Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 26, 19:23)
jo turiu galiu atsiustiuser posted image
Papildyta:

gal ir man gali atsisuti? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 03 29, 11:18)
o gal kur yra kokiu pamokeliu lietuviskai? Studijuoju.lt labai nedaug..

yra pamokeliu ir cia supermamoj prie pamokeliu paziurek mirksiukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
O gal kuri zinot, kodel nepilnai leidzia su Magic Photo Editor..? Atseit, jau 30 kartu dirbau, tai toliau jei noriu dirbt, turiu isigyt legaliai. Cia buvo bandomoji versija. Ka su ja daryt dabar? Ar istrynus galesiu parsisiust is naujo?
Papildyta:
QUOTE(zidinga @ 2008 03 19, 12:17)
Labai dekui pukutei27 už pagalba su programėle magic photo editor ir kitomis. Labai ačiū.

Gal ir man pukute27 padetu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 04 03, 23:35)
O gal kuri zinot, kodel nepilnai leidzia su Magic Photo Editor..? Atseit, jau 30 kartu dirbau, tai toliau jei noriu dirbt, turiu isigyt legaliai. Cia buvo bandomoji versija. Ka su ja daryt dabar? Ar istrynus galesiu parsisiust is naujo?
Papildyta:

Gal ir man pukute27 padetu? g.gif

tai tau bbelieka kreiptis i pukute mirksiukas.gif ji man padejo ne su viena programele thumbup.gif tau baigesi galiojimas magic photo taip iseina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 02 04, 23:59)
magic photo turiu nukrekinta,tik man atsiunte atskirai ir kreka ir programa,reikejo programele ikelt i kreka ir viskas nusikrekino thumbup.gif veikianti neribotai smile.gif jai neiseina parasyk atsiusiu kaip nors mirksiukas.gif

Gal ir man galima...? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 04 04, 00:41)
tai tau bbelieka kreiptis i pukute mirksiukas.gif ji man padejo ne su viena programele thumbup.gif tau baigesi galiojimas magic photo taip iseina rolleyes.gif

Taip iseina... ax.gif
tiesa sakant, tik pradejau isdykaut su kompu ir mokytis ji valdyt, ir pagavau azarta, o kai pagavau... nukirto...

Beje, aciu visoms uz sia temele. Kiekvienos pastabos ir komentarai labai padeda tokioms naujokems, kaip as..
Atsakyti
na bandysiu padet jei noresi tik reikes susiekti per skipe mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės mergytės 4u.gif Gal kuri galėtumėte padėti nuckrakinti Corel Paint Shop Pro Photo X2 ? Taip man ji patiko , bet baigėsi, nežinau ko griebtis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(valdonė @ 2008 04 04, 13:14)
Sveikutės mergytės  4u.gif  Gal kuri galėtumėte padėti nuckrakinti Corel Paint Shop Pro Photo X2 ?  Taip man ji patiko , bet baigėsi, nežinau ko griebtis  unsure.gif

jau turiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aciu, Pukute28!

Visos, kurioms reikia pagalbos, butinai kreipkites i Pukute28. Skubesnes ir geresnes pagalbos niekur nerasite! mirksiukas.gif
Atsakyti
oj blush2.gif aciukas
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukute28: 09 balandžio 2008 - 17:16