[SIZE=1][quote=Sauliokas,2011 08 10, 08:48]Sveikos mamos, mokiausi sitoje mokykloje ir galiu pasakyti daug ka:)./
Visu pirma, pradines klases yra puikios! As mokiausi pas Daiva B. Tai nuostabi mokytoja organizuota, faina ir pasneketi gali ir viska:). Musu klase buvo pavizdine, skyneme laurus olimpiadose, skaitovu konkursuose.../
Bet sis sapnas greitai baigesi, atejome i penkta klase... Pasikeite aukletoja, tokios aukletojos gyvenime nemates, neorganizuota, uz savo klase "nepastovi", tik ja peikia, is pavizdiniu mokyniu mes tapome bene blogiausia klase... Mokytoju buvo visokiu:), kai kurie faini, gali pasneketi ir padarima isgirsti, kiti isviso:) pagalvoju, kam jie reikalingi jeigu uzraso tema ir darykit patys...5-6 Klase i kitas mokyklas is musu klases perejo keli vaikai:), sakyciau pavizdiniai ir geriausi, as irgi buvau tarp ju, bet pasilikau:). Su klase norejome keisti aukletoja nu truksta zodziu:).. Siaip vidus yra tvarkingas, suolai nauji, langai irgi:). Del tualetu tai nieko gero, bet ne taip ir blogai, tuolabiau gali nueiti ir i personalo wc, jeigu nori kaku ar ka...Anksciau buvo visai kitos lygis, mano tevas irgi baige ir mano teta baige, abu studijavo medicina
, taciau dabar lygis krito, dvyliktokai prasiruke, prasigere, vaiksto su treningais, vaikai ir nedraugiskiausi:). Isejau is sios mokyklos:). Dabar busiu 9-tokas busimas Saules gimnazijos mokinys:). Tai va cia mokintis tik pradinese, arba iki 9 klases. Kam kils klausimu, klauskit, bandysiu padeti:)
Labas, gal žinai kokią geriau rinktis iš šiame rajone esančių mokyklų, nes eisim į 5 klasę. Vaikas gabus, ramus, nemėgstantis muštynių. Renkamės iš S.Daukanto, Vyturio, Versmės, Atžalyno, Žaliakalnio ir gal kt.mokyklų. Ačiū.