QUOTE(Asciuke @ 2007 07 19, 16:28)
baltymas šlapime reiškia, kad inkstu veikla sutrikusi...dėl to ir patariama valgyti arbuzus ir gerti care lady vitaminus...
as jauciu, kad gal galiu but susalusi ir del to man rado, nes va siandien man ir inkstus paskauda
valgau ir arbuza ir geriu care lady
QUOTE(jukka @ 2007 07 19, 17:13)
Sveika

Gal tu geriau pasitark su dar vienu gydytoju

Nes baltymas slapime + didelis kraujospudis + ranku, koju tinimai - tai gali buti
preeklampsijos pozymiai. Tai pavojinga nesciuju bukle.
Jacobs labai teisingai viska parase - reikia butinai sekti kraujospudi ir stebeti ar netinsta kojos, rankos, veidas.
Mano draugei 35 sav

ir ja rytoj guldys kaip tik del sito, bet pas ja tik aukstas kraujospudis ir tinimai, baltymo nusprende jau nebelaukti ir guldyti i patologijos skyriu
P.s. o pas koki ginekologe tu lankaisi?
as lankausi pas gydyoja Karpenko, labai gera gydytoja, ji sake mane stebes darys antrad dar slapimo tyrima, tada dar kartos po savaites, jai viskas gerai, tada paleis mane, jai blogai darys issamesnius tyrimus, pas mane rado 0,3 ti nelabai suprantu cia daug ar mazai

, o del tinimo, tai tfu tfu tf nieko nera, del austo kraujospudzi, ziuresiu ir matuosiu
Papildyta:
bet man dar baisu tai, kad va pas kai kurias randa virs 30 sav nestume, o mum dar tik 22 prasidejo
dar vakar sutikau savo kaimyne, tai ji man sako nepergyvenk tu taip, nescios daznai turi baltymo slapime, kazkaip nuramino cia pasiskaitau r vel