o as jau isbandzius begale prorameliu ir magic photo editor ir frame show ir dreamlight ir ilead 10,11 ir dabar jau turiu x3 ai dar xnview photmix turputi su jom pazaidziu ir numetu i sona
QUOTE(pukute27 @ 2008 03 14, 21:06)
o as jau isbandzius begale prorameliu ir magic photo editor ir frame show ir dreamlight ir ilead 10,11 ir dabar jau turiu x3 ai dar xnview photmix turputi su jom pazaidziu ir numetu i sona
nium domintu ne viena o gal pavizdzius gali ikelti kaip perdarytos programeles nuotraukos?
Papildyta:
QUOTE(premium @ 2008 03 09, 21:02)
pabandyk sita
http://www.photoscap.../main/index.php
cia daugybe visokiu remeliu ir labai paprasta naudoti
http://www.photoscap.../main/index.php
cia daugybe visokiu remeliu ir labai paprasta naudoti
agasita nebloga bandziau jau patiko man tik dabar susidomejau kur tu daug remeliu yra neradau dar nei vieno
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 15, 00:09)
nium domintu ne viena o gal pavizdzius gali ikelti kaip perdarytos programeles nuotraukos?
Papildyta:
agasita nebloga bandziau jau patiko man tik dabar susidomejau kur tu daug remeliu yra neradau dar nei vieno
Papildyta:
tingiu as kelot per daug zaidimu su tais kelojimais na paziuresiu gal su laiku ir idesiu
QUOTE(pukute27 @ 2008 03 15, 09:06)
tingiu as kelot per daug zaidimu su tais kelojimais na paziuresiu gal su laiku ir idesiu
na bet biski sau reklama pasidarytum matytu kiti ka turi gero
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 15, 00:09)
Papildyta:
Papildyta:
aga, as irgi neradau...
QUOTE(ciaramashka @ 2008 03 15, 16:58)
aga, as irgi neradau...
jau radau yra desiniam sone frame,bet nepasakyciau kad grazi yra
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 15, 11:56)
na bet biski sau reklama pasidarytum matytu kiti ka turi gero
ai mane susiranda kam pasibaigia galiojimo laikas
QUOTE(ciaramashka @ 2008 03 15, 14:58)
aga, as irgi neradau...
eini i editor, pasiimi nuotrauka ir apacioj matysi - visi remeliai...
QUOTE(premium @ 2008 03 15, 21:38)
eini i editor, pasiimi nuotrauka ir apacioj matysi - visi remeliai...
nu ir as paziuresiu kas cia per programa
QUOTE(pukute27 @ 2008 03 15, 19:10)
nu ir as paziuresiu kas cia per programa
tai nenorek nemokamos kazin kokios geros programos
sveikutes Nurejau paklausti gal kas dirbat su gimp,programa gal kas galit suteikti info vieniem ar kitiem efektam pasidaryti gal galit pasidalinti patirtimi nes siai programai pamokeliu radau nedaug. Gal kam prireiks STUDIJUOK.LT yra daug visokiu patarimu tinkanciai temai {mamos kompiuteris}
QUOTE(aausraa @ 2008 03 15, 22:55)
sveikutes Nurejau paklausti gal kas dirbat su gimp,programa gal kas galit suteikti info vieniem ar kitiem efektam pasidaryti gal galit pasidalinti patirtimi nes siai programai pamokeliu radau nedaug. Gal kam prireiks STUDIJUOK.LT yra daug visokiu patarimu tinkanciai temai {mamos kompiuteris}
man ta gimp tai sudetingas s..... radau kuom sita programa pakeist visai apie ja buvau pamirsus!su ja daug vargo tolko jokio!ta pati ka su gimp gali padaryti kitoj programoj vienu mygtuko spustelejimu o cia reik vis det sluoksnius ir t.t.