mano nestumas jau beveik 18sav, gal apie koki men slapimo tyrimai blogi..sako, kad ten yra kazkokia bakterija ir jei pateks maziukui i kraujotaka bus negerai
labas..
mano nestumas jau beveik 18sav, gal apie koki men slapimo tyrimai blogi..sako, kad ten yra kazkokia bakterija ir jei pateks maziukui i kraujotaka bus negerai
ims slapimo paselius ir ziures kas ten..gal kam buvo panasiai?nes mane tai jau gasdina
vaistuku geriau cyst-control ir urosafe, bet jie infekcijos nepradangino..slapinuosi nrml be skausmu ir t.t
Sveiki! Mums dabar 10 savaiciu
Jau du kartus dariausi slapimo tyrima, viena karta surado acetono, tai pasake gerti daugiau skysciu, visa savaite stengiausi gerti po 2 litrus skysciu. Padejo, taciau per antra tyrima slapime atsirado kazkas kita, tai sake gydytoja,kad gali buti del kepto ir astraus maisto. Taigi kad butu geras slapimas, reikia gerti kuo daugiau skysciu ir bent para pries tyrima nevalgyti nieko kepta ir astraus!
QUOTE(violetiik @ 2010 01 27, 17:08)
Sveiki! Mums dabar 10 savaiciu
Jau du kartus dariausi slapimo tyrima, viena karta surado acetono, tai pasake gerti daugiau skysciu, visa savaite stengiausi gerti po 2 litrus skysciu. Padejo, taciau per antra tyrima slapime atsirado kazkas kita, tai sake gydytoja,kad gali buti del kepto ir astraus maisto. Taigi kad butu geras slapimas, reikia gerti kuo daugiau skysciu ir bent para pries tyrima nevalgyti nieko kepta ir astraus!
gal yra koks gryelis
sveikos. Matau, kad su tuo baltymu visokie monai gali būti. Man kas antrą tyrimą randa baltymo. Randa labai mažai ir sako, kad gali būti nuo maisto. Ginė sako, kad nuos silkės.. Kas toj silkėj, kad nuo jos baltymas???
Jaučiuosi gerai, netinstu, spaudimas net per žemas.
Jaučiuosi gerai, netinstu, spaudimas net per žemas.
Sveikutes, man kai buvo 24 sav dare slapimo tyrimus, tai rado gliukozes jame
tai itaria arba cukrini diabeta nesciosios arba inkstu pralaidumo padidejima, eisiu ateinancia sav pas endokrinologe, darys ta gliukozes tolerancijos megini ir bus aisku kas kaip
man irgi slapime pakitimu, bet man del baltuju, jau senai pas mane tos bestijos, neatsikratau, tai israse zvakuciu macmiror, tai ziuresim po savaiteles ar pagerejo kazkiek...
o man tik po menesio pastabejo,kad paskutinis slapimo tyrimas pries dekreta rode,jog jame yra leukocitu daug ir 3 dalys bakteriju:verysad: praeita ketvr. nunesiau slapimo tyrimui,pirmadieni paeme tepineli, siandien vel slapimo tyrima tas pats-leukocitu daug ir plius per savaite dar baltymo atsirade
paeme slapimo ir paseliui,bet atsakymas bus tik pirmadieni.as maista ir taip saugojausi-nieko astraus,kepto,suraus,silkes ir pan.nuo pat nestumo pradzios. slapintis einu gana daznai,nakti 3-4 kartus,kartais paskauda sona,nugara,ant desiniojo sono beveik is viso negaliu guleti,nes pradeda mausti
israse dabar makmiror zvakutes,antibitokus ospamox ir zolines tabletes su spanguolemis
bet kas keisciausia iki to karto,kol slapimo tyrimai buvo ok,tai viskas bus gerai t.y as mokejau surinkti rytini slapima tyrimui,bet dabar is gyd. kalbos iseina-kad as kazka darau neteisingai...
nors ir apsiprausiu,tada kazkiek i tualeta,paskui per vata i sterilu indeli,viska atlikau pagal jos rekomendacijas
bet siaip jau siandien ginekloge ir plika akimi ziuredama i indeli pasake,kad slapimas -drumzlinas ir nera skaidrus,bet va sako,kad as gal blogai surenku ta slapima tyrimui
net nzn,na laukiu rytojaus echoskopotuojo nuomones...
bet siaip jau siandien ginekloge ir plika akimi ziuredama i indeli pasake,kad slapimas -drumzlinas ir nera skaidrus,bet va sako,kad as gal blogai surenku ta slapima tyrimui
tai va as jau zinau,man uzspaustas desinysis inkstas,todel blogai nuteka slapimas ir vystosi uzdegimas
tik nzn kas toliau-gerti antibiotikus ar nea...
Sveikos
mano slapimo tyrimai irgi prastoki. Seip visada viskas buvo liux, o si karta rado leukocitu 500 tai dabar vel eisiu kartoti tyrima ir ziuresiu ka sakys gine. Ar tai gali pakenkti leliukui?
labas
mano slapimo tyrimas ir nera geras...
tyrimai jau antra kart is eiles rodo baltyma.. be to paskutini kart kai buvau tai dar ir gimdos kaklelis paraudes buvo... tai israse kazkokiu zvakuciu...
tikiuosi viskas susitvarkys, mums dar tik 10 savaiteliu..
mano slapimo tyrimas ir nera geras...
Man irgi neperseniausia buvo blogas šlapimo tyrimas, rodė kietųjų dalelių kad per daug (jas rodo, kai nėštukei acetozė būna), bet pakartojau tyrimą, viskas gerai. Tai ginė sakė kad turbūt tą dieną mažai skysčių išgėriau.