Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Atžalyno" mokykla

QUOTE(sanson @ 2012 04 17, 11:22)
radot ko klaust...tik  jau ne Saulioko  schmoll.gif

Gal apie kitas mokyklas ir nežino, bet su juo pilnai sutinku dėl mokytojų. Pradinių klasių mokytojomis likom patenkinti ko negalėčiau pasakyti apie kaikuriuos vyresnių klasių mokytojus. Galvojau tik mano sūnui motyvacijos mokintis neliko nuo 5 klasės, bet panašu, kad problema yra ir dėl mokytojų, ne kartą teko aiškintis su mokytojais, kad laikas atskirti drausmę nuo mokslų ir jeigu yra problemos su drausme tam yra pastabos, o ne pažymių mažinimas. Labai laukiu kada baigs 8 klasę ir pereis į kitą mokyklą, gal pasikeitus mokytojams pasikeis motyvacija mokintis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurkele @ 2012 02 29, 19:18)
sveikos SM gal kas gali pasakyti ka nors apie Gitana Kusaitiene pradinuku mokytoja????siais metais ji tures pirmokus, tai noretusi daugiau suzinot ka nors apie ja  4u.gif

Teko susidurti nieko gero negaliu pasakyti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2012 04 25, 15:45)
<...> bet panašu, kad problema yra ir dėl mokytojų, ne kartą teko aiškintis su mokytojais, kad laikas atskirti drausmę nuo mokslų ir jeigu yra problemos su drausme tam yra pastabos ...

Gal galit daugiau info apie tuos mokytojus, nes panašu, kad problemos tęsiasi verysad.gif Pastaruoju metu namie girdžiu ne kokius atsiliepimus apie A. Matažinskienę ir sunerimau, nes ne super verysad.gif pažymiai iš matematikos
Atsakyti
QUOTE(mama Danutė @ 2012 12 07, 14:23)
Gal galit daugiau info apie tuos mokytojus, nes panašu, kad problemos tęsiasi  verysad.gif Pastaruoju metu namie girdžiu ne kokius atsiliepimus apie A. Matažinskienę ir sunerimau, nes ne super  verysad.gif pažymiai iš matematikos

Matematika daugelio silpna vieta. verysad.gif Mokslas gan sunkus, išaiškinimo dažnai trūksta, o ir vaikų dėmesingumo ir noro mokytis. Mano sūnus pas kitą mokytoją mokinasi, bet namie sako, kad aš aiškiau išaiškinu negu mokytoja, vat ir suprask, kad nori kame problema. Tikrai nekaltinu vien mokytojų, nes paaugliai tikrai nelabai galvoja apie mokslus, o ir dėmesio mokytojai kiekvienam neturi laiko skirti, bet man svarbu, kad pažymiu būtų vertinamos žinios, o ne elgesys. Jei mokinys netinkamai elgiasi ar neatlieka namų darbų tam yra pastabos, nes už elgesį parašytas dvejetas realiai iškraipo žinių įvertinimą. doh.gif Konkrečiai su mokytoja A. Matažinskiene neteko reikalų turėti tai nieko negaliu pakomentuot.
Atsakyti
Gal kas turite atsiliepimų apie būsimas pirmokėlių mokytojas:
Alina Anusevičienė
Zita Volungevičienė
Daiva Zbarauskienė
Gražina Dulskienė
?
Atsakyti
QUOTE(editap @ 2013 02 25, 21:57)
Gal kas turite atsiliepimų apie būsimas pirmokėlių mokytojas:
Alina Anusevičienė
Zita Volungevičienė
Daiva Zbarauskienė
Gražina Dulskienė
?

Aš rinkčiausi Aliną ax.gif
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2013 02 25, 22:33)
Aš rinkčiausi Aliną ax.gif

o aš rinkčiausi Volungevičienę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sanson @ 2013 02 26, 09:40)
o aš rinkčiausi Volungevičienę  ax.gif

drinks_cheers.gif abi geros
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2013 02 26, 10:55)
drinks_cheers.gif  abi geros

abi labai skirtingos... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sanson @ 2013 02 26, 17:43)
abi labai skirtingos... unsure.gif

Skirtingos, bet manau abi geros pedagogės. O vienodų žmonių ir negali būti mirksiukas.gif 3 nesirinkčiau visai, o 4 variantą tik tuo atveju jeigu leisčiau ne berniuką. Su berniukais sunkiai tvarkosi.
Atsakyti
QUOTE(semlina @ 2013 02 26, 17:54)
Skirtingos, bet manau abi geros pedagogės. O vienodų žmonių ir negali būti  mirksiukas.gif  3 nesirinkčiau visai, o 4 variantą tik tuo atveju jeigu leisčiau ne berniuką. Su berniukais sunkiai tvarkosi.

viską sudėliojot į savo lentynėles...šitaip priimta jūsų mokykloje ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(sanson @ 2013 02 26, 18:48)
viską sudėliojot į savo lentynėles...šitaip  priimta jūsų mokykloje ?  g.gif

Žmogus paklausė nuomonės aš atsakiau ir nėra čia jokių priimtų ar nepriimtų normų mokykloje, ir tikrai nesakau, kad mano nuomonė yra 100 proc teisinga, kiekvienas turi savo nuomonę ir ja vadovaujasi. Realiai geriausia pačiai mamai nueiti į mokyklą ir su visomis mokytojomis pabendrauti ir nuspręsti kuri jai pačiai priimtiniausias kaip žmogus, nes kartais svarbu ne vien tik profesinės žinios, bet ir mokėjimas bendrauti tiek su vaikais, tiek su tėvais. Kartais elementariai biolaukai nesutampa. O, kad į lentynėles sudėliojau kaip sakot tai čia ko gero profesinė liga blush2.gif taip jau įpratus esu, kad viskas turi būti sudėliota į vietas.
Atsakyti