Sveikos )
Va, aš jau pati senokai su foto koregavimu ir pan dirbu. Daug programų išmėginau. Tas pats Photoshopas man nepatiko dėl sakyčiau sudėtingo valdymo ir šeip, reikia laiko perprasti funkcijas įvairias. Žurnalas rekomendavo PhotoFiltre,bet ji taip pat nepatiko dėl savo ribotų funkcijų.... Tuomet atsitiktinai naršiau po Amazon ir prie naujų programų radau "Corel Paint Shop Pro Photo XI" ir sudomino jos aprašymas. Iš tiesų,nors gal ir Corel nėra mėgstamiausias, bet,manau,programa verta dėmesio. Visų pirma tik startavus programai Jus pasitinka Help meniu,kuriame iš karto galima paderinti ryškumą, spalvingumą ir pan. Taip pat kartais kai foto'se matosi kvadračiukai (kai mažas pixelių skaičius būna),tai jis suglotnina vaizdą. Čia pateikiami pavyzdžiai daryti su 2mega pixeliais foto:
Originalas:
Pakoreguoti "vaizdeliai", suteikiau jiems kazkoki menini "vaizda",bet to ir siekiau:
Originalas:
Pakoreguota:
Orginalas:
Zaidziau siek tiek su efektais, kaip ir pirmuose pavyzdziuose:
Tai va teip )
QUOTE(Mona187 @ 2007 07 25, 19:03)
Noriu kąnors gražaus ir kokybiško padaryt savo nuotraukoms iki rytojaus. Ar yra kokia lengva programa (greitai ir lengvai įkertama), padėsianti man realizuoti tai, ko aš noriu
ulead photo exspress6 super programa tik labai gaila kad bandomoji
QUOTE(laurinute @ 2007 09 03, 13:30)
ulead photo exspress6 super programa tik labai gaila kad bandomoji
Gal zinai is kur galima parsisiusti
QUOTE(12rita @ 2007 09 08, 17:47)
Gal zinai is kur galima parsisiusti
Ivesk i google uled photo ekspress 6 ir rasi
Papildyta:
QUOTE(raminta835 @ 2007 09 09, 12:33)
Sveikos,
gal kas žinot, kodėl aš dar vis negaliu įdėti foto į SM?
Jau parašiau daugiau nei 100 žinučių, bandau įdėti foto, tai rašo, kad perdidelė, nors sumažinau iki 50Kb, bet vistiek neįdeda...
gal kas žinot, kodėl aš dar vis negaliu įdėti foto į SM?
Jau parašiau daugiau nei 100 žinučių, bandau įdėti foto, tai rašo, kad perdidelė, nors sumažinau iki 50Kb, bet vistiek neįdeda...
Paskaityk skyrelyje
Daznai uzduodami klausimai ten turetu buti paaiskinta
Paskaityk skyrelyje
Daznai uzduodami klausimai ten turetu buti paaiskinta
[/quote]
ok, ač
Aš parsisiunčiau tą Ulead PhotoImpact, bet man jos net išbandyti neleidžia, viską normaliai suinstaliavau, bet neatidaro
QUOTE(Gratis @ 2007 09 13, 19:42)
Aš parsisiunčiau tą Ulead PhotoImpact, bet man jos net išbandyti neleidžia, viską normaliai suinstaliavau, bet neatidaro
As nesu bandziusi jos man labai patiko ulead photo ekspress6 ir magick photo editor
Žinoma, kad geriausia yra Photo Shop. Juk tai suteikia beribes galimybes. Kas draudžia truputį pasimokyti?
sakykite, kokia programa reikia nuimti raudonas akis? Ir jei nesunku tos programos nuoroda gal galeciau gauti
QUOTE(Alara @ 2007 09 16, 18:33)
sakykite, kokia programa reikia nuimti raudonas akis? Ir jei nesunku tos programos nuoroda gal galeciau gauti
Tai kad praktiškai visos turi šia galimybę.
o mano Magic photo baigės buvau ir koduka ivedus, o dabar rašo, kad baigės 30 d bandymas. nu gi buvau ivrdus registro koda tas pats su Photo frame. gal pasakysit ka daryt?