Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

o as jau isbandzius begale prorameliu ir magic photo editor ir frame show ir dreamlight ir ilead 10,11 ir dabar jau turiu x3 bigsmile.gif ai dar xnview photmix turputi su jom pazaidziu ir numetu i sona thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute27 @ 2008 03 14, 21:06)
o as jau isbandzius begale prorameliu ir magic photo editor ir frame show ir dreamlight ir ilead 10,11 ir dabar jau turiu x3 bigsmile.gif ai dar xnview photmix turputi su jom pazaidziu ir numetu i sona thumbup.gif

nium domintu ne viena o gal pavizdzius gali ikelti kaip perdarytos programeles nuotraukos? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(premium @ 2008 03 09, 21:02)
pabandyk sita
http://www.photoscap.../main/index.php
cia daugybe visokiu remeliu ir labai paprasta naudoti mirksiukas.gif

agasita nebloga bandziau jau bigsmile.gif patiko man thumbup.gif tik dabar susidomejau kur tu daug remeliu yra neradau dar nei vieno verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 15, 00:09)
nium domintu ne viena o gal pavizdzius gali ikelti kaip perdarytos programeles nuotraukos? mirksiukas.gif
Papildyta:

agasita nebloga bandziau jau bigsmile.gif patiko man thumbup.gif tik dabar susidomejau kur tu daug remeliu yra neradau dar nei vieno verysad.gif

tingiu as kelot per daug zaidimu su tais kelojimais doh.gif na paziuresiu gal su laiku ir idesiu
Atsakyti
QUOTE(pukute27 @ 2008 03 15, 09:06)
tingiu as kelot per daug zaidimu su tais kelojimais doh.gif na paziuresiu gal su laiku ir idesiu

na bet biski sau reklama pasidarytum biggrin.gif matytu kiti ka turi gero rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airiduko mamyte: 15 kovo 2008 - 09:57
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 15, 00:09)
Papildyta:

aga, as irgi neradau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 03 15, 16:58)

jau radau yra desiniam sone frame,bet nepasakyciau kad grazi yra g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 15, 11:56)
na bet biski sau reklama pasidarytum biggrin.gif matytu kiti ka turi gero rolleyes.gif g.gif

ai mane susiranda kam pasibaigia galiojimo laikas blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ciaramashka @ 2008 03 15, 14:58)

eini i editor, pasiimi nuotrauka ir apacioj matysi - visi remeliai...
Atsakyti
QUOTE(premium @ 2008 03 15, 21:38)
eini i editor, pasiimi nuotrauka ir apacioj matysi - visi remeliai...

nu ir as paziuresiu kas cia per programa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pukute27 @ 2008 03 15, 19:10)
nu ir as paziuresiu kas cia per programa lotuliukas.gif

tai nenorek nemokamos kazin kokios geros programos biggrin.gif
Atsakyti
sveikutes Nurejau paklausti gal kas dirbat su gimp,programa gal kas galit suteikti info vieniem ar kitiem efektam pasidaryti gal galit pasidalinti patirtimi nes siai programai pamokeliu radau nedaug. Gal kam prireiks STUDIJUOK.LT yra daug visokiu patarimu tinkanciai temai {mamos kompiuteris}
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aausraa @ 2008 03 15, 22:55)
sveikutes Nurejau paklausti gal kas dirbat su gimp,programa gal kas galit suteikti info vieniem ar kitiem efektam pasidaryti gal galit pasidalinti patirtimi nes siai programai pamokeliu radau nedaug. Gal kam prireiks STUDIJUOK.LT yra daug visokiu patarimu tinkanciai temai {mamos kompiuteris}
thumbup.gif

man ta gimp tai sudetingas s..... radau kuom sita programa pakeist visai apie ja buvau pamirsus!su ja daug vargo tolko jokio!ta pati ka su gimp gali padaryti kitoj programoj vienu mygtuko spustelejimu o cia reik vis det sluoksnius ir t.t.
Atsakyti