QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 19, 14:55)

Aš jungiu, bet tas groteles pro kur oras eina, nusuku nuo vaiko, tai jam pūtimo nesijaučia, o mašinoj ne per karšta. Nu aišku ir neatšaldau jau taip per daug. Tfu tfu tfu, jokio kosuliuko

na, as sia sav uzsisakau 9-36kg RECARO kedute young sport
nuciupinejau, issimatavau, nuglosciau ir viskas - nutarta pagaliau. jei vaikas mazesnis butu - pirkciau 0-18 kg...tik va kol mazas - kai uzmiega auto kedutej - gaila isimt, tai 0-13 patogi ziauriai buvo vistik 
Papildyta:
esme ne tik saltyje, bet ir oro sausume
jau tada geriau kondiske + atidarytas langas. aisku, ne man mokyt...bet as su vaiku viena diena su kond pavazinejau - abu kosejom ... nedaug, bet ...

Papildyta:
QUOTE(liuoga @ 2007 06 19, 14:00)
Aš jungiu, bet tas groteles pro kur oras eina, nusuku nuo vaiko, tai jam pūtimo nesijaučia, o mašinoj ne per karšta. Nu aišku ir neatšaldau jau taip per daug. Tfu tfu tfu, jokio kosuliuko 

jau tada geriau kondiske + atidarytas langas. aisku, ne man mokyt...bet as su vaiku viena diena su kond pavazinejau - abu kosejom ... nedaug, bet ...

QUOTE(ruta_vyshnia @ 2007 06 19, 15:02)
na, as sia sav uzsisakau 9-36kg RECARO kedute young sport
nuciupinejau, issimatavau, nuglosciau ir viskas - nutarta pagaliau. jei vaikas mazesnis butu - pirkciau 0-18 kg...tik va kol mazas - kai uzmiega auto kedutej - gaila isimt, tai 0-13 patogi ziauriai buvo vistik 
Papildyta:

Papildyta:

Apie Recaro ir as galvojau, labai ji man patiko, bet nepirkau todel, kad nera gulimos pozicijos

QUOTE(jurgita112 @ 2007 06 19, 15:51)
Apie Recaro ir as galvojau, labai ji man patiko, bet nepirkau todel, kad nera gulimos pozicijos
o manoji labai jau megsta vaziuodama miegot. As tai beveik jau nusprendziau pirkti maxi cosi tobi. na dar reikia vaika i ja isodinti ir jei tiks ir patiks ja ir imsim.

na, jei daug miega, reiktu 0-18 kg pirkt - patogiausia. manasis nebenori gulet, nors vaziuodamas irgi numinga. yra poilsio padetis, nors nelabai ji ten gulima

QUOTE(jurgita112 @ 2007 06 19, 16:51)
o manoji labai jau megsta vaziuodama miegot. As tai beveik jau nusprendziau pirkti maxi cosi tobi. na dar reikia vaika i ja isodinti ir jei tiks ir patiks ja ir imsim.

deja, siu metu testai nelabai gerai ivertino Recaro 9-36. Ir siaip, atskiru grupiu geros autokedutes geriau negu viena gera univerasli (t.y. 3-ju grupiu), nors kazkada ir as Recaro zavejausi. O Tobi - vos ne geriausias pasirinkimas siuo metu yra
QUOTE(Jelenka @ 2007 06 19, 21:19)
deja, siu metu testai nelabai gerai ivertino Recaro 9-36. Ir siaip, atskiru grupiu geros autokedutes geriau negu viena gera univerasli (t.y. 3-ju grupiu), nors kazkada ir as Recaro zavejausi. O Tobi - vos ne geriausias pasirinkimas siuo metu yra
na, taip. vienos grupes geriau nei keliu...bet kai ne as sprendziu iki galo, tai taip jau gaunas

vis geriau nei vaikas tarp sedyniu nuo metuku

QUOTE(Geikutux @ 2007 06 22, 07:11)
O kas prekiauja Recaro kedutem? siuo metu aktualu Klaipedos sritis. Noreciau "gyvai" pamatyti. Dekui uz info.
siaip google yra

vakar gavau savo kedute ir tikrai rimta ji - ir grazi (kas labai svarbu man) ir tikrai nu tokia matos ne prasta)
firma jukunda ar kazkaip taip vadinas, bet jie ne pardoj turi, o siaip - siuncia pastu. gal ir duotu pazet gyvai, nzn

Sveikos mamytės,
labai susidomėjau autokėdute DELTIM Mały podróżnik. (pažiūrėti galite čia)
Mane labai vilioja tai, kad ji transformuojasi į vis kitokią kėdutę pagal vaiko poreikius jam augant. Gaunasi, kad ši kėdutė atstoja 3 kėdutes. (kurias dar tektų nusipirkti
)
Sakykit prašau, gal kas nors iš jūsų naudojasi šia kėdute? Ar ji iš tikrųjų gera ar tai mitas? Gal yra kokių nors trūkumų?
Ačiū iš anksto.

labai susidomėjau autokėdute DELTIM Mały podróżnik. (pažiūrėti galite čia)
Mane labai vilioja tai, kad ji transformuojasi į vis kitokią kėdutę pagal vaiko poreikius jam augant. Gaunasi, kad ši kėdutė atstoja 3 kėdutes. (kurias dar tektų nusipirkti

Sakykit prašau, gal kas nors iš jūsų naudojasi šia kėdute? Ar ji iš tikrųjų gera ar tai mitas? Gal yra kokių nors trūkumų?
Ačiū iš anksto.

Gerai.
Man šiaip viskas atrodo joje gerai, neramina tik tai, kad gali galva ugtelėjus vaikui nesifiksuot, na, rašo lyg, kad keliasi ta dalis, kuri galvytę fiksuoja, bet reiktų įsitikint, nes jei vaiko galva bus auščiau nugarėlės tai jokio "tolko" kėdutė neturės - nesaugus kaklas vaiko daros, o juk tai yra labai svarbu.

Man šiaip viskas atrodo joje gerai, neramina tik tai, kad gali galva ugtelėjus vaikui nesifiksuot, na, rašo lyg, kad keliasi ta dalis, kuri galvytę fiksuoja, bet reiktų įsitikint, nes jei vaiko galva bus auščiau nugarėlės tai jokio "tolko" kėdutė neturės - nesaugus kaklas vaiko daros, o juk tai yra labai svarbu.
Man atrodo pagal nuotrauką, kad čia Bebe Confort Safe Side 9-36 kg kėdutė tvirta, bet minusas vaikui užmigus nepatogu
, tabaluoja galva nes kėdutė beveik neatsilenkia. Nemiegant kėdutė
Lieka laukti kada mažylis praaugs ir nebemiegos važiuodamas
Sėdimoji vieta plati ir prisisega su kėdutės diržais penkių taškų tvirtinimas man tai labai labai. Aš nesigailiu tokią nusipirkus.

Sėdimoji vieta plati ir prisisega su kėdutės diržais penkių taškų tvirtinimas man tai labai labai. Aš nesigailiu tokią nusipirkus.
QUOTE(Vaidusiukė @ 2007 07 03, 15:13)
bet minusas vaikui užmigus nepatogu
, tabaluoja galva nes kėdutė beveik neatsilenkia.

maniskis jau sedi 9-36 kg, ant priekines sedynes, kuri atlenkta atgal (nedaug bet pakankamai) ir kai vaikas uzmiega - galva netabaluoja, nes vaziuoju nepamirsdama kad vaikas masinoj yra