QUOTE (Brooke @ Šeštadienis, 29 Lapkričio 2003, 14:46) |
O dabar, kai jau issiliejom, prasysim ir mes patarimo ![]() Norim savo pupai toki sosta nupirkt ![]() ![]() Ir idomu, kaip ten su kainom yra? Is anksto aciu ![]() |
O su kainomis yra taip, kad kėdutė nuo gimimo iki 4 metų pigesnė, nei dvi kėdutės: nuo gimimo iki 13 kg ir 9-36 kg. Tačiau man atrodo, kad ta kūdikiams skirta kėdutė patogesnė mažam leliui. Ją panaudosite ne tik kelionėse, bet ir namie. Jūsų teisė rinktis.
Iki kokiu 10 menesiu turejome nesiojama kedute-man buvo labai patogu, nes kleckas daznai uzmigdavo, tai galejau lengvai su visa kedute mieganti parsinesti

QUOTE (Tynka @ Sekmadienis, 02 Lapkričio 2003, 3:42) |
o sakykit jei kedute skirta nuo 0 iki 13 kg, tai iki kokio amziaus mums uzteks, t.y. kada mazdaug tuos 13 kg. priaugsim? |
isaugsit ta kedute greiciau nei bus 13 kg, nes paprasciausiai vaikas prisegtas netilps toje kedej, nes bus per ilgas, maniskis atsimenu 8 men jau nebetilpo ( pas mus buvo nesiojama kedute nuo 0 iki 13 kg kur tvirtinasi priekyje o vaikas atbulas sedi del to ir nebetilpo)
QUOTE (Dzordza @ 2004 04 19, 16:56) |
Mums reikia kedutes nuo 0+. Kazkuri raset, kad lopsy veziojat maziuka iki sedet pradeda. O kaip tada tas lopsys prisitvirtina? o gal cia kokie specialus yra? |
as lopsyje veziojausi, nes nezinojau, kaip reiktu toki vaika i kedute itaisyti - o gal tiksliau reiktu sakyti nebuvo finansiniu galimybiu tokiems navarotams, kuriuos butu teke is uzsienio uzsakineti.
Lopsys niekur nesitvirtindavo, vyras vairuotojo sedyne kiek daugiau atslinkdavo ir viskas. Veziojau taip iki 4-5menesiu.
Yra ir spec lopsiai, kurie kaip ir kedute tvirtinasi automobilio dirzais, tik jie net uz kedtes brangesni...
nesyne-autokedute iki 13 kg, gal gali patart koki
modeli is maxi-cosiu geriau pasirinkti? o gal geriau bebe
comfort kedutes arba chicco nes ir tokiu ten buna...
QUOTE (Silvute @ 2004 04 19, 16:19) |
as lopsyje veziojausi, nes nezinojau, kaip reiktu toki vaika i kedute itaisyti - o gal tiksliau reiktu sakyti nebuvo finansiniu galimybiu tokiems navarotams, kuriuos butu teke is uzsienio uzsakineti. Lopsys niekur nesitvirtindavo, vyras vairuotojo sedyne kiek daugiau atslinkdavo ir viskas. Veziojau taip iki 4-5menesiu. Yra ir spec lopsiai, kurie kaip ir kedute tvirtinasi automobilio dirzais, tik jie net uz kedtes brangesni... |
Atsiprasau, bet as vis tiek nesupratau.... kiek isivaizduoju taip galima tik labai mazoj masinytej veztis, arba reikia labai ilgas kojas turet... be to juk i sona nuslysti tas lopsiukas neprisegtas gali...
O gal galit kas apie tuos spec lopsius daugiau papasakot. tiesiog niekur nemaciau, o kiek parduotuvese klausinejau, tai visi tik kreivai labai ziurejo kaip i kokia...
QUOTE (eglek @ 2004 04 19, 17:59) |
Turiu galimybe papigiai nusipirkti deveta maxi cosi vaikiska nesyne-autokedute iki 13 kg, gal gali patart koki modeli is maxi-cosiu geriau pasirinkti? o gal geriau bebe comfort kedutes arba chicco nes ir tokiu ten buna... |
Mes is Kotrynos gavom klatalogiuka maxi cosi. Ir pagal kataloga ir pagal paaiskinimus tai ju skirtumu nelabai maciau. skirumas vienintelis - medziaga, kuria kedute yra aptraukta - vienos minsktesnes kitos siurkstesnes.. Bet tai cia nauju. o is senesniu modeliu tai gal ir daugiau kas skiriasi.
Cia butent apie tas kedutes kur 0-13
Ir dar noriu paklaust, kiek tos kedutes sveria kur jus turit? Sauluke, sakai jog graco sunki. Pagal specifikacija ju raso kad svoris 3lb, tai tas kiek maziau nei pusantro kilogramo. Man atrode kad tokis svoris nera labai didelis..
Turiu toki klausimeli. Ka monote nuo kokio amziaus leliukus galima sodinti i automobilines kedutes? Mano mazylei greitai menesiukas ir siandien nupirkom auto kedute skirta nuo 0 iki 18 kg, taciau kazkaip man nedrasu i ja deti, nes ten tokia kaip ir sedima padetis, o gi juk negalima leliuku sodinti dar... Tai taip ir nezinau... Gal kas turite patirties ir patarsite kas ir kaip. Labai buciau dekinga Jums.