Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės

Sveikos mamytes 4u.gif

Labai idomu butu sulaukti atsiliepimu apie Maxi cosi Tobi autokedute iki 18 kg, gal kas turi, ar nenusivylet?
O Concord Ultimax? Gal zinot kur ju dar galima butu isigyti, toks jausmas, kad Lietuvoje jau niekas neparduoda, o tokios geros, ka daryt g.gif

4u.gif
Atsakyti
Gal kas turite Renolux Twistngo, Delti Maly Podroznik? g.gif

Atsakyti
o gal man kas kvailam padarui paaiskintumet ax.gif tas isofix mechanizmas turbut ne kiekvienam automobilyje yra. Is kur zinot, pas mane yra ar nera?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyti @ 2007 11 09, 15:33)
o gal man kas kvailam padarui paaiskintumet  ax.gif  tas isofix mechanizmas turbut ne kiekvienam automobilyje yra. Is kur zinot, pas mane yra ar nera?

Pabandysiu paaiskint , gal suprantamai pasakysiu. Naujesniuose auto tikrai yra. Uz sedimos uzpakalines dalies, paneleje turi buti toks zenkliukas kedute su inkariuku. Reiskia yra sistema Isofix. O tarp sedimos dalies ir nugaros atloso turi but tokie metaliniai kabliukai uz kuriuos ir kabinasi tie kedutes kabliukai , reikia tiesiog ranka pakist i ta tarpa ir uzciuopt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T.A.K.: 09 lapkričio 2007 - 14:53
Na tai jei musu masiniukas 2005 metu tai gal ir bus, tik reikes vakare patyrineti..nes maziukui kedutes jau reiketu kitos..norisi visoko ko geriausia maziui smile.gif
aciu uz paaiskinima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyti @ 2007 11 09, 15:58)
Na tai jei musu masiniukas 2005 metu tai gal ir bus, tik reikes vakare patyrineti..nes maziukui kedutes jau reiketu kitos..norisi visoko ko geriausia maziui smile.gif
aciu uz paaiskinima smile.gif

musu irgi 2005, tai yra Isofix smile.gif
Atsakyti
Ar galima maxi cosy kėdutę tvirtinti ant BBC trophy aveniu vaziuokles? Gal kokiu nors adapteriu pagalba?
Atsakyti
QUOTE(letka @ 2007 10 28, 22:52)
Na va, siandien ir mes savo mazyliui nauja sosta nupirkom: maxi-cosi priori xp. Kai tik panaudosim, parasysiu atsiliepimus.
Kol kas patiko, kad audinukas ne sintetinis. O apie tvirtinima dar negaliu komentuoti, nes bande tik vyras.  Bet mano mazutes Cors'os dirzu tvirtinimui uzteko.

Turim ir mes. Tik va jau domejausi , kiek kainuotu pakeisti uzvalkala. Prie sagties ant kedutes krastai isiro ir siaip siulai lenda is pacio audinio. Naudojam tikrai neintensyviai. Cia info , kad rinkdamiesi atidziau i audini ir jo apsiuvima pasiziuretumet smile.gif .
Atsakyti
jau isitikinau kad auto yra isofix sistema ir pradejau labiau dometis paciomis kedutemis, nes jau greit reiks keisti. Mazius jau dabar virs 9 kg sveria, tai po nauju planuojam nauja kedute pirkt. Bet norim su isofix kad butu. Tai dabar primeciau, kad tie isofix irgi yra dvejopi...inete radau isofix recaro sistema, kur kaip suprantu ta pati kedute nusiima nuo tos sistemos, o isoes isofix kedute jau cia pati su ta sistema ir jau nenusiimineja... O ar gal zinot kokiu yra dar keduciu su isofix sistema?
Atsakyti
as galvoju pirkt RECARO Young Profi plus . gal kas turit? ar verta? O kokia kaina tos bebe comfort? lyg ta sakot geriausia, ane?
Atsakyti
QUOTE(Vidutele @ 2007 11 06, 14:45)
Sveikos mamytes 4u.gif

Labai idomu butu sulaukti atsiliepimu apie Maxi cosi Tobi autokedute iki 18 kg, gal kas turi, ar nenusivylet?
O Concord Ultimax? Gal zinot kur ju dar galima butu isigyti, toks jausmas, kad Lietuvoje jau niekas neparduoda, o tokios geros, ka daryt g.gif

4u.gif

la.
nugi yra yra tu keduciu. matau tu is vilniaus, tei vilniuj ju galima isigyt "vaiku miestas" ir "kemi"- kaina 830lt.
as ir kaip tik ieskausi. as ziurejau pigesniu, bet jos tik iki 15men daugiausiai. Sakai verta pirkt sita?
Atsakyti
QUOTE(ausramor @ 2007 11 21, 17:48)
la.
nugi yra yra tu keduciu. matau tu is vilniaus, tei vilniuj ju galima isigyt "vaiku miestas" ir "kemi"- kaina 830lt.
as ir kaip tik ieskausi. as ziurejau pigesniu, bet jos tik iki 15men daugiausiai. Sakai verta pirkt sita?

Ilgai ieskojus vis tik neradau Concord Ultimax, cia man naujiena, kad jas ''Vaiku mieste'' galima rasti, gal tiesiog man nepasiseke iki ten nusigauti g.gif
Nusipirkau Maxi-cosi Tobi iki 18 kg ir esu labai patenkinta, tiesa jos irgi nepigios, pigiausiai radau Baby center, Luksio g, kainavo 819 lt (lyg tai), tuo tarpu Kotrynoje kainuoja 890 lt unsure.gif
Mano sesuo turi Concord Ultimax, ji labai patenkinta, tai ir as buvau nusprendus ja pirkti, taciau dabar matau, kad Maxi cosi Tobi neblogesne ir dar joje dirzai patogiau padaryti, vaika sodinant nepasilieka uz nugaros, o issyk siek tiek atstoja, tad labai patogu pasodinti ir prisegti. Taip pat yra ir dvi gulimos padetys, nors raso poilsio, bet tikrai patogu ir miegoti, taigi rekomenduoju ir Maxi-cosi Tobi, vertos demesio tikrai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti