Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

Na paspaudžiu ant tos ŽALIOS RODYKLĖS,atsidaro naujas "langas",o kur tada spausti?
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 02 05, 16:20)
Na paspaudžiu ant tos ŽALIOS RODYKLĖS,atsidaro naujas "langas",o kur tada spausti?

doh.gif Pasirenki free. Sekanciam lange palauki kol bais skaičiuoti laiką, ir parodys koki kodą reikia rašyti. Ji irašai ir pradedi siuntimą. Parsisiuntus ji isskleidi, iki setupo ir paleidi instaliacija. po tgo atsidarai kreko papke nukopijuoji faila ir perkeli į instaliacijos aplankalą, dažniausia c-program file-photo magic...
Atsakyti
Jau siunčiuosi!!!!!!!!!!!!!!!!AČIŪ tau taktas 4u.gif 4u.gif 4u.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
o tai dabar man neribotą laiką galios ši programikė?
Papildyta:
Ot tai prisidžiaugiau doh.gif ...Parsisiunčiau tą programą,išsisaugojau C diske,o išsiarchyvuoti nemoku.. doh.gif Prašo ENTER PASSWORD...Iš kur man žinoti tą passwordą?
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 02 05, 17:22)
Jau siunčiuosi!!!!!!!!!!!!!!!!AČIŪ tau taktas 4u.gif  4u.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif
o tai dabar man neribotą laiką galios ši programikė?
Papildyta:
Ot tai prisidžiaugiau doh.gif ...Parsisiunčiau tą programą,išsisaugojau C diske,o išsiarchyvuoti nemoku.. doh.gif Prašo ENTER PASSWORD...Iš kur man žinoti tą passwordą?

Taigi tame pačiame puslapyje buvo apačioje paswordas>www.2baksa.net
Rasiau, kad reikės archyvui pasw. Reiktu atidžiau skaityti.
O programa turėtu veikti neribotą laiką. Tik reikės ja pagydyti.
Atsakyti
Na niekaaaaaaaaaaaaaaip nepavyksta man išsiarchyvuoti tos programos.... cry.gif cry.gif cry.gif Aš tikra VIŠTA fool.gif fool.gif fool.gif Tai ten į passwordą reikia rašyti:www.2baksa.net ar kitką... doh.gif doh.gif doh.gif O gal kas galėtų man tą programikę išarchyvuotą per skypą atsiūsti blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2008 02 05, 11:46)
as irgi noriu mirksiukas.gif , drinks_cheers.gif

parasyk i AZ atsiusiu mirksiukas.gif
Atsakyti
mamytes prasau jusu pagalbos is kur man gauti sita programa Photoshop? gal kas galit ja atsiusti?aciu jum
Atsakyti
QUOTE(Renaty_te @ 2008 02 09, 14:35)
mamytes prasau jusu pagalbos is kur man gauti sita programa Photoshop? gal kas galit ja atsiusti?aciu jum

Per bet kokia p2p programa. Arba gali pasiimti iš rapido čia tik truputi užtruks. Šito failo neišmėginęs, negaliu pasakyti ar tvarkingas archyvas.
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 02 09, 01:43)
parasyk i AZ atsiusiu mirksiukas.gif

Aciukas,bet man taip ir neisejo verysad.gif
Atsakyti
Sveikos.Gal žinote koke programele kuri pakeistu dantu spalva,arba kuno spalva naturaliai kad parudetu pvz vien tik kunas o ne visas fonas patamsetu.
Atsakyti
As turiu kažką panašaus ax.gif ,tik ant pakoreguotos nuotraukos uzsideda tos programos logotipas.
Atsakyti
Noreciau paklausti kaip padaryti kad pirma programa kai atsidarai nuotrauka butu windows picture, o ne microsoft office picture manager? blush2.gif kazka cia pridariau, kad atidarineja su sita manager, o as noreciau padaryti kaip anksciau buvo, t.y. kad atidarytu su windows picture
Atsakyti