Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės

Nu bet ten vaikelis toks sukniubęs atrodo... Mažylė atrodo pavargsta joje. Mes turim auto kėdutę-nešynę. Į tą gilų įlinkį esu įdėjus sulankstytą adijaliuką - taip "tiesiau" guli smile.gif Bet dažnai raivosi, tai diržais dar nesegam, o reikėtų... g.gif Kai sutvirtės stuburiukas, tai elgsimės pagal taisykles, bet kolkas...
Atsakyti
Kaip tik nagrinejausi apie tas kedutes. Kedutes 0-13 jei turi paminkstinima nugarytei ir apsaugas galvytei, gali det nors ir nuo pirmos dienos. Kedutes 0-18 galima vaika sodint ir nuo pat pirmu dienu, jei yra apsaugos nugarytei ir galvytei, bei turi butinai kedute turet pusiau gulima padeti, ne tik sedima - atkreipkit demesi kad tikrai ne visose kedutese 0-18 tas yra. Cia teoriskai, bet pvz.: bebe confort kedutes 0-18 rekomenduojama vaikuti det nuo 4 menesiu, kai jis jau tvirtesnis ir nulaiko galvyte, nors ten galima padaryti ir pusiau gulima padeti.
Atsakyti
QUOTE (egliuke @ 2004 09 11, 11:20)
Bandem ir ant priekines ir ant galines, man atrodo, prieky dirzai tokio pacio ilgio. O kokia jusu masina? Gal naujesne? Turbut tik naujesnese ilgus dirzus autokedutems idejo ar kaip cia gaunasi, nezinau kaip begalvot g.gif

Egliuk pabandyk kedute sekti kitaip: ta prasme vyro masinoj
jei bandau segti kedute , kad vaiko veidas butu i masinos gala-
tada irgi neuztenka dirzu, o jei apsuku, kad mazius ziuretu i masinos
prieky-tada viskas gerai.

Turiu Bebe Elios kedute iki 13 kg, bet man ten vaikas kazkaip susikuprines
sedi, galvoju pasidairyt kedutes kur nuo 9 kg iki 3 metu (mes dabar 8 kg sveriam),
mane domia Bebe Comfort Iseos ir Maxi Cosi Priori kedutes, gal kas galit patart ir parasyt kas ten reguliuojasi, ar yra gulima padetis ir panasiai... Vienu zodziu maciau tik vizualiai, o siaip netyrinejau, tai nezinau kuri geresne, kuri
pranasesne ir t.t. Kadangi pirksiu internetu tai turiu isankso viska susizinot.
Aciu visom kas patars. wink.gif
Atsakyti
QUOTE (eglek @ 2004 09 14, 10:01)
Egliuk pabandyk kedute sekti kitaip: ta prasme vyro masinoj
jei bandau segti kedute , kad vaiko veidas butu i masinos gala-
tada irgi neuztenka dirzu, o jei apsuku, kad mazius ziuretu i masinos
prieky-tada viskas gerai.

Mano mazei dar tik pusantro menesiuko ir galvytes ji dar nenulaiko. Kiek zinau, kol vaikutis nenulaiko galvos, jo sodinti veidu i prieki negalima, nes net ir nesmarkaus smugio atveju patirtu sunkia trauma unsure.gif
Atsakyti
2003-2004 metu Amerikieciu atlikti bandymai auto kedutes suskirste i sias grupes:

LABAI GEROS

Concord Lift Evo
Maxi Cosi Rodi XP
Kiddy Life Plus
Romer/Britax Kid

GEROS
Bebe Confort Iseos Safe Side HTS BeSafe
ReCaro Start Pro
Bobob Multibob SP
Bebe Confort Hipsos
Maxi Cosi Rodi SPS

PRASTOS
Brevi Grand Prix Art 515 Mamas and Papas Elan
Chicco Baby Transit Jet Vector Graco Junior Plus
Britax Eclipse Plus Britax Cruiser Plus
Casualplay Beat Britax Ranger
Britax Trio
Concord Trimax X-Line
Mamas and Pap Passagio

BLOGOS

Nania Envelopper Meggy Combi
CAM Clao Lusso Mothercare Runner
Safety Baby Basic Mothercare Dimension
Graco Cosmic Boulgom Kid Confort
Bimbo Fix
Play Autoplay TMS
Boulgom Maxi Confort
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ainax: 20 rugsėjo 2004 - 16:40
tai reik suprast,kad mano chicco PRASTA???nesaugi neva? unsure.gif
Atsakyti
user posted image O tos pacios geriausios ne tokios brangios 118 euru . Nuo 3 iki 12 metu smile.gif
Atsakyti
Šiandien specialiai važiavinėjome po parduotuvės ir žiūrėjome autokėdutes. Rinkomės iš trijų kėdučių: Bebe Confort Iseos TT, Maxi Cosi Priori XP ir Chicco Zenith. Į visas sodinome savo mažę ir žiūrėjome kaip jai sėdisi, kiek laisvos lieka į plotį. Rezultatai tokie: Bebe Confort mums nepatiko, net ir praplatinus kėdutės šonus vaikas atrodo kaip įspraustas. Bet čia mano ir vyro nuomonė. Siūlau prieš perkant autokėdutę būtinai pasodinti vaiką ir labai gerai apžiūrėti kaip jis sėdi, jaučiasi.
Dabar klausiu Renax patarimo: kuri kėdė geriau Maxi Cosi Priori XP ar Chicco Zenith? Jos mums pasirodė panašios.
Atsakyti
Mes turim maxi cosi Priori xp,tik spalva kitokia,ir va neissiaiskinu kam reikalingi tie sonuose kazkokie pilki g.gif jie nejuda nieko unsure.gif Renax ka apie sia kedute gali pasakyti?ir gal zinai kam tie pilki naudojami,juk ne del grozo jie ten
user posted image
Atsakyti
QUOTE (Smilte @ 2004 09 29, 19:23)
Mes turim maxi cosi Priori xp,tik spalva kitokia,ir va neissiaiskinu kam reikalingi tie sonuose kazkokie pilki g.gif jie nejuda nieko unsure.gif Renax ka apie sia kedute gali pasakyti?ir gal zinai kam tie pilki naudojami,juk ne del grozo jie ten
user posted image

Tie pilki tai saugos diržams užkabinti, kad kai pasodini vaiką, nereikėtų iš po nugaros prisėstų diržų krapštyti. Bent mes tam naudojam.
Atsakyti
Na, mes dar keliaujam vezimelio lopsyje, nes taip patogu i vezimeli ir is jo ikelti "miegancia grazuole", o kedutej ji prabustu... Tiesa, turim ja sena, tai reiketu isigyti nauja, gal tada ji bus patogesne, ka manot?
Atsakyti
iki 3.5 menesio, savo maze veziodavau irgi lopsy is vezimo. labai budavo patogu kai uzmiega, tai iskeldavau is masinos, o ji net nepajusdavo. bet saugumo sumetimais g.gif lopsyje g.gif ne kas... tad pirkom kedute nuo0-18 kg, ta didesne nenesiojama. ir labai dziaugiuosi thumbup.gif mazule visiskai sedi joje be asaru (ne taip kaip lopsyje verkdavo kol uzmigdavo), o jeigu ir uzmiega (bet neprimiega), tai ir iskeliama is masinos pramerkia akytes, bet ir vel uzmiega
Atsakyti