Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukų redagavimo programos

Sveiki,labai reikia pagalbos.Parsisiunciau programa Magic photo editor su cracku suspausta rar .Tik kaip ji isarchyvuot,kaip nucrackint nemoku,gal kas galit patart kaip tai padaryt,busiu labai dekinga
Atsakyti
Nesuprantu atsisiunčiau GIMP ir kai paleidinėja, rašo kad kraunami šriftai, ir kai puse pakrauna ir užstringa išmeta errorą. kaip ją tada paleisti?
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 03, 13:00)
Nesuprantu atsisiunčiau GIMP ir kai paleidinėja, rašo kad kraunami šriftai, ir kai puse pakrauna ir užstringa išmeta errorą. kaip ją tada paleisti?

Man tai visad gerai paleidzia gimp. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 02 03, 13:14)
Man tai visad gerai paleidzia gimp. unsure.gif

Perinstaliavau (pasisiunčiau) iš naujo-vis tiek tas pats. doh.gif KĄ DARYT? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 03 vasario 2008 - 13:38
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 03, 13:27)
Perinstaliavau iš naujo-vis tiek tas pats.  doh.gif KĄ DARYT?  blink.gif

Na nezinau.Bandyk istrint ir siustis is naujo.
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2008 02 03, 13:35)
Na nezinau.Bandyk istrint ir siustis is naujo.

jau siunčiaus, Net 3 kartus. Tas pats. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jenny;): 03 vasario 2008 - 13:38
QUOTE(Dolitaz @ 2008 01 28, 17:27)
Sveiki,labai reikia pagalbos.Parsisiunciau programa Magic photo editor su cracku suspausta rar .Tik kaip ji isarchyvuot,kaip nucrackint nemoku,gal kas galit patart kaip tai padaryt,busiu labai dekinga

magic photo turiu nukrekinta,tik man atsiunte atskirai ir kreka ir programa,reikejo programele ikelt i kreka ir viskas nusikrekino thumbup.gif veikianti neribotai smile.gif jai neiseina parasyk atsiusiu kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 02 04, 21:59)
magic photo turiu nukrekinta,tik man atsiunte atskirai ir kreka ir programa,reikejo programele ikelt i kreka ir viskas nusikrekino thumbup.gif veikianti neribotai smile.gif jai neiseina parasyk atsiusiu kaip nors mirksiukas.gif

as irgi noriu mirksiukas.gif , drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai noriu mega_shok.gif Buvau atsisiuntusi MAGICPHOTO,patiko beprotiškai,bet baigėsi bandomasis laikotarpis tai ištryniau tą programą,apie visokius cracus,usernames neturiu žalio supratimo,bet reikia šios programos laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai neribotam laikui,MALDAUJU padėkit kas nors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sad.gif Liksiu visam gyvenimui dėkinga drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 02 05, 12:08)
Aš irgi laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai noriu mega_shok.gif Buvau atsisiuntusi MAGICPHOTO,patiko beprotiškai,bet baigėsi bandomasis laikotarpis tai ištryniau tą programą,apie visokius cracus,usernames  neturiu žalio supratimo,bet reikia šios programos laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabai neribotam laikui,MALDAUJU padėkit kas nors!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sad.gif Liksiu visam gyvenimui dėkinga drinks_cheers.gif

O iš čia netinka? Visas komplektas.
Atsakyti
O kur ką spausti ten,aš gi visiška VIŠTA,rusų k.-man neatrasta žemė.Aš buvau instaliavusi MAGICPHOTO 3.5 versiją,o čia kita,tai jei instaliuosiuos iš ten kur nurodei man ji visą laiką galios?(labai persiprašau už VIŠTIŠKUMĄ)labai prašau nurodykit kur ką spausti...Put pudak...put pudak...ko ko ko... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 02 05, 15:32)
O kur ką spausti ten,aš gi visiška VIŠTA,rusų k.-man neatrasta žemė.Aš buvau instaliavusi MAGICPHOTO 3.5 versiją,o čia kita,tai jei instaliuosiuos iš ten kur nurodei man ji visą laiką galios?(labai persiprašau už VIŠTIŠKUMĄ)labai prašau nurodykit kur ką spausti...Put pudak...put pudak...ko ko ko... lotuliukas.gif

Na kaip ir viskas aišku ten. Paeini į puslapio apačią randi žalią rodyklę o po ja net ir angiškas užrašas download-rapidshare. Žemiau yra paswordas archyvui.Be jo neis išskleisti archyvo.
Atsakyti