Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

didžiulė padėka pukutei už pagalba. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Duuty @ 2008 05 27, 19:18)
Patariu naudokis photo scape programa... Lb daug remeliu, galima uzrasyt kanors... Zodziu viskas ko reikia, bet man joje jau isiterpti sunku mirksiukas.gif

nu nereadau to didelio remeliu pasirinkimo gal reikia papildomai parsisiust? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 05 29, 17:49)
nu nereadau to didelio remeliu pasirinkimo gal reikia papildomai parsisiust? g.gif

aga idomu ir man kur yra ju ten daug? g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Perskaiciau jusu tema, parsisiunciau sau photoscape, thumbup.gif programike kaip pradinukei ax.gif biggrin.gif

Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenuska03 @ 2008 05 30, 18:30)
Sveikutes  4u.gif

Perskaiciau jusu tema, parsisiunciau sau photoscape,  thumbup.gif  programike kaip pradinukei ax.gif  biggrin.gif

Aciu smile.gif

kaip pradinukei tau reikia magic photo editor!jau pasidariau keles foto padarytas su ta programa labai fainai gavos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 05 30, 18:45)
kaip pradinukei tau reikia magic photo editor!jau pasidariau keles foto padarytas su ta programa labai fainai gavos biggrin.gif

tai kad bandziau parsisiusti, neisejo rolleyes.gif gal kazka blogai dariau
pagelbek prasau ja instaliuoti 4u.gif
Atsakyti
uzeik i mano tema tada parasyk i man i skipe
mirksiukas.gif
Atsakyti
Susiduriau su toke problemike g.gif gal kas galesite padeti 4u.gif
Nuotrauka labai prastos kokybes ir daug tokiu gal zinote kokiu budu ir su kokia programa galeciau jas pataisyti? doh.gif g.gif Fotike pikselei buvo per mazi,gavosi suspaustos nuotraukos,ir isilieje veidai
user posted image help.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airiduko mamyte: 04 birželio 2008 - 22:23
kiek man zinoma kokybes pagerint kaip ir nera kaip g.gif bet jei kas zino kitaip- butu ir man reikalinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 06 04, 23:22)
Susiduriau su toke problemike g.gif gal kas galesite padeti 4u.gif
Nuotrauka labai prastos kokybes ir daug tokiu gal zinote kokiu budu ir su kokia programa galeciau jas pataisyti? doh.gif  g.gif Fotike pikselei buvo per mazi,gavosi suspaustos nuotraukos,ir isilieje veidai
user posted image help.gif

tai jauciu kad neimanoma g.gif kaip gaila verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 05 30, 18:55)
uzeik i mano tema tada parasyk i man i skipe
mirksiukas.gif

o kur tavo tema galeciau rasti g.gif as jos nerandu
Atsakyti
parase mirksiukas.gif
Atsakyti