Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

Sveikos smile.gif)
Va, aš jau pati senokai su foto koregavimu ir pan dirbu. Daug programų išmėginau. Tas pats Photoshopas man nepatiko dėl sakyčiau sudėtingo valdymo ir šeip, reikia laiko perprasti funkcijas įvairias. Žurnalas rekomendavo PhotoFiltre,bet ji taip pat nepatiko dėl savo ribotų funkcijų.... Tuomet atsitiktinai naršiau po Amazon ir prie naujų programų radau "Corel Paint Shop Pro Photo XI" ir sudomino jos aprašymas. Iš tiesų,nors gal ir Corel nėra mėgstamiausias, bet,manau,programa verta dėmesio. Visų pirma tik startavus programai Jus pasitinka Help meniu,kuriame iš karto galima paderinti ryškumą, spalvingumą ir pan. Taip pat kartais kai foto'se matosi kvadračiukai (kai mažas pixelių skaičius būna),tai jis suglotnina vaizdą. Čia pateikiami pavyzdžiai daryti su 2mega pixeliais foto:
Originalas:
user posted image
Pakoreguoti "vaizdeliai", suteikiau jiems kazkoki menini "vaizda",bet to ir siekiau:
user posted image
user posted image
Originalas:
user posted image
Pakoreguota:
user posted image
Orginalas:
user posted image
Zaidziau siek tiek su efektais, kaip ir pirmuose pavyzdziuose:
user posted image

Tai va teip smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 07 25, 19:03)
Noriu kąnors gražaus ir kokybiško padaryt savo nuotraukoms iki rytojaus. Ar yra kokia lengva programa (greitai ir lengvai įkertama), padėsianti man realizuoti tai, ko aš noriu g.gif  ax.gif

ulead photo exspress6 super programa thumbup.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif tik labai gaila kad bandomoji verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(laurinute @ 2007 09 03, 13:30)
ulead photo exspress6 super programa thumbup.gif  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif  thumb_yello.gif tik labai gaila kad bandomoji verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Gal zinai is kur galima parsisiusti ax.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas žinot, kodėl aš dar vis negaliu įdėti foto į SM? blush2.gif
Jau parašiau daugiau nei 100 žinučių, bandau įdėti foto, tai rašo, kad perdidelė, nors sumažinau iki 50Kb, bet vistiek neįdeda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(12rita @ 2007 09 08, 17:47)
Gal zinai is kur galima parsisiusti ax.gif

Ivesk i google uled photo ekspress 6 ir rasi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(raminta835 @ 2007 09 09, 12:33)
Sveikos,
gal kas žinot, kodėl aš dar vis negaliu įdėti foto į SM? blush2.gif
Jau parašiau daugiau nei 100 žinučių, bandau įdėti foto, tai rašo, kad perdidelė, nors sumažinau iki 50Kb, bet vistiek neįdeda... verysad.gif

Paskaityk skyrelyje
Daznai uzduodami klausimai ten turetu buti paaiskinta
Atsakyti

Paskaityk skyrelyje
Daznai uzduodami klausimai ten turetu buti paaiskinta
[/quote]

ok, ač mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš parsisiunčiau tą Ulead PhotoImpact, bet man jos net išbandyti neleidžia, viską normaliai suinstaliavau, bet neatidaro verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 09 13, 19:42)
Aš parsisiunčiau tą Ulead PhotoImpact, bet man jos net išbandyti neleidžia, viską normaliai suinstaliavau, bet neatidaro verysad.gif

As nesu bandziusi jos man labai patiko ulead photo ekspress6 ir magick photo editor ax.gif
Atsakyti
Žinoma, kad geriausia yra Photo Shop. Juk tai suteikia beribes galimybes. Kas draudžia truputį pasimokyti?
Atsakyti
sakykite, kokia programa reikia nuimti raudonas akis? Ir jei nesunku tos programos nuoroda gal galeciau gauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alara @ 2007 09 16, 18:33)
sakykite, kokia programa reikia nuimti raudonas akis? Ir jei nesunku tos programos nuoroda gal galeciau gauti blush2.gif

Tai kad praktiškai visos turi šia galimybę.
Atsakyti
o mano Magic photo baigės verysad.gif buvau ir koduka ivedus, o dabar rašo, kad baigės 30 d bandymas. g.gif nu gi buvau ivrdus registro koda doh.gif tas pats su Photo frame. gal pasakysit ka daryt? doh.gif
Atsakyti