Na paspaudžiu ant tos ŽALIOS RODYKLĖS,atsidaro naujas "langas",o kur tada spausti?
QUOTE(agutis @ 2008 02 05, 16:20)
Na paspaudžiu ant tos ŽALIOS RODYKLĖS,atsidaro naujas "langas",o kur tada spausti?
Pasirenki free. Sekanciam lange palauki kol bais skaičiuoti laiką, ir parodys koki kodą reikia rašyti. Ji irašai ir pradedi siuntimą. Parsisiuntus ji isskleidi, iki setupo ir paleidi instaliacija. po tgo atsidarai kreko papke nukopijuoji faila ir perkeli į instaliacijos aplankalą, dažniausia c-program file-photo magic...
Jau siunčiuosi!!!!!!!!!!!!!!!!AČIŪ tau taktas
o tai dabar man neribotą laiką galios ši programikė?
Papildyta:
Ot tai prisidžiaugiau ...Parsisiunčiau tą programą,išsisaugojau C diske,o išsiarchyvuoti nemoku.. Prašo ENTER PASSWORD...Iš kur man žinoti tą passwordą?
Papildyta:
Ot tai prisidžiaugiau ...Parsisiunčiau tą programą,išsisaugojau C diske,o išsiarchyvuoti nemoku.. Prašo ENTER PASSWORD...Iš kur man žinoti tą passwordą?
QUOTE(agutis @ 2008 02 05, 17:22)
Jau siunčiuosi!!!!!!!!!!!!!!!!AČIŪ tau taktas
Papildyta:
Papildyta:
Taigi tame pačiame puslapyje buvo apačioje paswordas>www.2baksa.net
Rasiau, kad reikės archyvui pasw. Reiktu atidžiau skaityti.
O programa turėtu veikti neribotą laiką. Tik reikės ja pagydyti.
Na niekaaaaaaaaaaaaaaip nepavyksta man išsiarchyvuoti tos programos.... Aš tikra VIŠTA Tai ten į passwordą reikia rašyti:www.2baksa.net ar kitką... O gal kas galėtų man tą programikę išarchyvuotą per skypą atsiūsti
mamytes prasau jusu pagalbos is kur man gauti sita programa Photoshop? gal kas galit ja atsiusti?aciu jum
QUOTE(Renaty_te @ 2008 02 09, 14:35)
mamytes prasau jusu pagalbos is kur man gauti sita programa Photoshop? gal kas galit ja atsiusti?aciu jum
Per bet kokia p2p programa. Arba gali pasiimti iš rapido čia tik truputi užtruks. Šito failo neišmėginęs, negaliu pasakyti ar tvarkingas archyvas.
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 02 09, 01:43)
parasyk i AZ atsiusiu
Aciukas,bet man taip ir neisejo
Sveikos.Gal žinote koke programele kuri pakeistu dantu spalva,arba kuno spalva naturaliai kad parudetu pvz vien tik kunas o ne visas fonas patamsetu.
As turiu kažką panašaus ,tik ant pakoreguotos nuotraukos uzsideda tos programos logotipas.
Noreciau paklausti kaip padaryti kad pirma programa kai atsidarai nuotrauka butu windows picture, o ne microsoft office picture manager? kazka cia pridariau, kad atidarineja su sita manager, o as noreciau padaryti kaip anksciau buvo, t.y. kad atidarytu su windows picture