jei ne online tai su Photo Scape ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lapkritine @ 2008 06 24, 14:33)
Aciu labai 4u.gif

mirksiukas.gif Nėr už ką smile.gif Bitik mačytų smile.gif
Atsakyti
GAL KAS TURIT PROGRAMELE SUMAKETUOTI SALDAINIU POPIERIUKUS IR ETIKETES g.gif
Atsakyti
mėginu gimp parsisiūsti, bet neužkrauna psl, nesuprantu
einu per čia, gal ką negerai darau g.gif
čia
Atsakyti