Airiduko mamytes duotu adresu atsisiunciau photoScape nors ji anglu klb. bet truputi panarsius supratau kad nera labai sudetinga mano nuomone ji lengvesne uz gimp.Kolkas bandysiu padirbeti su PhotoScape.Noreciau uzduoti klausima ar galima su photoScape daryti karpimus pvz:is vienos nuotraukos iskirpti zmogeli ir ideti i kokia kita noutrauka ar animacini paveiksliuka?
QUOTE(aausraa @ 2008 03 16, 00:50)
Airiduko mamytes duotu adresu atsisiunciau photoScape nors ji anglu klb. bet truputi panarsius supratau kad nera labai sudetinga mano nuomone ji lengvesne uz gimp.Kolkas bandysiu padirbeti su PhotoScape.Noreciau uzduoti klausima ar galima su photoScape daryti karpimus pvz:is vienos nuotraukos iskirpti zmogeli ir ideti i kokia kita noutrauka ar animacini paveiksliuka?
aciu tau labai uz studijuok.lt nuoroda man labai praverte
QUOTE(pukute27 @ 2008 03 16, 12:10)
aciu tau labai uz studijuok.lt nuoroda man labai praverte
Pritariu!
Tik ten labai skubiai demonstruoja, nepaspeju fiksuot i smegenine
as tai rankiniu budu tempiau ta pagaiuka kuris prie autimatinio paleidimo pats slenka(paspaudziau play poto padariau pause) ir po truputi tempiau tikiuosi kad suprasit paaiskinima
QUOTE(aausraa @ 2008 03 15, 21:55)
sveikutes Nurejau paklausti gal kas dirbat su gimp,programa gal kas galit suteikti info vieniem ar kitiem efektam pasidaryti gal galit pasidalinti patirtimi nes siai programai pamokeliu radau nedaug. Gal kam prireiks STUDIJUOK.LT yra daug visokiu patarimu tinkanciai temai {mamos kompiuteris}
tas geras daug radau photoshopui pamokeliu aciu
Papildyta:
QUOTE(aausraa @ 2008 03 15, 23:50)
as tai joj nelabai gaudausi dar
QUOTE(aausraa @ 2008 03 16, 17:04)
as tai rankiniu budu tempiau ta pagaiuka kuris prie autimatinio paleidimo pats slenka(paspaudziau play poto padariau pause) ir po truputi tempiau tikiuosi kad suprasit paaiskinima
niekaip nepagavau, kaip pauza padaryt..
Papildyta:
O, jau pagavau. Dabar sedesiu ir pamokas uzsirasinesiu.
Tikrai geras reikalas pradedantiems.
QUOTE(ciaramashka @ 2008 03 16, 23:34)
niekaip nepagavau, kaip pauza padaryt..
Papildyta:
Papildyta:
as ir radau ko man reikejo
QUOTE(pukute27 @ 2008 03 17, 13:09)
as ir radau ko man reikejo
reikia tavo pagalbos su creaku?
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 17, 20:33)
reikia tavo pagalbos su creaku?
ko butent?