Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

QUOTE(tetulyte @ 2008 05 13, 08:44)
gal kas gali padėti kaip reikia naudotis Adobe Photoshop Cs3 programa g.gif  g.gif , turiu knygą Cs2, bet kaip bandžiau studijuoti jos kažkiek skiriasi. Tai ir niekaip neišeina pasidaryti gražių nuotraukų...

internete jieskojai?ten tikrai yra smile.gif
Atsakyti
daba intensyviai paeiškojau, tai truputį radau... thumbup.gif thumbup.gif tik reikia pastudijuoti 4u.gif
Atsakyti

Ieškau kokios nesunkios programėlės, kurioje būtų galimybės įvairiais fontais užrašyt ant nuotraukos, uždėt rėmelius ( geriausiai kad būtų tokie paprasti juodi arba kaip per paint'ą kvadratą pasirenki ir kaip rėmą uždedi ), uždėt antspaudėlių kaip ant GIMP visokių, pagerint kokybę. Nes daugumą programėlių kurias radau šitoj temoj parsisiunčiau ir nieko nesupratau.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 04 26, 16:18)
user posted image
va kas man isejo biggrin.gif

O su kokia programa jūs taip pakeitėte foną?

Aš labai norėčiau savo foto taip pagražinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2008 05 13, 16:32)

su photoshopu cia daryta man atrodo nes su juo galima taip padaryti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2008 05 13, 17:32)

su PHotoimpact X3 butent sita nuotraukyte ir su sita programele pirmiau redaguoti o kai ciut pramokau "pagavau esme"parsisiunciau photoshopa biggrin.gif ir dabar zaidziu su juo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 05 13, 17:06)
su photoshopu cia daryta man atrodo nes su juo galima taip padaryti mirksiukas.gif

QUOTE(pukute28 @ 2008 05 13, 17:16)
su PHotoimpact X3 butent sita nuotraukyte ir su sita programele pirmiau redaguoti o kai ciut pramokau "pagavau esme"parsisiunciau photoshopa biggrin.gif ir dabar zaidziu su juo ax.gif

O sakykit iš kur būtų galima parsisiūsti photoshopą?

O tai šita PHotoimpact X3 lengvesnė nei photoshopas?

Aš labai norėčiau ax.gif
Atsakyti
na as pradzia padariau su impactu nes ten tikrai viskas paprasciau bet kai pramoksti pasidaro mazai "navarotu" biggrin.gif tada perejau i photoshopa biggrin.gif pirmiau uzeik i mano temele cia gal as tau padesiu arba pasieskok forume tikrai turetum rasti! cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kleckutė @ 2008 05 13, 18:09)
O sakykit iš kur būtų galima parsisiūsti photoshopą?

O tai šita PHotoimpact X3  lengvesnė nei photoshopas?

Aš labai norėčiau  ax.gif

yra photoshopo temeleje man atrodo kur ji rasti smile.gif
Atsakyti

Radau visai nieko programėlę - Adesign. Gal žinot kaip man padaryt, kad versija nebūtų demo? ax.gif
Atsakyti
ziom reik ieskot itere vaistuku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute28 @ 2008 05 14, 22:21)
ziom reik ieskot itere vaistuku biggrin.gif

va kreipkites i pukute thumbup.gif
Atsakyti