Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

QUOTE(lijo @ 2008 02 18, 11:18)
Gal galite padeti, kaip sumazinti fotke iki :plotis 200 pixeliu, aukstis 200-270 pixeliu  g.gif man mažina tik 200-300 arba 180-270  doh.gif

vat vat ir man tas pats klausimelis iskilo g.gif gelbekit mamytes help.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liumix @ 2008 02 18, 11:50)
vat vat ir man tas pats klausimelis iskilo  g.gif  gelbekit mamytes  help.gif 
4u.gif

man rodos kad negalima kitaip.bent jau kiek bandziau neduoda.ir juk nuotrauka deformuotusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 02 18, 12:30)
man rodos kad negalima kitaip.bent jau kiek bandziau neduoda.ir juk nuotrauka deformuotusi g.gif

hmmm tai kodel tokie tada reikalavimai yra kaip imanoma tada taip fotke sumazint? g.gif nu nebesuprantu jau pasimeciau blink.gif
Atsakyti
Sveikos.Na parsisiunciau photoshopa,bet man dave tik 30 dieneliu verysad.gif is kuriu beliko 27 ir labai noreciau kad visada jis butu.gal zinote kaip tai padaryti? verysad.gif cry.gif is anksto dekui uz pagalba smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liumix @ 2008 02 18, 11:50)
vat vat ir man tas pats klausimelis iskilo  g.gif  gelbekit mamytes  help.gif 
4u.gif

gimp 2 susiinstaliuokit. ten galim nustatyti dydį koks patinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(braaskytea @ 2008 02 23, 22:43)
Sveikos.Na parsisiunciau photoshopa,bet man dave tik 30 dieneliu verysad.gif is kuriu beliko 27 ir labai noreciau kad visada jis butu.gal zinote kaip tai padaryti? verysad.gif  cry.gif is anksto dekui uz pagalba smile.gif

parasyk i AZ padesiu tau thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
Gal yra kurios naudojais gimp 2 programa ir turi pamokeliu kaip ja naudotis. nes as nelabai randu daug pamoku internete. Nors ji ir lietuviska bet ka tik parsisiuntus ja naudotis gan sunku...
Atsakyti
QUOTE(JK_Vilnius @ 2008 03 03, 00:19)
sveikos,
Gal yra kurios naudojais gimp 2 programa ir turi pamokeliu kaip ja naudotis. nes as nelabai randu daug pamoku internete. Nors ji ir lietuviska bet ka tik parsisiuntus ja naudotis gan sunku...

ziurek cia yra visokiu
Ziurek cia
dar cia
Atsakyti
Man labai patinka Ulead Photoimpact. tikrai galima su ja daug ka nuveikt mirksiukas.gif
Atsakyti
gal gali pvz ideti kokiu su ta programa padarytu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 03 03, 15:10)
gal gali pvz ideti kokiu su ta programa padarytu? 4u.gif

o magic photo editor girdeta?
Papildyta:
QUOTE(Dovilte @ 2008 03 03, 14:34)
Man labai patinka Ulead Photoimpact. tikrai galima su ja daug ka nuveikt mirksiukas.gif

nu paziuresiu kas cia per programele blush2.gif bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
magic turiu ir as mirksiukas.gif nebloga ji smile.gif
Atsakyti